Всім привіт. Протестували ми частину нашої коробочки і готові поділитися враженнями.
Спершу про збитий десерт, начиталась тут відгуків і вирішила спробувати з фруктами і частину заморозити. З фруктами смачно, крем не жирний і немає хімічного присмаку, в міру солодкий. Заморожувала в десерт в формочках для морозива і в склянках. Для для замороження в формочках не підходить, бо навіть коли заморожений дуууже ніжний і не тримається на паличці. А в склянці супер, як на мене смачніше морозива).
Желе для торта мене вразило швидкістю застигання, бо мала невдалий досвід з чізкейком на якому робила верхній шар зі звичайного желе, який так і не застиг. А тут розклала фрукти, залила желе, помила посуд і воно вже застигло. Чудо чудесне як на мене). Пішла експериментувати далі... Додала желе для торта до сиркової маси в чізкейк замість араг-агару. На цьому успішні експерименти з желе закінчились, бо цей чізкейк не схопився і через 15 год. можливо, щось не так зробила, чи пропорції не ті, чи просто для цього це желе не підходить.
Тепер про головну зірку нашого тестування - Желфікс. Робила абрикосовий джем і взяла Желфікс 3:1. Вийшло дуже смачно, абрикоси брала не дуже достиглі, вони додали приємної кислинки, консистенція вийшла густа, смак - ідеальний. До слова, від джему залишились лише фото на згадку).
Надихнулася рецептами дівчат і буду ще експериментувати з Желфіксом.