АнастасіяДемчук
АнастасіяДемчук
Експерт
Відгуки АнастасіяДемчук
Коментарі АнастасіяДемчук
Отримано лайків
12 Like
АнастасіяДемчук

Підсумковий відгук

Завершили ми тестувати Бекутан.
З плюсів цього комплексу ми відзначили:
+ дуже зручні саше, які містять вітаміни та пробіотики в окремих відділеннях
+ легко розводиться в теплій воді
+ гарний склад
З мінусів для нас було:
- смак: яскраво виражений цитрусовий, розводили водою, соком, чаєм, але сину не сподобалося, пив і просив більше йому не давати (тому ми не використали всі пакетики)
- інструкція: дуже поверхнева, немає чітких рекомендації в якій кількості рідини розчиняти, яка періодичність вживання (наприклад: місяць через місяць), коли краще (час доби, до/після їжі).
Загалом, Бекутан справив непогане перше враження, але оцінити наскільки він дієвий нам було важко через недовгий період прийому.
У відгука 1 коментар
АнастасіяДемчук

Бекутан

Отримали ми нашу посилочку з вітамінами Бекутан. В упаковці 14 пакетиків-саше, даю сину по 1 в день.
Цікава форма випуску, ще такої у вітамінів не зустрічала, однозначно зручніше для дітей, ніж таблетки. Розводимо водою, напій виходить жовтого кольору з ароматом апельсину і солодким смаком. Моєму синові смак не дуже сподобався, але п'є. Ще спробуємо розвести в іншій рідині, може буде краще.
У відгука 0 коментарів
АнастасіяДемчук

Желфікс

Ледве встигла до закінчення тестування протестувати всі види Желфіксу ?
Готувала я джеми зі всього, що попадало мені в руки?
Я готувала джеми з абрикос (Желфікс 3:1), чорниці (Желфікс 2:1), мікс жовті сливи+чорниця+абрикос (Желфікс 2:1), вишні (Желфікс 1:1), всі джеми вийшли ідеальної консистенції і дууууже смачні?? готувала б ще, та в домі закінчилась тара?
В планах маю ще джем з апельсинів, на жаль, протягом тестування не встигла(
Однозначно раджу спробувати всім господинькам, бо цей продукт економить купу часу і процес приготування приносить лише задоволення?
У відгука 0 коментарів
АнастасіяДемчук

Фото

Писала попередній відгук з телефону і чомусь завантажилось лише одне фото, тому завантажую окремим відгуком(
Напишу ще кілька слів про Желфікс. Як я писали в попередньому відгуку, я робила абрикосовий джем з Желфіксом 3:1. Сам процес приготування дуже простий: помити абрикоси, витягнути кісточки, зблендерувати і додати Желфікс з цукром, варити 3 хв після закипання. Загалом весь процес зайняв біля 30 хв. Ще хочу спробувати використати чорницю і якийсь з рецептів з бананом, бо дівчата тут так смачно описують)
У відгука 0 коментарів
АнастасіяДемчук

Тестування

Всім привіт. Протестували ми частину нашої коробочки і готові поділитися враженнями.
Спершу про збитий десерт, начиталась тут відгуків і вирішила спробувати з фруктами і частину заморозити. З фруктами смачно, крем не жирний і немає хімічного присмаку, в міру солодкий. Заморожувала в десерт в формочках для морозива і в склянках. Для для замороження в формочках не підходить, бо навіть коли заморожений дуууже ніжний і не тримається на паличці. А в склянці супер, як на мене смачніше морозива).
Желе для торта мене вразило швидкістю застигання, бо мала невдалий досвід з чізкейком на якому робила верхній шар зі звичайного желе, який так і не застиг. А тут розклала фрукти, залила желе, помила посуд і воно вже застигло. Чудо чудесне як на мене). Пішла експериментувати далі... Додала желе для торта до сиркової маси в чізкейк замість араг-агару. На цьому успішні експерименти з желе закінчились, бо цей чізкейк не схопився і через 15 год. можливо, щось не так зробила, чи пропорції не ті, чи просто для цього це желе не підходить.
Тепер про головну зірку нашого тестування - Желфікс. Робила абрикосовий джем і взяла Желфікс 3:1. Вийшло дуже смачно, абрикоси брала не дуже достиглі, вони додали приємної кислинки, консистенція вийшла густа, смак - ідеальний. До слова, від джему залишились лише фото на згадку).
Надихнулася рецептами дівчат і буду ще експериментувати з Желфіксом.
У відгука 2 коментарі