Munas
Munas
Знавець
Відгуки Munas
Коментарі Munas
Отримано лайків
3 Like
Munas

Продукція Dr. Oetker.

Що ж продовжую розповідь про тестування продукції Dr. Oetker. Желатин був використаний до холодцю, так уже склалось, що в нашій родині без нього не обійдеться жодне свято! Що можна сказати про даний желатин - чудовий продукт, без жодних запахів, швидко розчиняється, легке застосування. Тепер буду постійно використовувати тільки його! Перейдемо до десерту -пляцок з яблуками! на черзі розпушувач тіста, ванільний цукор та частково цукрова пудра з ароматом ванілі. Що ж завдяки цим продуктам вдався дуже смачний пляцок 🙂 Щодо розпушувача змішувала його разом з мукою, тісто вийшло пухким без зайвого запаху соди, одного пакетику вистачає на 1 кг муки, я додавала на дещо меншу масу 700-800 гр. чудово справився. Ванільний цукор досить ароматний, можна сказати вміру, яблука наситились ароматом ванілі. В тісто все -таки додала трішки рідкого ароматизатора "Ваніль". Весь набір мені дуже сподобався, продукція якісна і однозначно заслуговує на вашу увагу, спробуйте самі і думаю вам сподобається!
У відгука 3 коментарі
Munas

Чудова продукція Dr.Oetker

З Великодніми святами, з їх приємною метушливістю не було змого спокійно і зважено написати відгук по застосуванню надісланого на тестування набору. Хочу зазначити що з продукцією даного бренду знайома, але саме цих продуктів ще жодного разу не використовувала, тому було приємно і цікаво в подвійній силі. Хотілось би зазначити що сам набір був чудовий , якраз до Великодня! Ще дуже сподобалось що були додані книжечки з рецептами, але все таки вирішила тестувати на вже знайомих мені рецептах, оскільки результат я буду мати з чим порівняти. Одже почнімо з самого милого -декору : різних кольорів перлинок і метеликів. Самі по собі вони те мають вираженого запаху, але що найбільше мені сподобалось це те, що вони не забарвлюють під собою страву. Раніше при використанні подібного декору, якщо маса під ним буха хоч трішечки вологою все плило кольоровими плямами, що завжди розчаровувало. Використала дану посипку для декорування плесканки - це солодка сирна запіканка, яка також освячується в Векикодньому кошику, а також метелики в мене оселились на маслі :). Приємні кольори- не вирви око, я к деяких присипках, на смак теж пробувала - солодкий цукор :) Раз я зачепила плесканку то в ній було випробувано ваніль і цукрова пудра з ванільним смаком (ваніль я дуже люблю, тому її мало не буває). Отже ваніль, в маленьких пробірочках- її я дуже хотіла спробувати, адже як написала вище я дуже люблю такі ароматизатори. Моя особлива любов -це ваніль і цитрусово апельсинові ароматизатори. Ваніль , ром здається та наче мигдаль бачила в магазинах, а от з цитрусовим ароматом не стикалась від даної фірми , може хтось підкаже чи є такі від Dr. Oetker? Отже повернемось до ванілі :) запах та смак виражені, але не нав'язливо тому в страві це не буде основним акцентом, тільки підкреслювати поєднання смаків. Невеличка олбочка дуже зручна, з нею ви не переборщите з ваніллю. Цукрова пудра дуже дрібного помолу з приємним ванільним ароматом, використовувати її одне задоволення, використовувала її безпосередньо в сирну масу плесканки, дуже швидко змішалась та розчинилась. Вся ця продукція мені дуже сподобалась тому її я однозначно рекомендую спробувати всім!
У відгука 1 коментар
Munas

Великодень з Dr. Oetker

Я вже знайома з деякими продуктами Dr. Oetker (желфікс -дуже подобається, кукурудзяний крохмаль), але з запропонованими продуктими на тестування -ні! Хоча кожний раз на них дивлюсь-особливо на ароматизатори :) Дуже хочеться спробувати,але за весь період участі , а це вже кілька років пройшла тільки один раз :(
У відгука 0 коментарів
Munas

Цікаво кому пощастить :)

Мабуть, не я одна чекаю з нетерпінням результатів відбору, не дуже хотілося б опинитись в числі щасливчиків. З технікою LG знайома добре ( в мене пральна машина цієї марки, в батьків порохотяг) техніка якісна і надійна. На жаль, за всю історію з участі проекту "На пробу " мені доручили тестувати тільки БАД, але я оптиміст :) , тому бажаю всім успіху і новенького холодильника LG!
У відгука 4 коментарів
Munas
Ох, як же я б тішилась якщо б попала в число щасливчиків що виграють тестування. Так хочеться спробувати, чула лиш чужі відгуки за індукційні плити , а самій якось не попадалось на таких готувати :( От би було добре
У відгука 1 коментар