Zoloto
Zoloto
Новачок
Відгуки Zoloto
Коментарі Zoloto
Отримано лайків
0 Like
tepgala
Дівчата ВІТАЮЮЮЮ всіх, кому випала нагода тестувати і Dr. Oetke і пральну машинку!!!! Всім бажаю гарних результатів і правдивих відгуків (з нетерпінням прочитаю). А от мені на цей раз не повезло, хоч сподівалась до останнього, що не буду купувати б/у пралку за 3000грн. (адже моя ARDO після 12 років роботи здалась остаточно) - але мрія мене оминула. Також люблю тішити свою сім"ю солоденьким і часто користуюсь Dr. Oetke, наприклад вчора спекла "Пташине молоко", яке мої діточки обожнюють (використано желатин, ванільний цукор та порошок до печева Dr. Oetke ). Але духом не падаю сподіваюсь, що na-proby будуть мати ще багато чого цікавого для тестування і я зможу приймати участь у тестуванні. Особливо сподіваюсь що зможу тестувати газові плити (якщо така нагода випаде ), бо моя старушка мене часто підводить (особливо газова духовка - хотілось би електричну)
У відгука 10 коментарів
Грузин Ольга
какая красота. я тоже обожаю птичье молоко. А вы рецептиком поделитесь?
Arsenika
ММмм)) и мне рецептик))) Очень красивый тортик
Модератор Ольга
tepgala, будемо намагатися "балувати" учасників приємними тестуваннями й надалі :) А от щодо електричної духовки - скажу Вам, це бомба! Після газової емоції вражаючі.
oksi2121
Какой красивый и воздушный тортик! я еще пока ни разу не торт пекла птичье молоко, но эти конфеты просто обожаю. а после вашего фото прям кортит и торт такой испечь. поделитесь рецептом?
tepgala
Дорогенькі господиньки ділюсь рецептом найсмачнішого "Пташиного молока" Знизу безквіт - печіть на свій смак, по рецепту який вам найбільше смакує або найкраще виходить (бо в мене вони не завжди виходять, оскільки духовка стара і не добре пропікає) Тепер головне "молочко" : 20гр. желатину розвести в 1 скл. води (кімнатної температури) 170гр. м"якого масла збивати та поступово додаєте 250гр. сирої згущонки. Окремо : збиваєте 8 білків на максимальній швидкості, додаємо 1/4 ч.л.лимонної кислоти, 125гр. цукру, 1 ч.л. ванільного цукру. До розбухшого желатину додати 125 гр. цукру і нагріти до 60 градусів (НЕ КИПЯТИТИ!!) , коли розійдеться цукор ТОНЕНЬКОЮ струйкою вливаємо до білків (збиваючи на великій швидкості), потім швидкість зменшуємо і поступово додаємо масляний крем. Виливаємо у тортівницю на корж і в холод на 2 год. Зверху шоколадом заливаємо (або любі експерти глазур Dr. Oetke ) Дівчата випробовуйте Dr. Oetke і пишіть відгуки. Всім СМАЧНОГО!!!! І цікаво подивитись на фото)))
Zoloto
Зайшла на кілька хвилин на сайт... а тут смакота навкруги)) Дякую, що поділилися, я люблю пташине молоко))
Someone
Выглядит, ну ооочень вкусно), с Вашего позволения запишу рецептик
lisa68
Вкусненько,тоже запишу,прощай фигура.
tepgala
Дівчата тортик справді смачненький - в моїй сім"ї його до вечора злопали. Так що пробуйте та діліться враженнями ))))
vika7sta
Яка смакота!!! Виглядає неперевершено! Так хочеться спробувати!
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Mama Ирина Life
Поки чекаю посилочку на тестування,смакуємо таким сирником з пломбіром та абрикосками
У відгука 3 коментарі
lebed_sa
Рецепт в студию плиз, я очень люблю запеканки, делала с вишнями, с изюмом, но что бы еще и мороженое :))) Это что-то невероятное, и красота ! Абрикосы консервированые берете или курага ? Вообщем напишите рецепт :))
Mama Ирина Life
З задоволенням поділюся) Тісто: 5 жовтків+150г пудри_збити 200г маргарину 15г розпушувача 480-500г муки.замішуємо тісто і ставимо на 2 год його в морозилку, а як дістанемо ділимо на 2 частини Маса: 1,5 кг сиру(чим жирніший,тим краще) перемолоти 80г пудингу250г пудри 6яєць 200г масла Все вирішуємо в однорідну масу Зверху 1 банка концервованих абрикос або персиків 250г цукру+5білків збити На пляшку тремор одну частину тіста і ставимо в духовку на пару хвилин щоб підпеклось,викладаємо сирну масу а зрерху на неї кубиками нарізані абрикоси або персики,потім зтитий білок,а зверху знов затираємо тістом Печем 40 хв.після випікання як охолоне прикрашає що за бажанням ,ми залили галяретку з абрикосками ,і перед подачею ще додали звичайного пломбіру.Може вигляд не дуже ,але він такий смачний, особливо якщо добре збити сир в сирні масу без грудок
Zoloto
Дякую за рецепт!)) В нашій сім'ї всі обожнюють випічку з сиром, будемо ласувати :)
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Zoloto
Обожаю домашнюю выпечку, да и вообще готовить десерты. Интересно будет попробовать в деле пудинг и глазурь. Я обычно глазурь сама делаю. Как-то не верится, что покупная будет такой же красивой (и вкусной) :D
У відгука 3 коментарі
Zoloto
Спасибо!)) По 2 ст.ложки молока, какао и сахара. Молоко нагреть (но не до кипения) и влить в смесь какао и сахара, помешивая. На маленьком огне около 5 минут варить постоянно помешивая, можно на водяной бане, чтобы не пригорело. И в конце, уже сняв с огня, добавить 30 г сливочного масла. (Оно придаст нужную консистенцию и блеск) Глазурь нужно наносить горячей. :)
Zoloto
Забыла добавить, что сухих продуктов нужно брать ст. ложку без горки. И можно добавить молока 3 ст.ложки, и немного уварить, если вдруг с первого раза покажется, что молока мало.
Модератор Ольга
Zoloto, ой, такая вкусная глазурь получается по этому рецепту. У меня такой же рецепт - выходит шоколадный-шоколадный вкус :)
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Zoloto
Обожаю домашнюю выпечку, да и вообще готовить десерты. Интересно будет попробовать в деле пудинг и глазурь. Я обычно глазурь сама делаю. Как-то не верится, что покупная будет такой же красивой (и вкусной) :D
У відгука 3 коментарі
Zoloto
Спасибо!)) По 2 ст.ложки молока, какао и сахара. Молоко нагреть (но не до кипения) и влить в смесь какао и сахара, помешивая. На маленьком огне около 5 минут варить постоянно помешивая, можно на водяной бане, чтобы не пригорело. И в конце, уже сняв с огня, добавить 30 г сливочного масла. (Оно придаст нужную консистенцию и блеск) Глазурь нужно наносить горячей. :)
Zoloto
Забыла добавить, что сухих продуктов нужно брать ст. ложку без горки. И можно добавить молока 3 ст.ложки, и немного уварить, если вдруг с первого раза покажется, что молока мало.
Модератор Ольга
Zoloto, ой, такая вкусная глазурь получается по этому рецепту. У меня такой же рецепт - выходит шоколадный-шоколадный вкус :)
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися