Marinka0611
Marinka0611
Експерт
Відгуки Marinka0611
Коментарі Marinka0611
Отримано лайків
7 Like
Marinka0611

Альфлорекс

Привіт всім! Добігає кінця другий тиждень прийому препарату Альфлорекс. Отже, що змінилося: здуття зникло не зовсім, але все ж його менше; періодична нудота зранку вже не турбує. Іноді з'являється біль в районі підшлункової залози, проте не надовго та терпимо, обходжусь без обезболюючих. Звісно, розумію що має пройти місяць регулярного прийому і симптоми, які майже проходять не так сильно вже турбують, як раніше, проте робити якісь висновки, як на мене, трошки зарано:)
Всім бажаю здоров'я та терпіння в очікуванні позитивних змін)
У відгука 4 коментарів
Модератор Ольга
Marinka0611, в раніше біль з'являвся чи почався після початку тестування?
Marinka0611
Раніше з'являвся, але після вживання смаженого. Зараз не те, щоб біль, а скоріше як тягнуче відчуття, проте терпиме. Можливо це корисні бактерії так впливають...
verakuidan
Ось я приймаю уже майже 2 тижні Альфлорекс ))Я можу сказати,що моє самопочуття змінилось на краще,немає непреємного перевантаження,здуття,біль зменшилась,а головне,що немає нудоти,яка мене супроводжувала щоранку))Звісно має ще пройти час і закінчення приймання Альфлорексу,тоді повністю і чітко можна буде сказати результат)))
mostexpensive
Дуже цікаво читати відгуки і робити для себе висновки про препарат..все приходить в порівнянні..
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Marinka0611

Відгук, день 1.

Сьогодні прийняла свою першу капсулу Альфлорекс. Все дотримувала як сказано було в інструкції. Капсула білого кольору, комфортно вживається. Смаку вираженого немає, легко приймати. Про відчуття після прийому баду говорити ще трішки зарано. Сподіваюсь, що завтра буде відчутно зміни (хоча б незначні:)
У відгука 7 коментарів
fitakKatja
Это вы сильно бысто хотите получить результат ? результат будет немного погодя, полезным бактериям нужно немного обжиться у вас в животике ?
Marinka0611
Это конечно правда, но всегда хочется все и сразу)
Модератор Ольга
Marinka0611, с пробиотиками так быстро не будет. Особенно, если ситуация запущенная. Но очень надеемся, что первые результаты все-таки не заставят себя ждать. Ждем Ваши отзывы в соответствующем разделе.
angelika.lamour
Это же не "таблетка скорой помощи", хотя бы пару дней на адаптацию)
angelika.lamour
Модератор Ольга, Кстати - где именно необходимо оставлять отзывы? Или еще нет раздела или не нашла.
Модератор Ольга
angelika.lamour, в разделе ОТЗЫВЫ тестирования Альфлорекс. Меню Проекта с мобильного устройства.
ekaterina._.zvereva
Я до этого линекс принимала, эффект только со второй недели начал появляться,так что с пробиотиками только ждать. Но оно того стоит )
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Marinka0611

Тестування

Всім привіт! Сьогодні нарешті отримала свою довгоочікувану посилочку. Сподіваюсь, що даний препарат Альфлорекс буде ефективним для мене, оскільки проблеми з кишечником майже постійні, і ситауції що описані в буклеті завжди присутні. Тому чекаю тільки позитивного результату, яким обов'язково ділитимуся з вами.
У відгука 2 коментарі
Bulavo4ka
Хай ця біо добавка допоможе нам всім с цією проблемою
Marinka0611
Сподіваюсь, що так і буде
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Marinka0611
Спустя некоторое время, результат закрепился окончательно) реже мою волосы, реже пользуюсь выпрямителем, все нравится и подходит. Очень довольна полученным результатом.
У відгука 4 коментарів
еленка208
Чим довше користуєшся, тим видиміше результат. Тим паче, такою класною продукцією
Marinka0611
Так, мені вона дуже сподобалася, хочу ще спробувати інші продукти Нівеа)
Tikki_mom
С каждым применением волосы становятся все лучше, я тоже это заметила:)
Moderator Alena
Marinka0611, если результат закрепился, значит Ваши волосы положительно восприняли и шампунь и бальзам от Nivea! Поздравляем с удачным тестированием!)
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Marinka0611
С начала применения средств по уходу за волосами Nivea начала забывать что такое частое мытье, спутанные волосы и не совсем здоровый блеск. С линейкой по уходу очень довольная так, как Nivea стала для меня отличной помощницей)))❤
У відгука 2 коментарі
еленка208
А як часто мили волосся, яке у Вас по типу? Що більше сподобалося шампунь чи бальзам?
Marinka0611
Раніше мила волосся раз в 2 дні, після користування Нівеа - раз в 3-4 дні. Не готова сказати, що більше подобається чи шампунь чи бальзам, оскільки використовую їх разом))) але скажу одне: результатом задоволена)
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися