Melodia
Melodia
Знавець
Відгуки Melodia
Коментарі Melodia
Отримано лайків
0 Like
Melodia
Всем добрый вечер! Мы так же тестируем подгузники второй день, к слову уже скоро и перестанем, учитывая что в день уходит 3-4, и то приучая к горшку. Спасибо, упаковка выше всяких похвал, ребенок с удовольствием распаковал. Подгузники очень мягкие, у них отличные резиночку и они идеально сели. Заявленному весу размер соответствует. Мне очень нравится, что они без какого либо яркого рисунка. А ещё полностью отсутствует какой либо запах. Из минусов. При нашей огромной активности уже через пару часов его наполнитель сбивается в комки, это стало видно по тому, как ребенок ходит. Покупала, действительно, как будто сбилась вата в комки. После ночи он не протекает, но висит конечно безобразно. Складывается впечатление, что плохо распределяется жидкость.
У відгука 2 коментарі
Модератор Ольга
Melodia, весьма странно. Дочка сегодня половину дня гуляла на улице в подгузнике, сняли полный, и комков не было. Все равномерно распределено и внутри как-будто гель, а не вата. Вот я теперь в недоумении. Давайте наблюдать дальше.
Melodia
Осталось пару штук всего лишь ) Сбивается ещё скажем так сухой, вот одела, она себе бегает, а наполнитель, ещё сухой сбился, как-то так. Когда мокрый, действительно распределяется, с этим проблем нет, вот только после сна, конечно свисает между ножек.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
olech_ka
Очень люблю печь. Пеку как для родственников, так и для друзей. Пару раз пробовала продукты этой марки! осталась очень довольной. Надеюсь, что мне повезет, и я приму участие в этом " вкусном" проекте.
У відгука 9 коментарів
Светлана Андрушко
Яка краса! Дивлячись на такі шедеври, розумію, що я навіть до новичка не дуже дотягую!)) Буду вдячна, якщо поділитесь рецептом крему, який підійшов би як для вирівнювання, такі для декорування торту. Я поки працюю лише з вершковим, але з вершків 30-33% не завжди вдається гідний крем (боюсь перебити його, так як коли вперше його робила - збила до масла). Було б цікаво і дуже актуально спробувати якусь альтернативу - якраз у доці День Народження скоро)
olech_ka
Светлана Андрушко, могу Вам посоветовать крем на швейцарской меренге- очень стойкий и простой, а еще может сделать масляный крем на крем-сыре. Первый - стойкий, не поплывет при изменение температуры, второй - воздушный.
Марина Мухина
Боже, как такую красоту потом кушать?? я не представляю!
Melodia
Мене також дуже цікавить крем, як на середньому фото, може поділетесь рецептом?
Светлана Андрушко
Дякую за пораду! Буду експериментувати!
Светлана Андрушко
Я правильно зрозуміла, крем на швейцарській меренгі, це крем - білок+цукор на водяній бані, з додаванням вершкового масла?
olech_ka
Да, он самый. Просто главное хорошо взбить белки,чтобы крем потом не расслоился. Взбивайте до устойчивых пиков, и потом по ложке добавляйте сливочное масло комнатной температуры, если оно станет совсем мягким,это не беда, тогда крем будет лучшей консистенции.
olech_ka
Melodia , я брала стандартный рецепт с интернета: 3 белка, 150-200 грм сахара, немного взбивается на водяной бане, потом снимает и продолжаем взбивать до устойчивых пиков. Когда получите желаемое, то потихоньку добавляем сливочное масло ( около 200-300 грм) сколько возьмет крем. Сначала будет получаться абракадабра, потом крем начнет густеть, станет однородным и глянцевым.
Светлана Андрушко
Дякую за консультацію! Згодом відпишусь, сподіваюсь, з позитивним результатом!
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Vika1210
Випікаю останнім часом, чесно кажучи, рідко. Але солоденьке ми любимо, ще з таким помічником. Мій синочок)))) Одна з його мрій бути мастер шефом. Йому всього 4 роки, а він вже хоче все на кухні робити. І кожна випічка тільки з ним. Раніше ми випікали піццу майже кожен тиждень. І в усіх етапах синочок брав участь. Тому дуже хотіли б спробувати нові рецепти і нові інгредієнти. Дякуємо за можливість прийняти участь. Надіюсь прийняти участь.
У відгука 1 коментар
Melodia
Картопелька таким чином приготована виходить дуже смачна, нямка)
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Nusiki
А для чего этот раздел? "Вопросы и ответы"? Я думала,узнать какую-то информацию о машинке. Все заполнили анкету,там есть и кол-во детей и кол-во домашних животных, для чего писать слезливые истории из серии "выбери меня"? Поверьте, стиральная машина нужна всем!И у кого маленькие дети и у кого постарше.И старикам тоже. Удачи всем!
У відгука 9 коментарів
Модератор Ольга
Nusiki, раздел создан для того, чтобы задать вопрос по любому поводу - проекту, продукту, функционалу и получить ответ. Но мы абсолютно не против общения и сообщений. Форума, как такового, на сайте нет, поэтому участники общаются здесь (ну или в разделе Отзывы в дальнейшем). Мы не против такого формата. А выговориться, бывает, очень нужно.
Anna2790
Боже! Сняли с языка! +1000000000% солидарна. Весь период только и читаю нытье - никого это не волнует. И это не проект - кто напишет печальнее повесть. Или у кого больше детей.
Kamilkal
100% с вам согласна, надоело уже читать одно нытьё
Грузин Ольга
Девочки,чего вы такие нервные и злые?))Добрее нужно быть. Понятно все волнуются и хотят попасть в список. Кто то пишет свои переживания. Как по мне я нытья не видела.Не все могут молча сидеть и ждать. Правильно модератор написала,что форума как такового нет.Вот мы и знакомимся в разделе вопросы ответы.Каждый рассказывает свою историю, а не ноет как написали выше. Уже не один год на портале и первый раз читаю такие комментарии. Наверное из за ожидания счастливой 10-ки страсти накаляются и нервы сдают))))))
Polina2211
Согласна на 100% тоже На форумах не пишут слёзно, что «помогите мне, я молодая мама с маленьким ребёнком или с тремя маленькими детьми, 2 года стираю руками»... «я такая несчастная молодая мама, денег нет, очень устаю, мне нужнее>...
leventy
Тихіше-тихіше)))бо мене декількома коментарями нижче, почали закидувати капцями з цього приводу)) А я реально не можу зрозуміти, як маючи необхідність в пранні по декілька разів на тиждень, навіть з мізерним достатком, не можна по 100-200 грн відкладати в місяць ( кошти на інтернет же є), щоб за декілька років вже придбати пралку хоч б/в, а не прати руками....Півроку-рік - нехай ще можна повірити, адже різні ситуації можуть бути, але про більше -прям бачу скупу сльозку на обличчі претендента, при написанні коментаря. P.S. не маю на меті нікого образити особисто
Melodia
Leventy, солідарна, я би краще на супер економній дієті просиділа, але прати руками, то найбільша мука і така трата часу, що не коштує вона того.
Модератор Ольга
leventy, ну які капці, що Ви?! У спорі народжується істина, пам'ятаєте? Так і у нас :) Хоча, кожен, скоріш за все, залишиться при своїй думці, та думки наших учасників нам вкрай важливі, якщо вони не ображають інших. Melodia, ну не можу не погодитись. Я хоча й перу руками, але досить рідко і лише ті речі, які просто не довірю машинці (наприклад білі кофтинки дочки, які можуть після прання чомусь посіріти). Згадую, як мама раз на місяць прала постільну білизну (я ще мала була) - у машинці старій випере, потім кілька разів у ванній прополоще, потім руками трошки відіжме і до центрифуги у машинку на віджим. Жах! Зараз ми з нею завантажуємо машинку і п'ємо каву, за здоров'я людини, яка зробила для нас, господинь, такі апарати.
leventy
Модератор Ольга, ну то Ви ж перете деякі делікатні речі, і це нормально))) Я, наприклад, також деякі речі застірую перед пралкою, - затерті місця в курточках, або джинсах знизу; є одне плаття, на якому постіно розводи після машинки, тому воно теж тільки вручну приводиться до ладу. Але, це ж не говорить, що ми такі бідосі перемо вручну :)
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Melodia
Цікаво, а які вірні відповіді, що лише 26 учасників відповіли вірно. Можете написати?
У відгука 4 коментарів
Модератор Ольга
Melodia, нажаль, відповіді ми опублікувати не можемо.
Melodia
А чому? Я ж не прошу опублікувати мої, я їх знаю, знайшла записи відповідей, коли проходила тестування. Чи мені лише здалося, що суть в тому, щоб навчитися догляду і розумінню кошенят? Мені здається ми маємо право знати вірні відповіді.
g777mi
Прочитайте уважно буклет - там є всі відповіді. Якщо Вас нема серед 26, значть Ви були неуважні...
Модератор Ольга
Melodia, всі відповіді є у посібнику - тут ми їх дублювати не будемо.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися