lady_ua
lady_ua
Знавець
Відгуки lady_ua
Коментарі lady_ua
Отримано лайків
1 Like
lady_ua

Пиріг з киселю у кого є рецепт?

Вітаю! Молодша дитина в захваті від киселю, готує його самостійно. Атмосферно дуже проводити вечори за переглядом новорічного кінофільму з чашкою киселю.
Виникла ідея зробити випічку з киселю. У кого є перевірені рецепти?
У відгука 2 коментарі
Anni
Я читала в мережі рецепти з киселю, але помітила, що там використовують ось ці великі брикети, а саме маленькі майже ні. Якщо ж і використовувати кисіль у випічці, то як замінник крохмалю або частини сухої суміші. Я впевнена, що колір випічки не зміниться, а от аромат киселю однозначно буде. Я б радила спекти млинці або панкейки для початку
lady_ua
Anni, дякую ) Спробую млинці.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
nedaykhlebova

С муссом дружбы не вышло

Нам с моими дочками посчастливилось стать участникам тестирования продукции WELLA delux идеальная фиксация. Первым пробовала мусс. Вымыла волосы, используя шампунь и кондиционер, на влажные волосы нанесла мусс размером с яблоко (все как написано в инструкции) и высушила феном. Приятно порадовало, что волосы легко расчесывались (у меня стереотип, что средства сильной фиксации склеивают волосы и их просто не продёрнут без мытья). Но на этом приятное впечатление и закончилось. Волосы сильно стали пересушенные, просто ужас. Я смазывала их специальными ходовыми маслами, так как было ощущение какой-то неухоженный соломы на голове. Судя по положительным отзывам, я одна, кто не оценил мусс ((( но пишу честный отзыв, как есть.
О лаке впечатления хорошие, но это в другом отзыве))))
У відгука 1 коментар
lady_ua
С муссами есть проблема и в других линейках, с лаками все ок
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Анастасія Стешенко

Wella Deluxe

Загалом задоволена продукцією серії Deluxe. В мене хвилясте та неслухняне волосся. Мус зробив свою справу. Зачіска трималась дуже добре з ранку до вечора. Що дуже для мене важливо- не склеює волосся та не має липкості, бо інші марки страждають на це дуже часто. Зачіска виглядала природньо! Коли після мусу ще використовувала лак зачіска трималась більше та "впевненіше". Під час тестування потрапляла під негоду,це не відобразилося на волоссі.
Користувалась засобами більше тижня кожен день,мус за інструкцією- засоби розходуються економно. На вигляд волосся стало більш яскравим та здоровішим.
У відгука 2 коментарі
Evelinalife
Я теж дуже задоволена мусом для вкладання волосся.
lady_ua
В тестировании не участвовала, но являюсь ярой поклонницей этого бренда. У меня длина волос до пояса, если делаю поднятую прическу, отлично фиксирует, рекомендую. Это направление не тестировала, но попробую
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
vitalina_nagorna

Прання. Trona

Якщо колись прання було по вихідним дням, то зараз я перу практично щодня. Основним постачальником пральної машини, звісно, є моя шестирічна дочка, від неї не дуже відстає чоловік. В нього є правило: одягнув раз футболку чи сорочку, відправляй в прання.

Тестування почала з TRONA Color. Перше, що сподобалося, це приємний аромат. Друге, що по факту, його треба менше, ніж вказано на упаковці. Третє, вказано на упаковці, що рекомендують прати в воді при температурі від 40 градусів, я прала при температурі 30 градусів, і кольори стали насиченими, а плями зникли. Після прання одяг приємно пахне.

Другим тестувала порошок Universal. Завдяки кисневому та оптичному відбілювачу (певно, це кольорові гранули) впорався зі свіжими плямами від шоколаду і з застарілими від олії. Пісял прання одяг теж має приємний аромат.

Порошком Sensitive прала нижню білизну та дитячі футболки. Теж задоволена результатом. Правда, сильні плями спочатку замочила, а потім вже прала.

Круто, що всі пральні порошки гіпоалергенні і що виробник Україна.

Буду рекомендувати та користуватися сама.
У відгука 17 коментарів
Skakun_tatianka
Гиппоалергенный порошок это круто. Ещё не видела в продаже порошок Трона. Надо поискать
Марина1311
Теж не бачила в продажу,цікаво спробувати
Naliya
Хотіла б також спробувати, в продажу ніде не бачила. Цікаво який результат після прання наших речей буде. Перепробували вже багато різних фірм...
vitalina_nagorna
Skakun_tatianka, можна замовити в них на сайті
lady_ua
Увидела в продаже, попробовала. В целом довольна. Стирала на низких температурах, пятна от кофе и борща отстирались.
Anastasia Gonharenko
До конца мая с промокодом naprobu можно заказать порошок с бесплатной доставкой.
vitalina_nagorna
Марина1311, в них на сайті вже можна замовити, спробуйте)
Марина1311
vitalina_nagorna, дякую)
1620718532
Skakun_tatianka, в інтернеті вже багато магазинів пропонують пральний порошок TRONA, один з них наш - https://nowasteukraine.com/ua/g91741819-eko-sredstva-dlya. Будемо раді бачити Вас серед наших клієнтів. Наша компанія - офіційний партнер виробника пральних еко-порошків TRONA в Києві та Київській області.
1620718532
Марина1311, Завітайте до нашого магазину - https://nowasteukraine.com/ua/g91741819-eko-sredstva-dlya. Відправляємо в день замовлення!
1620718532
Naliya, Запрошуємо до нашого магазину - https://nowasteukraine.com/ua/g91741819-eko-sredstva-dlya. Ми - офіційний партнер виробника пральних порошків TRONA!
Alina_Sunbase
Доброго дня! На скільки реально циклів прання вистачає однієї упаковки?
Anastasia Gonharenko
Alina_Sunbase, смотря сколько сыпать. Мерная ложка 25 грамм, упаковка 500 грамм это 10 циклов, при небольших загрязнениях. А там смотря что вы стираете. У меня в основном дозировка идет по 2-3 ложки, если сильно загрязнены вещи то 4-5, но это не ежедневная стирка.
vitalina_nagorna
Alina_Sunbase, мені вистачило на 8 циклів, одяг був середньозабруднений
vitalina_nagorna
NaSaDD, мене це теж порадувало)))
Анастасія_99
Цікаво де знайти даний продукт
Anastasia Gonharenko
Анастасія_99, поищите в интернете введите порошок Трона, есть интернет магазины для покупки.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Олена Зінов'єва

Dr. Oetker,що Ти з нами робиш???)

Дівчата ,зізнаюсь честно ,я стала трохи " помєшана" на продукції від бренда dr. Oetker..сьогодні я скупила пів полиці в магазині з даною продукцією- це какао темне,пудінг,кориця,кукурудзяний крохмаль,
крем,желатин,гарячий шоколад з різними смаками, дріжджі,ванілін рідкий ( дуже сподобався) ,розпушувач тіста,цукрова пудра, Творопыш, Тірамісу,загусник для сметани та слівок,глазур....стіки грошей відвалила ,але це все не зря...бо сьогодні в нас здібні пірожечки в тісто яких я додала дріжджів і ванілін,а в начинку із яблук ,корицю . Вийшли дуже смачні і пахучі.
Робила за таким рецептом : 2 ч.л дріжджів від dr.oetker,молоко 1 склянка,цукор 4 ст л,яйця 3 шт,сіль,олія 3 ст л і мука приблизно 3 ст і ваніль .
У відгука 7 коментарів
lady_ua
А я затарилась Тирамиссу (10 пачек купила) ))))) и горячим шоколадом. Дети подсели на утренний горячий шоколад, не успеваю молоко покупать.
SandraAlex
Я тоже уже забегала в магазин за пачечкой "тирамису".
Олена Зінов'єва
Тирамису это отдельный разговор !!! Я б его ела на завтрак ,обед и ужин )))) и записала б все горячим шоколадом и мне больше ничего не нужно )))
Олена Зінов'єва
lady_ua, это действительно так ,у меня малышка ещё маленькая,такие напитки не даю ,но сама подсела ,муж только и приносит молоко с магазина )))
.Olga.
Расскажите, в каком магазине такое изобилие по ассортименту?
еленка208
тірамісу дійсно смачненьке, щось типу желейного молока з пташиним молоком
innabellinka
Какая вкуснятина, подскажите а где вы нашли такой выбор из продукции?
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися