Sveta-star
Sveta-star
Новачок
Відгуки Sveta-star
Коментарі Sveta-star
Отримано лайків
1 Like
Sveta-star

Не пощастило

Джуе шкода, що мені ніяк не щастить потрапити у список для тестуваня. Всіх вітаю , бажаю гарного тестування та дуже багато нових відкритів з маюками))))))
У відгука 0 коментарів
Sveta-star

Тримаємо кулачки))))

Дуже-дуже хочеться стати в майбутньому супер-експертом...Надіюсь , що нас сьогодні виберуть і це буде прекрасним початком написання багатьох чудових і чарівних ( в цьому проекті буде багато відгуків у вигляді мотиваційних казок) відгуків. Всім учасникам бажаю позитивних емоцій незалежно від результатів даного проекту)))
У відгука 2 коментарі
Sveta-star

Тримаємо кулачки

Вірю в чудо і надіюсь, що нарешті мене хоч раз в беруть. Якраз у меншого сина в кінці листопада день народження)))) Я готова дуже багато відгуків залишити, зняти креативный відео огляд, написати казочку де головні герої будуть сайт Naprobu та чудова іграшка від Fisher Price, а також зробити багато крутецьких фото =))) Я вчу показую дітям як можна погратись однією іграшкою в багато ігор, як можна придумати справжню пригоду і ідей завжди дуже багато та найбільше всього радує, що діти дійсно отримують задоволення від гри. Взагалі бути дітьми та їх мамою - це фантастичні пригоди щодня, а якісні іграшки дуже часто допомагають розвивати фантазію до неймовірних обсягів.
У відгука 10 коментарів