Alina_A
Alina_A
Знавець
Відгуки Alina_A
Коментарі Alina_A
Отримано лайків
4 Like
Alina_A

Суміш Nan opti pro 3

Nestle та лінійка Nan opti pro - це про довіру і турботу для твоєі дитини. З Nan opti pro ми були знайомі раніше, адже гв було сину недостатньо і почала шукати "свою" суміш . На фірму Nestle звернула увагу одразу: склад, вартість, зручна упаковка для зберігання харчування, мірна ложечка.
В тестуванні не було вагань прийняти участь. Для сина суміж підходить 10 із 10. Має приємний молочний смак без специфічного аромату. Суміш добре розмішується, немає комків. Зручна упаковка для зберіння, зручною брати з собою. у дитини не було закрепів, алергіі та краще спить вночі (це найголовніше). Після тестування залишаємось вашим фанатом.
Дякую за можливість в участі ;)
У відгука 9 коментарів
Alina_A

Сирочки від Milupa

Тестування пройшло на ура! Синочка щасливий, що кожний день - новий смак. Найбільше довподоби зі смаком яблука.
Окрема подяка за склад сирків та термін придатності. Також хочу виділити, що сирки зі смаками не мають специфічного аромату. Син дуже полюбляє молочну продукцію, але завжди купую з обережністю. Щодо продукцію від компанії Milupa, то можу з повною впевненістю сказати, що викликає довіру.
Знайомі з різною продукцією, коли вводили прикорм. ;) можу сміливо рекомендувати мамам, та брати з собою в якості гостинцям похресникам. Немає алергії чи іншої негативної реакції.
Дитина поїла = мама щаслива :)
Будемо і надалі віддавати перевагу саме цим сиркам. Дуже вдячна за можливість прийняти участь в тестуванні 😻 натхнення та наснаги 🫶
У відгука 0 коментарів
Alina_A

Смачні та корисні сирки з біфідобактеріями від Milupa

Нам будо відправлено набір із 6 сирків на тестування для малечі. Різні смаки дали змогу познайомитись з продуктом, та надати перевагу що більше до смаку синові.
Хочу відзначити, що сподобався склад та якість.
Смак, консистенція - дуже до смаку дитині. Фаворит з яблуком, а мені сподобалось, що є без додаткових специфічних ароматизаторів та можна додати фрукти 😻 щаслива, бо немає алергічних реакцій🫶 зручна упаковка, яскравий дизайн, що привертає увагу, як батьків, так і малечу )
У відгука 0 коментарів
Alina_A

Суміш NAN 3 Optipro

Отримали з синочком нашу посилку - з сумішшю NAN 3 Optipro. Щасливі швиденько почали тестувати )
З лінійкою NAN ми були знайомі раніше. Адже було потрібно поєднувати ГВ та ШВ. Вибір звісно на ринку великий серед суміші.
Звернули увагу, що саме цей продукт немає пальмової олії, має нейтральний молочний запах, гарно розчиняється в воді (немає "комочків").
Дитині смакує та їв задоволенням до останньої краплі))
Також помітила, що при плавному переході з NAN 2 на NAN 3 не було проблем. Спочатку ми тестували в пропорціях 3:1, і з кожним днем дійшли повноцінно до NAN 3. Не було помічено у дитини: закрепів, блювання, алергії та й животик не турбував (О, щастя!). Можливо ще й сон від цього став трохи краще, бо малий став спати більше вночі. (Хай так буде і надалі)))). Всім того бажаю)
Окрема любов, то баночка та її дизайн.
Тому можемо з Сергійком сміливо рекомендувати лінійку NAN, а саме 3 Optipro.
У відгука 0 коментарів