lilikibich
lilikibich
Новачок
Відгуки lilikibich
Коментарі lilikibich
Отримано лайків
0 Like
olchik82
Уже подала заявку. Уж очень хочу учавствовать именно в этом тестировании, так как безумно люблю печь что-то вкусненькое. Вот сегодня у нас вафли как в детстве.
У відгука 4 коментарів
Moderator Alena
olchik82, ммм помню до сих пор этот вкус) Магазинские это не то, а домашние-одно наслаждение..) Удачи Вам в отборе!)
lilikibich
А рецептиком вафель не поделитесь? Уже много перепробовала такие не получаются
olchik82
150г маргарина растопить, добавить 2/3 стакана сахара( или можно больше, кто как любит), все хорошо перемешать. Молоко 200мл и мука 220 гр добавлять поочередно. Все хорошо смешайте. Тесто получается как не густая сметана. Можно еще добавить ваниль.
Надія Закревська
Мені ще до вас далеко.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Natalia Ivantsova
Ділюся з вами враженнями про ще один продукт, який я отримала на пробу від компанії DR.OETKER, а саме пудинг. Даний десерт простий в приготуванні, адже необхідно лише пакет пудингу, молоко і цукор за бажанням. А ще я вирішила поексперементувати і в одну порцію ванільного пудингу добавила какао. Смакота виходить ще та. І багато часу приготування не займає. #DrOetker #ДрОеткер #готуємозоеткер #Naproby #Напробу
У відгука 3 коментарі
lilikibich
Ооо, я також спробувала пудинг з какао, але дала його більше, пудинг був чорний.....але ...такий смачно-шоколадний, так швидко зїли, що я навіть не встигла зняти ....
Natalia Ivantsova
Я не говорила, що пудинг готовий, поки не зробила фото
Надія Закревська
Мені ще до вас далеко.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
lilikibich
Доброго дня! Відсвяткували синочкових 6-рочків. Заказав торт у формі робота-трансформера. Задача стояла непроста, але з допомогою продуктів лінійки DrOetker я впоралась.Для бісквіту використала какао, розпушувач, ванільний цукор DrOetker, для прикрас-глазур та декор DrOetker. Про ці продукти я вже писала, якість дуже хороша.Тортик вийшов смачнючий та цікавий. Мені дуже сподобався декор, гарно виглядає, зручне упакування, приємний на смак, не дуже твердий, я просто в захваті від нього і мої дітлахи теж. Ось що в мене получилось:
У відгука 3 коментарі
Модератор Ольга
lilikibich, ну Ви молодець! Я б, чесно кажучи, і такого б не спекла :) Скільки бісквітів у Вас пішло на торт?
lilikibich
1 величенький бісквіт з 8-ми яєць. Кому цікаво--поділюсь рецептом, так як я все пекла і робила сама з тих продуктів, які були вдома. Бісквіт класичний, але я даю какао і розпушувач, щоб не переживати -- схоче він на цей раз вирости, чи ні...
Надія Закревська
Мені ще до вас далеко.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
lilikibich
Доброго дня всій смачновиварюючій і випікаючій спільноті NA-PROBY.COM!!!! Хочу представити вам легенький, швиденький та смачний рецептик тортика з мікрохвильовки "Гості на порозі". Коли до вас несподівано прийшли гості, а пригостити особливо то й нема чим, то такий рецептик вас виручить. Берете величеньку миску, яку можно класти в мікрохвильовку, вбиваєте туди 1 яйце + 4 ст.ложки цукру-збиваете приблизно хвилинку(можна й більше). Додати: 4ст.л. муки 4ст.л.молока 2ст. л. какао(з гіркою) Dr.Oetker 1ч. л.(неповну)розпушувача Dr.Oetker 1ст. л. олію чи масла Це добре розмішуєте міксером + вишні 3 -5 cт.л (можна прямо з морозилки, можно чорницю, персики--все що хочете і стільки схочете, головне щоб це не були вишні з тортиком, а торт з вишнями іт.д.) Цієї маси в мисці має бути приблизно половина. Кладемо в мікрохвильовку на 4-5 хв на 800вт( в мене це максимальна потужність) Маса випікається починаючи з країв, то поглипаємо чи пропеклась серединка. Коли випеклось, підважуємо лопаточкою та перевертаємо на тарілку, прикрашаємо і подаємо. Розпушувач добре піднімає тісто, тож тортик виходить ніжний, пухнастик, з какао шоколадним смаком--супер!!!
У відгука 2 коментарі
lilikibich
Собі і подрузі вистачить. Але тут справа в тому, що можна взяти більшу посудину, зробити на більше порцій. Можна також розлити в кружки, запекти і зверху добавити крем, чи пудинг. Можна спекти навіть без какао- получиться як бісквіт(на ложку більше дати муки). Це настільки універсальний рецепт, можна добавляти експериментувати....
Надія Закревська
Мені ще до вас далеко.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
lilikibich
Дуже рада стати експертом в тестуванні такої чудової продукції як DrOetker. В приготуванні своїх десертів завжди роблю ставки на якісні складники. До цього часу більше використовувала якісну продукцію польських та білоруських торгових марок. З цієї продукції поки пробувала тільки ванільний цукор з натуральної сировини, яким залишилась задоволена. Вчора отримала посилочку та одразу ж приступила до приготування пудингу, тестувала також какао та глазур.Какао має характерний запах та смак шоколаду, текстура дещо пісковата, але розчиняється в роті. Перед приготуванням потрібно пересіювати, щоб не робились грудки. Колір какао глибокий, шоколадний( а не колір іржі, так як в деяких дешевих марок) що приємно здивувало. На рахунок глазурі: використала для поливки пудингу. Хвилини не вистачило, щоб розігрілось, але застигло дуже швидко, малюнок та колір цікавий. Дуже оригінально получилось на пудингу, але буду тестувати ще на тортику. Щодо пудингу: результатом в цілому задоволена, хоча мені хотілося би більше ванільного запаху і смаку в пудингу. Текстура пудингу дуже хороша, однорідна, колір спокусливий. Приготувала в формочках по інструкції з буклету(змочила водою) тож вийнялось дуже легко, за що окреме дякую! Всім домашнім зробила з їхніми улюбленими смаками, дуже сподобалось.Ось результат:
У відгука 2 коментарі
lilikibich
Так, какао просіювала. Я завжди просіюю --так у випічці, та і в какао-напої ви вбережетесь від нпотрібних грудочок, і консистенція стане більш однорідною. Дякую за пораду щодо пудингу, як побачу в наших магазинах--обовязково спробую.
Надія Закревська
Мені ще до вас далеко.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися