tatyanahabov
tatyanahabov
Знавець
Відгуки tatyanahabov
Коментарі tatyanahabov
Отримано лайків
3 Like
tatyanahabov

Тестування фарби ALPINA EXPERT

Дуже задоволена фарбою Alpina Exspert 3. По консистенції густа, як сметана. Добре наноситься на поверхню, зафарбовує з першого разу. Швидко сохне, не має неприємного запаху.. Фарби 10 л хватає ша 100 м2, велика кімната пофарбована в 2 шара.
Фарбували стелю та стіни - результат просто супер. Валик для фарбуваня фірми Alpina бездоганно виконав своє призначеня, не залишив жодної ворсинки. Рекомендую фарбу всім, не пожалкуєтеу виборі!
У відгука 1 коментар
tatyanahabov

Тестування фарби ALPINA EXSPERT

Дякуючи проекту, ми зробили косметичний ремонт в великій кімнаті. Фарбу Alpina 3 просто супер. Легке нанесення на вже раніше пофарбовані шпалери, супер зафарбовування тону темнішого за нанесений зверху. Валиком Alpina працювати неймовірно легко, не потрібно його лишній раз прокатувати для віджиму фарби, на стінах не залишається ні ворсинки. Фарбу Alpina вже не раз доводила, що вона найкраща. Не приємного аромату не має, майже зовсім. Дуже вдячна за надану можливість протестували даний виріб. Фарбу Alpina Exspert можу і рекомендую для фарбування всім. Дякую!!!
У відгука 0 коментарів
tatyanahabov

Інтер'єрів фарба ALPINA 3

Давно думали про косметичний ремонт в кімнаті, все не мали часу. Зате тепер вже змусили найти час для цієї роботи. Дякую за фарбу, сьогодні починаємо фарбування. Далі розповім
У відгука 5 коментарів
tatyanahabov

GOURMET GOLD тест

На сніданок подали корм з тунцем. Поки викидала з банки в тарілку крику було. Рижуля в секунді приступив до трапези і без перерви, все до краплини.
У відгука 1 коментар
tatyanahabov

КОРМ GOURMET® GOLD

Дякую за подарунок! Нашому котику дуже везе. Це вже другий раз, як отримав виграш. Корм, який купую коту різних виробників, не весь подобається коту. Один він може їсти з охотою, а інший приходиться викодати. Корм GOURMET® GOLD прийшовся йому до смаку. Сніданок, як завжди найсмачніший. В таці для корму не залишається ні краплинки.
У відгука 4 коментарів