Tezka
Tezka
Новачок
Відгуки Tezka
Коментарі Tezka
Отримано лайків
1 Like
Tezka

Спокій для малюків

Отримали на тестування альпекід хепідрінк. Приємний смак, ненав'язливий. В складі ромашка, меліса, фенхель. Особливо поки не зрозуміли, чи дійсно допомогає для заспокоєння маля чи ні. Якраз активний період прорізання молярів та стрибок зростання.
У відгука 0 коментарів
Tezka

Поживна

Дуже багато чула і негативних, і позитивних відгуків про дитяче харчування "Мілупа", але пробувати не доводилося. Нам пощастило потрапити до списку учасників дегустації. Що я можу сказати - доці сподобалося. Ніякого дискомфорту при зміні з постійної, що ми використовужмо не було. Гарно розмішується, немає грудочок, запах приємний. Думаю, будемо використовувати і в подальшому.
А в еко-сумку дон тепер складає свої "скарби")
У відгука 0 коментарів
Tezka

Початок тестування

Отримали упаковку дитячої суміші, якраз донечці 31.12 виповнюється рік і пора переходити на "3"
У відгука 0 коментарів
Tezka

Каші від "яготинське"

Отримали набір молочних каш - пшенична, рисова та гречана. Сьогодні, сподіваюсь спробуєм, бо у малявки поганий апетит був на зубки їла тільки свою улюблену їжу - суп і борщ)
Доця їсть як і рідкі каші з пляшки, та дорослі (взагалі наші з тарілки та ложки їй смакують більше, ніж дитячі). Після спроби доповню відгук.
Взагалі, здається це супер формат, особливо, в теперішній час, коли в будьякий момент може бути блекаут - а так готова каша завжди під рукою
У відгука 1 коментар