lazorenko
lazorenko
Знавець
Відгуки lazorenko
Коментарі lazorenko
Отримано лайків
9 Like
Ольга Свистун

Ребенку нравится

Вот и выпала нам удача протестировать такой замечательный продукт. Очень удобно, что порошок уже готовый, только разбавить с водой. Это экономит время, силы и нервы. Что касается препарата: на вкус довольно таки приятный, консистенции чая. Ребёнок пьёт с удовольствием, стул наладился, хоть иногда и бывают запоры из-за того, что сейчас меняется рацион питания. Впринципе, Альпекид нам подошёл, и очень даже понравится. Думаю, что и дальше при необходимости, будем думать о его приобретении. И кстати, состав тоже довольно таки неплохой, что не может не радовать.
У відгука 1 коментар
lazorenko
Нам тоже очень понравился)
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Ольга Свистун

В восторге от вкусняшек

Внимание!!! Не могу остановиться, чтобы не готовить!!! Я думаю, об этом нужно было писать заранее!!!))))) Испекла уже очень много пасхальных куличей, прям не успеваем их есть, уже 3й раз приобрела дополнительно сухие дрожжи и глазурь, сегодня пеку четвертый раз. От продукта в полном восторге, все просто и быстро. Раньше пользовалась другими сухими дрожжами, сейчас они в край испортились, сейчас пользуюсь только Др.Оеткер, мое внимание очень тяжело обычно завоевать, а тут прям любовь- любовь, очень рада, что мне выпала возможность протестировать и продегустировать) с радостью буду рекомендовать своим подругам и знакомым продукцию, только этой фирмы, причем она проверенна уже мной и выпечкой, а также моей строгой мамой, которой постоянно не подходят, то дрожжи, то декор))) я думаю, для меня в первую очередь это самая лучшая похвала, то что моей мамочке тоже понравился Ваш продукт, а теперь ещё и наш) отдельное спасибо, хочу сказать за книги рецептов, это же вообще находка домохозяйки, да и любой женщины)
У відгука 2 коментарі
lazorenko
Ой, такие красивенькие пасочки, прям волшебные, обязательно тоже так украшу, как у Вас, Вы мастерица
Ольга Свистун
Спасибо большое, с такой прекрасной продукцией это мое любимое дело(
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Julia🌹

Наш досвід тестування трусиків Pampers Pants

Сьогодні в мене дуже незвичний допис ?
Ми вперше потрапили в перелік 500 експертів, які беруть участь у тестуванні трусиків PAMPERS PANTS. Це стало можливим завдяки проекту Naprobu. І ми вже тестуємо #naprobuua #pampers #naprobu_відгуки #pampers_вибірмам #PampersТрусики #360Fit #PerfectFit #ЗручноОдягати #ЗручноЗнімати
Постараюсь максимально точно описати свої враження та спостереження, а також врахувати думку нашого головного експерта ??
Отримавши свою посилку ми були приємно вражені оформленням коробки та її наповненням. Коробка була з логотипами проекту та продукції, акуратно приклеєними до неї, дбайливо запакована (нам вона настільки сподобалась, що зараз там оселились дрібні іграшки). Всередині, окрім обіцяних підгузків-трусиків, на нас чекали ще й вологі серветки, класна брендована еко-сумка (підійде для речей малечі в недалекі подорожі) та буклет експерта з підказками, рекомендаціями та купонами з промокодами на знижку при купівлі підгузків Pampers в інтернет-магазині Pampik.com (кому потрібно - звертайтесь ?).
Мама маленького експерта була дуже задоволена, оскільки насправді впевнилась, що і таке везіння буває та не лише "професійним" блогерам роблять такі приємні подарунки. З продукцією Pampers ми познайомились ще в пологовому будинку (спасибі колегам за відвідини), але після цього купували підгузки та серветки і інших виробників і навіть, здається, знайшли своїх фаворитів. Але, як виявилося, це не так. Прийшов час і шилопопик став чинити різні капості, аби лише створити мамі додаткові перешкоди при зміні підгузків ?. Тому постало питання про перехід на новий рівень - підгузки-трусики. Pampers стали першими та ще й у хард-версії на ніч. І вони чудово впорались. Після цього ми ще кілька разів їх одягали і все чудово. Запах, який присутній, багатьом не подобається. Мені він приємний, хоча краще було б без нього, це означало б меншу кількість добавок, які потенційно можуть викликати подразнення. Алергії ні на підгузок, ні на серветки нема, а це головне. Підгузок легко знімати, для цього потрібно просто розірвати боковинки, а спеціальна стрічка дозволяє згортати та зафіксувати використаний "памперс". Сіднички сухі, як і поверхня підгузка. Під час активного повзання на животі зовсім трішки зібгалась передня частина резинки. Тому однозначно будемо користуватися і надалі. З невеличких мінусів, які ми не врахували, це неправильно підібраний розмір (у нас трішки більше 10 кг, а підгузок 5 розрахований на 12-17). Але не вважаю це проблемою, бо наш експерт солідний тілистий хлопчина і ніяких невідповідностей ми не помітили.
Окрема похвала чудовим серветкам Pampers Aqua Pure, які містять 99% чистої води та органічну бавовну (зі слів виробника). Серветки бомба! Гарне, але не надмірне просочення і відсутність будь-якого запаху. Після використання наших запасів інших органічно-пахучих серветок зробимо закупку саме цих! ?
Додаю фото продукції та задоволеного експерта. Хто був з нами весь пост - ви дуже терплячі люди ??
У відгука 5 коментарів
lazorenko
Впервые зарегистрировалась в таком замечательном проекте и сразу попала на тестирование таких замечательных трусиков, мы с малышом очень рады были на него попасть. Спасибо сайту за такую прекрасную возможность попробовать трусики, теперь будем только их покупать, очень понравились, не протекают, хорошо сидят, спасибо
Анастасієчка
После таких отчётов хочется покупать и покупать) спасибо очень интересно ?
proshakovaoksana
Я участвовала в прошлом тестировании памперсов и тоже очень довольна продукцией, а так же эко-сумкой которая шла в комплекте, теперь за покупками только с ней! Но трусики еще не пробовала, хотя с каждым днем становится все сложнее одеть памперс т.к. нам постоянно нужно куда-то ползти))
Julia🌹
Nensis, супер, дуже вдячна. Приємно, що цікаво ще комусь)
Valenty
Ми не потрапили в тестування, а синочок дуже активний і памперс одягти вже дуже тяжко,то купили трусики Pampers Pants 4. Ми важимо 10,4 кг. на нас трусики 4 розміру ну дуже в притик. У всіх інших моментах трусики просто чудові.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися