nikitenko_elena
nikitenko_elena
Знавець
Відгуки nikitenko_elena
Коментарі nikitenko_elena
Отримано лайків
10 Like
nikitenko_elena

Тестування молочної суміші nestogen 3

На тестування нам пришла молочна дитяча суміш. Чудова суміш. Дитина їсть із задоволенням та не має проблем з животиком. Дуже тішить склад, а саме відсутність пальмової олії та наявність пробіотиків. Зручна пачка, хоча було непогано якби були варіанти і більших пачок. Після вживання суміші донька чудово спить та гарно почуває себе.
У відгука 0 коментарів
nikitenko_elena

Враження від тестування

Мала чудову можливість тестувати ультразволожувальна емульсія для тіла Topicrem. Шкіра в мене суха, особливо в зимній період, тому була дуже рада тестуванню даному товару. Основно свою функцію, зволоження, дана емульсія виконує на відмінно. Зволоження довготривале, без відчуття "плівки", поглинається досить швидко та залишає приємні відчуття. Після 10-ти денного використання шкіра помітно стала кращою, більш зволоженою. Тому сміло рекомендую всім своїм друзям та знайомим.
У відгука 0 коментарів
nikitenko_elena

Перше враження

Отримала емульсію для тіла Topicrem і моє перше враження дуже гарне! Відразу після відкриття посилки і нанесла на шкіру і була приємно здивована. Перші відчуття позитивні, легка текстура, не залишає плівочки, без різких запахів, дуже добре зволожує. Також окремо хочу відмітити дизайн та зручну упаковку. Будемо з дітками тестувати і подивимось які будуть враження з часом.
У відгука 0 коментарів
nikitenko_elena

Тестування

Ремонт в дитячій кімнаті. Основним завданням було освіжити шпалері і зробити тим самим кімнату світліше. Тому дуже добре, що колір білий. Шпалери поклеєні під фарбування, тому фарбували відразу поверх них. Якість фарби просто на висоті, дуже легко користуватись нею, вона не створює ніяких підтікань, лягає рівномірно. Колір достатньо світлий, насичений. Фарба досить економна у плані використання. Ще один з плюсів запах, як від звичайної фарби, відсутній. Фарбування кімнати пройшло достатньо комфортно та легко.
У відгука 0 коментарів
nikitenko_elena

Отримала посилку

Забрала на пошті посилку. Роздивились вже все дома і була трохи засмучена, так як прийшло побите відро і трохи розтіклась фарба. Напевно, всі питання, з приводу цього, до Нової пошти, адже, я так розумію, підчас транспортування це сталося. Сподіваюсь даний інцидент не вплине на якість та подальше тестування продукту.
Також хочу відмітити, мене дуже потішила якість валика! Дуже зручний та якісний.
У відгука 5 коментарів