ternivchanka
ternivchanka
Досвідчений експерт
Відгуки ternivchanka
Коментарі ternivchanka
Отримано лайків
46 Like
Лілія Мозгова

Тестування м'ясної продукції від. Cooker

Протестувала я всі види м'ясної продукції , від cooker.М'яса і до м'яса! Першим , що ми спробували це були сосиски молочні Салтівський м'ясокомбінат вищого сорту.Найбільш сподобалось, що сосиски в їстівній оболонці.95 процентів м'яса (свинина та яловичина).Мають ніжну консистенцію, приємний на смак.Діти з'їли із задоволенням.Другим ми спробували ковбасу сервелат варено копчена, теж вищого сорту.Склад 100 процентів(свинина жирна, яловичина вищого гатунку) Робила піцу із ковбаси ,вийшло дуже смачно.Рекомендую!Третім спробували ковбасу президентську від Салтівського м'ясокомбінату напівкопчена.Склад 85 процентів свинини,яловичина та птиця.Заправлена піддібраною сумішшю спецій, що хочеться ще і ще.Далі ми спробували балик "Дарницький" від Богодухівського м'ясокомбінату зі свинини сирокопчена.Склад 100 процентів( свинина нежирна).Має щільну текстуру, соковитий смак, з приємним ароматом копчення та спецій.Підходить до пива, вина червоного сухого, і як самостійно.І 3 вакуумні упаковки по 80грам сирокопчених тонкого порізаної ковбаси" Італійська","Венеція","Фінська"."Італійська" сирокопчених ковбаса має приємний смак, відчуваються екстракти прянощів.Склад 75 процентів (свинина нежирна, птиця). Ковбаса "Венеція".Гарний смак і присмак, в міру солі.Склад 65 процентів (м'ясо птиці). "Фінська" ковбаса відчувається димок, спеції, в міру солена.Склад 70процентів(свинина напівжирна, яловичина 1сорту, птиця).Фаворитом стали молочні сосиски, сервелат, президентська і балик.
У відгука 9 коментарів
Annabelle 5
Молочні сосиски то тепер любов моїх донечок. І дійсно класно, що плівка їстівна, тому можна просто відкрити і одразу ласувати
Людмила Деменко123
І нашим дітям сосиски найбільш припали до смак
natagolovko
Моя дочка обожает эти молочные сосиски. И они действительно вкусные!
Vlada-Mariia
Сосиски Салтівського м‘ясокомбінату покорили малечу ???
Вікторія Кихтенко
Піцца з сервелатом це - щось)
ternivchanka
Скільки коментів не читала - скрізь фаворит сосиски! Мені теж найбільше з усього набору сподобалися.
SandraAlex
Вміст м‘яса дійсно на висоті!
Moni4ka
ternivchanka, згодна) а от друге місце ділять одразу три претенденти - Сервелат, Президентська і балик ?
ternivchanka
Moni4ka, Це точно! Особисто в мене це Балик і Сервелат (бо Президентську я на останнє місце поставила).
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Annabelle 5

Маленькі дегустатори

Ми з дівчатами любимо швидкі та корисні перекуси ?
От наприклад, канапки з улюбленою ковбаскою, овочами та хлібчиком. Тому ми дуже зраділи саме такій м'ясній дегустації від Кукер. Чудово, що вибір на сайті величезний і смачнючий. В асортименті ласощі від 4-ох м'ясокомбінатів із власним фермерським господарством ? Дівчата навіть одразу не знали з чого почати ласувати. Більш за все їм припал до душі молочні маленькі сосиски. Відразу відчувається, що натуральне і саме для діток. Дуууже смачно ?
Чим простіше, тим смачніше. Бо часом однієї ковбаси достатньо, щоб створити свято ❤️
У відгука 11 коментарів
Mylemyk
Видно що дітки задоволені , що може бути краще ?
Юлия13life
Детские эмоции, радость на их лицах -лучшая оценка качеству колбасных изделий.
Annabelle 5
Юлия13life, Девочки остались очень довольны ?
lightmurder89
у нас малявочка тоже сосисочки оценила)
Annabelle 5
lightmurder89, они такие нежные)
ternivchanka
Згодна, сосисочки усім до дуже смакують! Не лише дітям. Я теж їх уподобала.
Mars
ternivchanka, а як Вам смак? Просто не пробував...
Annabelle 5
Mars, ніжні, молочні. Донечки високо оцінили
Mars
Annabelle 5, Дякую ???
ternivchanka
Mars, сосиски дуже ніжні і смак приємний, давно таких не куштувала.
Mars
ternivchanka, ))) Дякую
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Людмила Деменко123

Молочні сосиски

Маючи двох діток 3 та 8 років ,наше тестування почалось з молочних сосисок без ГМО від Салтівський м'ясокомбінат. Побачили термін зберігання ,відразу радує ,що доставочка свіженька та прибула з м'ясокомбінату.
Донечка Вероніка відразу взялася за смакування сосисок,але я наполягла ,що їх потрібно варити .Повередувавши ,донечка зачекала та покликала братика до кухні на поїдання сосисок .Радує,що з легкістю пльонка обдиралась з сосисок.Має маленький розмір,який чудово потрапляє у дитячі ротики.Діти задоволені та навіть не залишили мамі на пробу .Смачні та соковиті!!!! Хочемо ще!!!!! Тепер наші найулюбленіші.Будемо їх купувати!!! Може і мама спробує.
У відгука 21 коментарів
Lenok.G
Дети все любят сосисочки)) Теперь это и наши самые любимые
Annabelle 5
Мої трирічні донечки теж високо оцінили саме молочні сосиски)
Людмила Деменко123
Annabelle 5, і нам три ,сильно привабливий маленький розмір для діток
Юлия13life
Пусть и говорят по телевизору, что сосиски это вредный продукт. Но для детей- это самая вкусная еда, по крайней мере для моего сына точно
Людмила Деменко123
Юлия13life, у нас час все на хімії,незнаєш ,що є корисне
Ju_li
Что-что, а сосисочки обязательно купим и мы? я ещё тот любитель их) уже всякие перепробовала... Надо и эти заценить?
Vpryhodko
Да, сосиски вообще шикарные, у меня дочь не могла дождаться пока сварятся))))
Vpryhodko
А самое главное, состав шикарный.
Людмила Деменко123
Ju_li, вам неодмінно припадуть по смаку.
Людмила Деменко123
Vpryhodko, це головне в наш час
SandraAlex
Класно, що в цьому інтернет-магазині кладуть свіженьке, а то буває, що в супермаркеті вона лежить тижнями, поки її не куплять.
Людмила Деменко123
SandraAlex, а ще прикро ,що переконують наклейки на термін зберігання
ternivchanka
Не лише діти оцінили смак сосисок! Для мене теж вони найсмачніші з усього набору, бо копченої ковбаси мені зараз не можна, я дуже невчасно захворіла саме перед тим, як оголосили список переможців у тестуванні... То я всього по шматочку спробувала, а от сосисочки були всі мої!
ternivchanka
SandraAlex, я свіжість продукції теж оцінила! Мені набір привезли 26-го, і в ньому деякі продукти були виготовлені 25-го, тобто воно до мене приїхало буквально з м'ясокомбінату!
Лолола
Людмила Деменко123, І ми почала тестування саме з молочних сосисок :) Мабуть, в будь-якій родині з маленькими дітьми, навіть, не постає питання з чого розпочати :)
Lenok.G
Лолола, Це точно!!!))))))
Людмила Деменко123
ternivchanka, бажаю вам здоров'я!!!
Лолола
Lenok.G, всі досвідчені мами знають ;)
Людмила Деменко123
Лолола, привіт Оленка!! Відразу не впізнала
ternivchanka
Людмила Деменко123, Щиро дякую, навзаєм!
Лолола
Людмила Деменко123, добрий ранок, дуже приємно, а то я вже почала хвилюватися ;) Бажаю смачного та здоров'я всій родині!
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Vera_G

А что там по колбасе?))

Добралась и я до финального отзыва о продукции, которую доставляет cooker.net.ua.
Итак, рапортую: заказ содержал в себе вчерашнюю (!) колбасу. Причем, если для пирожных и прочих скоропортящихся вкусняшек слово «вчерашний» имеет негативный окрас, то в нашем случае это мега-круто! Вчера сделали, сегодня доставили )) В супермаркетах я такого не встречала.
Что касается вкусовых качеств, то молочные сосиски «улетели» первыми и это мой личный рекорд в скорости поедания мясных продуктов. Дольше всех продержался Дарницкий балык, но только потому, что уж очень хотелось растянуть удовольствие :)
А еще на сайте теперь доступны к заказу морепродукты TM NORVEN. Обязательно сделаю заказ, интересно протестировать качество)
Вместо подытога пожелаю ребятам из Cooker наращивать обороты, расширяться и хороших клиентов!
У відгука 1 коментар
ternivchanka
У мене теж сосиски - фаворит, я їх сама майже всі з'їла! А на другому місці балик. Дякую Вам про інформацію щодо морепродуктів на сайті, бо я більше люблю рибу, аніж м'ясо, хоча їм і те, й те.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
ternivchanka

«Саша, де ковбаса?» або Тестування Cooker Box та випробування хворобою.

