YlaAnna
YlaAnna
Експерт
Відгуки YlaAnna
Коментарі YlaAnna
Отримано лайків
0 Like
YlaAnna
Доброго дня. Добавте будь ласка у мій профіль мій аккаунт в інстаграмі https://www.instagram.com/iuliachavliuk/?hl=ru Бо я кілька разів пробувала і не получається
У відгука 2 коментарі
Модератор Ольга
YlaAnna, посилання у Ваш аккаунт додали :)
YlaAnna
Дуже Вам якую :)
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Марина Щербакова
Недавно была так голодна, что сводило желудок и в моем случае надо было съесть чего-то теплого. Решила залить кипятком мюсли гранолу. Попалась пачка с кокосом и клюквой. Не знаю, может нельзя заливать кипятком этот продукт или я что-то неправильно сделала... В общем, получилось у меня какое-то слизеобразное месиво. Все-таки съела я это блюдо горячим, но овсянка так и не разбухла за 3 минуты и была твердой. Пришла к выводу, что мюсли все-таки следует заливать чем-нибудь холодным, давать подольше настояться и горячее блюдо, как классическая овсянка не получится, по крайней мере у меня.
У відгука 2 коментарі
YlaAnna
Цікаво, тому що я своїм дітям теж заливала мюслі усіх видів АХА гарячим молочком і вони були смачні, діти їх їли з радістю
Марина Щербакова
Видимо, в мюслях у меня разбухли чрезмерно хлопья. С овсяными кашами, думаю, проблем не будет. Есть можно и с горячим молоком, но с холодным мюсли выглядят и ощущаются намного приятнее.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
OlianaZaika
Смакували ми Подушечки вівсяні AXA HARMONY з молоком, хочу сказати, що такий сніданок-перекус, дуже швидкий у приготуванні, хрусткі подушечки в компанії з молоком танули у роті, в міру солодкі. Але моя сім"я більш вподобала їх як самостійний перекус, - сухенькі, легенькі, поживні, втамовують легкий голод. Наш 11- місячний малюк, захоплений нашим тестуванням, теж потягнув їх до рота - розсмоктав і з"їв, й тепер тільки чує знайомий хруст - вимагає поділитися)))
У відгука 2 коментарі
YlaAnna
Мої малюки теж полюбили їсти подушечки в сухому вигляді краще, а ніж з молоком чи йогуртом. І таки я помітила, що для прогулянок це хороший варіант. Бо гуляємо по 3 години і вони завжди просять якесь печиво, соломку і т. д. А так посиділи собі на лавочці, похрумтіли подушечками і що я помітила через те що вони не занадто солодкі, то й апетит нам не перебивали.
OlianaZaika
Так, подушечки гарно підходять дітям для здорового перекусу - й нудити не буде, й більше втамованого перекусу не з"їдять й за апетит можна бути спокійним!
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Logitechvika
Кожного дня принципово кладу спати тільки в Ліберо, почервонінь немає, вологу тримає добре. Я задоволена результатлм, малюку подобається що вони полосатенькі. Хояу купи спробувати трусиками на ніч, в день зручнійше з застібками а на ніч можна і трусики. Вдень теж ми користуємось тільки Ліберо, також нарікань не маємо. Раджу дівчатам з малятками, дуже хороші підгузники, мене цілком задоволняють.
У відгука 2 коментарі
YlaAnna
Ми зі старшою донечкою вже користувались трусиками Libero, то вони трохи плотніші, вони дуже зручнф коли привчаєш малюка до горщика
Logitechvika
Ми вже потихеньку привчаємось пісяти, в основному ввечері вдень якось не виходить))) То й думаю придбати щоб зручнійше знімати було плюс на ніч легше одягати.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
YlaAnna
Багато вже писала відгуків про якість підгузків Libero Zoo Colection, хотілося б відмітити ще кілька слів про їхній дизайн. Ось так наш допитливий малюк полюбляє роздивлятись і вивчати свій пвдгузник. Цікаво за цим спостерігати. І класно що ми живемо в ХХІ столітті і є купа засобів для того, щоб наші дітки розвивались якнайкраще. Дякуємо і Libero за створену яскраву лінійку підгузків.
У відгука 2 коментарі
Модератор Ольга
YlaAnna, ми розуміємо, що називати підгузки памперсами - звичка багатьох мам, проте памперс - це трошки інша марка.
YlaAnna
Дякую, взяла це до уваги, а то це слово памперс прижите вже в лексиконі.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися