Вчора напекла багато пасочок, бо у нас в сім‘ї дуже їх люблять. До тіста додавала ванільний цукор та ванільний ароматизатор від Dr. Oetker. Запах, звичайно, дуже приємний, не нав‘язливий.
А сьогодні ми з синочком прикрашали паски, одну частину полили шоколадом і посипали декором, а інші - желатиновою глазур‘ю і також прикрашали цукровою посипкою, цукатами, метеликами.
Кульки для декору Dr. Oetker дуже смачні і м‘які, метилики значно твердіші. Але сину всі сподобалися, залишки з‘їв вмить😁
Для глазурі я брала желатин і цитрусовий ароматизотор від Dr. Oetker. Запах приємний (треба бути обережним, давати лише кілька крапель). Глазур на желатині у мене чомусь погано застигла 🙁, можливо, мало збивала. Тому желатин поки не можу рекомендувати (ще треба спробувати в інших рецептах його).
Загалом, я задоволена продукцією, що отримала на тестування, буду готувати далі - на черзі Віденський сирник до Великоднього столу.