Продовжую розповідь про моє (закреслено) чоловікове тестування ковбасних виробів із Cooker Box від магазину Cooker.
Коли ти лежиш хворий у дальній кімнаті, а хтось на ничці вдень і вночі тестує (закреслено) жере твою ковбасу, то це вже не тестування, а журба якась.
Вибралася якось я з ліжка, прийшла до холодильника, вийняла Сервелат, нарізала красиво на тарілочку, і пішла на балкон, щоб до ковбаски з хлібом узяти та помити ще й овочів (огірочок-помідорчик-перчик)… Ну скільки мене не було? 3 хв чи 5 хв – не більше. Повертаюся і бачу картину: на тарілці лишилося усього ТРИ шматочки. Якийсь натюрморт для бідних: велика біла тарілка і три шматочки ковбаси. З одного боку столу стоїть чоловік і щось дожовує, з іншого боку сидить кішка і відводить очі…
На моє запитання: «Хто вкрав мою ковбасу???» ці дві скотини кивають одне на одного… У питаннях з ковбасою я більше довіряю кішці! А Саша (чоловік) тепер миє овочі, нарізає мені добавку ковбаси (я попросила до Сервелату додати ще пару шматочків Президентської) і нестиме цей смачний перекус хворій жінці в ліжко!
Бо красти так безбожно зовсім не можна!
Ковбасу свою люби, але й жінку не гноби!
І от після цього перекусу в мене склалося таке собі порівняння двох ковбас, які у наборі Cooker Box були у вигляді палиць – Сервелату та Президентської.
Далі буде!
Друзі! Хто хоче скуштувати смачну продукцію від Cooker - онлайн супермаркет та ще й отримати знижку 5% від вашого замовлення, пропоную вам скористатися промокодом cookerset_8244 "знижка 5% при замовленні на сайті Cooker". Це вам подарунок особисто від мене та від Cooker - онлайн супермаркет . Смачних покупок!
У відгука 12 коментарів
Вікторія Кихтенко
В мене теж так завжди! Не можна нічого залишати без догляду)))
ternivchanka
Nikit7, У мене тестування збіглося з не дуже вдалим періодом, я хвора, і мені навіть не можна їсти копченої ковбаси. То в принципі я лише для звіту і відгуків скуштувала по шматочку-другому кожного продукту, а решту їв чоловік. Ще дітей пригостили, вони в суботу в гості приїжджали, то в нас на столі були делікатеси - балик і сиров'ялені ковбаси. По багатому живуть хворі люди - сказали діти. )))
ternivchanka
Друзі! Хто хоче скуштувати смачну продукцію від Cooker - онлайн супермаркет та ще й отримати знижку 5% від вашого замовлення, пропоную вам скористатися промокодом cookerset_8244 "знижка 5% при замовленні на сайті Cooker". Це вам подарунок особисто від мене та від Cooker - онлайн супермаркет . Смачних покупок!
SandraAlex
В великїй родині ковбасу на тарілці без нагляду не лишають ;)
Moni4ka
І яка ж з двох палок сподобалась більше?
AGrin
? я якби тестувала - в мене б така ж картина була б)
ternivchanka
SandraAlex, У мене зараз нікого немає, лишилися удвох із чоловіком! ))) І ще дві кішки. Але кішкам я довіряю більше, вони не крадуть їжу, та й не їдять вони в нас ковбаси...
ternivchanka
Moni4ka, А Ви почитайте відгук про ті дві ковбаси у моєму профілі - дізнаєтеся! Клікайте на ім'я, обираєте розділ відгуків, і там він зверху, бо останнього підсумкового ще не опублікували.
ternivchanka
AGrin, А Вас хто об'їдав би - чоловік, діти чи хатні тварини? (хоча між усіма ними різниці нема... жарт...)
AGrin
ternivchanka, чоловік(він в мене і за дітей, і за хатніх тварин?), бо тварин не маю, а дитина ще маленька)
ternivchanka
AGrin, Оце і в мене схожа ситуація, тільки діти вже виросли... А чоловік все більше поводиться як дитина... чи хатня тварина.. )))
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися