Ludmila2
Ludmila2
Експерт
Відгуки Ludmila2
Коментарі Ludmila2
Отримано лайків
4 Like
Ludmila2
Мені пощастило взяти участь в тестуванні зубної пасти SENSODYNE. Очікування - паста повинна знизити підвищену чутливість зубів та ясен. Тестування я почала 06.07.18, зразу ж, як тільки отримала посилку. Окрім пасти в посилці була зубна щітка SENSODYNE та пісочний годинник. У мене чутливі зуби та ясна, інколи болять та кровоточать під час чищення зубів, тому дане тестування для мене дуже актуальне. Отже, мої перші враження. Зубна паста в м"ягкій тубі, білого кольору, однорідної консистенції. Зручно закручується та відкручується. Як на мене, занадто рідка, на щітку видавлюється більше пасти, ніж я звикла (зазвичай беру горошинку). В перші секунди чищення - специфічне відчуття - наче відчуваю всі проблемні місця, але це швидко проходить (наче ефект замороження). Приємний, легкий м"ятний смак та післясмак. Після чищення зуби гладенькі, приємні на дотик. Я люблю більш насичене відчуття свіжості та м"яти. В цій пасті мені цього трішки не вистачає. Мої попередні пасти пінилися краще. Тут же більш рідка консистенція піни. За тиждень тестування особливих змін в чутливості зубів не помітила. Зубна щітка мені підійшла. Я користуюся лише м"ягкими щітками, не великого розміру. Тому, запропонована щітка - мій ідеальний варіант. Помітила, що вона краща, ніж моя попередня, добре вичищає зуби, ворсинки приємні на дотик. Кілька слів про пісочний годинник - це приємний сюрприз та подарунок. Але, по перше - чому годинник на 1 хв? Зуби рекомендують чистити 3 хв, передбачається, що годинник треба тричі перевертати? По друге, конструкція годинника класична - скляна туба та два пластикові ковпачки (назвемо нижній та верхній). В перший же день помітила, що верхній ковпачок через якийсь час "вистрибує" з туби і летить гуляти. На третій раз я сильніше придавила і на цей раз з нижнього ковпачка вискочила скляна туба і полетіла в умивальник. Пощастило, що не розбилася. Більше годинник не використовую.
У відгука 2 коментарі
Модератор Ольга
Ludmila2, гарні, грунтовні спостереженя, дякуємо Вам за них! Що ж до пісочного годинника - можливо варто його приклеїти до ковпачків? Я купувала донькам інший, у пластиковій тубі, і той розпадався - трошки клею Момент і можна сміливо користуватися надалі :)
Ludmila2
Дякую за ідею, я так і планую зробити)
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Ludmila2
Добрий день! Через певні технічні проблеми змогла написати відгук про журнал тільки сьогодні. Прошу вибачення за затримку. А тепер про сам журнал. Не можу сказати, що даний номер журналу "Історія" особливо здивував. Формат знайомий, подібні аналоги видавалися з певною періодичністю протягом різних років. Слід зауважити, на даному етапі розвитку ринку друкованих періодичних видань, ніша історичного напрямку хоч і заповнена, проте, потребує свіжого подиху в запилених фактах історії. Даний екземпляр є саме тим претендентом, який має всі шанси взяти першість. Перше враження від знайомства приємне, поліграфія якісна, кольори та шрифт добре сприймаються. Журнал наповнений цікавою інформацією. Деякі теми для мене були зовсім новими. Дуже цікаво було почитати про Київ, переглянути старі фото, порівняти ціни на продукти). Сподобалася рубрика "Міські етюди". Загалом, люди орієнтуються в світовій історії, проте свою не знають. Більше б тем про Україну чи вихідців з нашої держави. Зацікавила стаття про Amistar. Захотілося переглянути фільм. На мою думку, аматорів від справжніх журналістів відрізняє той факт, коли після прочитаного тексту, хочеться продовження. До слова кажучи, було б цікаво та доцільно вести постійну рубрику з продовженням історій в наступному номері. Загалом, журнал сподобався своєю наповненістю, якістю друку, графікою. Я зацікавлена в періодичній купівлі даного видання (на жаль, не знайшла інформації про ціну журналу чи вартість передплати). Дякую за можливість однією з перших ознайомитися з журналом "Історія"! З повагою!
У відгука 1 коментар
Ludmila2
Дякую) На жаль, у фінальній анкеті не вказала дану пропозицію)
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
terakota
Пришло письмо-подверждение отправки посылки. Подскажите пожалуйста, там указано" Не повна комплектація посилок (яка може бути) - це виключно вина служби доставки, тому за бажання ви можете безпосередньо при отриманні посилки, перевірити її вміст і якщо є недостачі, прямо на відділенні написати претензію, про доставку неповного комплекту."---это что при получении можно проверить комплектность и написать претензию? Что это даст?
У відгука 3 коментарі
terakota
Уточните пожалуйста точный правильный перечень тестового комплекта, чтоб знать что от НП требовать...
Ludmila2
Комплектація була вказана в попередньому листі. До речі, мені теж цікаво, що дасть написання претензії до перевізника? Посилка повинна складатись з: Пудинг з ванільним смаком, 40 г. – 5 шт. Какао порошок, 50 г. – 2 шт. Глазур в асортименті, 100 г. – 2 шт. Ванільний цукор, 8 г. – 1 шт. Розпушувач тіста, 10 г. – 4 шт. Посипка цукрова декоративна, 10 г. – 4 шт. Книжка з рецептами - 4 шт.
Модератор Катя
terakota, нажаль, посилки можуть бути не в повному комплекті. Якщо склалась така ситуація, ви можете не ділитись наборами з друзями, а залишити всю продукцію для тестування собі. Приносимо свої вибачення за недорозуміння! Написання претензії може дати Вам часткову або повну оплату втраченої ними продукції.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Ludmila2
Доброго дня. Я все ще без посилочки. Підкажіть, мені просто чекати на нову ТТН? Номер прийде на пошту чи смс? Чи треба заходити на сайт і відслідковувати інформацію тут?
У відгука 3 коментарі
terakota
Присоединяюсь к вопросу. Аналогичная ситуация-без посылки и в полном неведении((
Ludmila2
Кілька хвилин тому прийшов лист на пошту, з повідомленням, що нові посилки відправлені. Моє попереднє питання, автоматично, не актуальне))) Буду чекати! Дякую!
Модератор Ольга
terakota, номер Вашей накладной - 20400071218426. Ожидайте посылочку в ближайшие дни.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
terakota
Отслеживаю свою посылку. Теперь ещё хуже написано(((."Внимание! Ваше отправление отмечено на удаление". Надеюсь это нормально?
У відгука 6 коментарів
Alina Grinevich
Мою вовсе удалили минуту назад...подскажете когда ожидать посылку? в списках есть Grinevich Alina
Модератор Катя
Прохання, не хвилюйтесь. Ваші посилки будуть доставлені Вам починаючи з наступного тижня. Нові ЕН вишлемо Вам додатково. Зовсім скоро всі отримають свою коробочку смаколиків:) Дякуємо за розуміння.
Alina Grinevich
Спасибо спасибо за разъяснение)
Ludmila2
Доброго дня. У мене точно така ж ситуація, повідомлення помічено на вилучення. Я уже почала тероризувати Нову Пошту)
terakota
Спасибо за пояснение. Будем ждать...
AnaStill
Да-да, у меня та же ситуация..! Хорошо, что прояснили. Будем ждать заветную доставку)
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися