Khrystyna Lv
Khrystyna Lv
Знавець
Відгуки Khrystyna Lv
Коментарі Khrystyna Lv
Отримано лайків
6 Like
Khrystyna Lv

Нова серія Rich Coconut від Eveline - це дбайливий догляд для моєї шкіри!

1+
З продукцією від Eveline знайома вже багато років, час від часу користуюся різними засобами для догляду обличчя чи косметикою. Дуже приємно, було отримати від Naprobu.ua можливість протестувати нову лінійку від Eveline Rich Coconut, яка має в складі натуральну кокосову олію та веганську формулу, що є важливо, особливо для моєї чутливої шкіри,
Добре, що період використання припав на осінь, коли шкіра після літа потребує особливого догляду.
Я почала своє тестування з зволожувальної міцелярної води, якою очищала обличчя та повіки від косметики, до речі, навіть веганська формула добре розчинила туш, яка в мене також від Eveline, без інтенсивних розводів. Шкіру від тонального, пудри, міцелярка також добре очистила, і відчуття після були добрі для шкіри, без тертя і почервонінь.
Зазначу, що аромат засобів є не дуже вираженим, скоріше як натуральний запах кокосу, а не звичний парфумований кокос, хоча це більше плюс, бо склад засобів є натуральний.
Пінка для вмивання є дійсно ніжною, делікатно очищує, не залишає відчуття стягнутості шкіри. Має легку консистенцію та аромат, справляться з очищенням шкіри.
Креми мультиживильний кокосовий та інтенсивно зволожуючий наносила і зранку, і перед сном та під косметику. Це хороша перевага, що обидва підходять як на день так і на ніч. Інтенсивно зволожуючий крем по консистенції трішки плотніший, також він своїм складом мінімізує почервоніння і подразнення, і після тижня використання моя шкіра виглядає добре відновленою, без висипань та почервонінь. Обидва креми для обличчя лишають відчуття завершеності догляду, тоненької гладкої невагомої плівочки на шкірі. Під час нанесення основою під макіяж особливої різниці не відчувається між ними.
Ще з задоволенням тестувала багатий живильний кокосовий крем для шкіри навколо очей, особливу увагу завжди приділяю саме цьому догляду. Наносила лише перед сном крем для очей, і на ранок шкіра була свіжа, гладенька, без набряків.
Хочу ще відзначити, що жодних алергічних реакцій, хоч у мене чутлива шкіра, нова лінійка Rich Coconut від Eveline не викликала, завдяки натуральному складу та веганській формулі засобів. Дякую виробнику та Naprobu.ua, я задоволена косметикою та результатами свого тестування!
У відгука 4 коментарів
Khrystyna Lv

Комфортні відчуття з Біо-Бак

В наш час дуже важливо підтримувати імунітет, адже чим міцнішим є імунітет, тим менше проблем зі здоров'ям та краще самопочуття! Спробувала повністю комплекс пробіотиків Біо-Бак! Так, щоранку 20 днів приймала по капсулі на день. Відзначу, що кишківник добре функціонує, за весь час прийому нічого не турбувало, присутні відчуття легкості в животі, при цьому старалася споживати як і зазвичай, корисну їжу, але деколи на свята бувало і надмірно їжі, але організм зі всім добре справлявся.
Можу також відмітити, що завдяки корисним бактеріям і цинку покращився стан шкіри, волосся, також зміцнилися нігті, нігтьова пластина стала відчутно твердішою. Відчувається легкість і енергія, тому результатом задоволена, і дякую проєкту Na probu за таку корисну можливість.
Рекомендувала вже Біо-Бак друзям і родичам, адже всі хочуть гарно виглядати та бути здоровими.
У відгука 0 коментарів
Khrystyna Lv

Підтримую імунітет з БІО-БАК

Уже тиждень, як тестую комплекс пробіотиків Біо-Бак! Відзначу, що навіть після свят і споживання різної їжі на Великодні свята, відчувається нормалізація кишківника, організм добре функціонує, нічого не турбує. Можу також відмітити, що загальне самопочуття є хороше, і подобається, що мій організм додатково отримує щодня корисні бактерії і цинк. Так як рідко вживаю молочну продукцію, і від неї в мене переважно з'являються дрібні висипання на шкірі обличчя і плечах, тому добре, що пробіотики Біо-Бак рекомендовані при харчовій несприйнятності лактози. Наразі висипань не має. Буду тестувати далі. Капсули вживати зручно, запиваю водою, приймаю по 1 капсулі з самого ранку. Дякую за надану проєктом Naprobu можливість спробувати нові пробіотики для зміцнення імунітету.
У відгука 0 коментарів
Khrystyna Lv

Котик Марсель місяць із задоволенням їсть Мікс для кошенят (Junior)

6+
Вже 4 тижні як мій котик Марсель, якому 10 місяців, щодня споживає мікс вологого корму з лососем і морквою та сухий корм з куркою Purina One Junior! Корм вводили поступово, комбінуючи, і з першого дня та до тижня часу повністю перейшли на корми Пуріна.
Відзначу, що котик їсть із задоволенням, муркоче від свіжої порції! Поживний склад корму та відсутність запахів після споживання є значним плюсом. Котик здоровий, жвавий, регулярно ходить на лоток. Шерсть гладка, м'яка і кошеня порівняно мало линяє. Котик з'їдає всі шматочки моркви та риби і вилизує соус, даємо порційно, тому дуже рідко як лишає щось в мисочці. Варто також відзначити гарний дизайн та зручне упакування кормів, сухий корм іде на стрічку - застібку. Дякуємо Purina за турботу та розробку здорового та корисного раціону у вигляді міксу для кошенят! Дякуємо організаторам проекту Naprobu.ua за можливість долучитись до тестування!
У відгука 0 коментарів
Khrystyna Lv

Кошеня Марсель вподобав Purina One Junior

Дуже вдячні проекту за чудову можливість ввести у раціон мого котика Марселя продукцію Purina One Junior! Пару днів назад ми отримали корм і одразу почали тестувати! Котику вже 9 місяців і за цей час він споживав корми різних виробників і брендів, тому можу відзначити, що вологий корм Purina One Junior (шматочки в соусі з лососем та морквою) котик одразу почав із задоволенням їсти та муркати! Також щодня додаю йому під час харчування і отриманий сухий корм з куркою та цільними злаками Purina One, він все дуже добре споживає! Котик активний, в нього гарний апетит! Будемо продовжувати вводити в його раціон продукцію Purina One Junior!
У відгука 5 коментарів