O'Lena
O'Lena
Досвідчений експерт
Відгуки O'Lena
Коментарі O'Lena
Отримано лайків
76 Like
Julia_gold

Avon і магія крем-гелю для очей

Користуючись вже понад 2-х тижнів , можу сказати що цей крем мені дуже подобається.
Як я і писала раніше , він не виживає в мене ніяких подразнень , ніяких сліз .
Верхні вікі справді стали більш підтягнутими . А ще в мене пропали міхури під очима . Не знаю як воно працює, але я дуже рада , бо ніякі путчі мені не могли допомогти , а тут просто все чудово .
Я дуже рада що мене обрали на це тестування , і я відкрила для себе цей диво крем-гель .
Хоча продукцію Аvon я знаю давно і в мене дуже багато косметики , але цей крем для мене відкриття.
Взагалі мені все сподобалось. І я надали буде користуватись і купляти цей крем , хоча є маленьке зауваження ( но це може тільки мені не дуже зручно бо нігті довгі ) але я б ще зробила маленьку якусь лопатку щоб зручніше було доставати крем .
У відгука 1 коментар
O'Lena
Взагалі є спеціальні ложечки для крему, щоб гігієнічно було. Якщо чесно, здивована, що тут немає, не дешевий же крем...
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Тетяна Васьків

Екстра- зволожуюча сироватка з вітаміном С

Баночка красива , дозатор зручний для використання - 1 натискання достатньо для всієї шкіри обличчя.
Мінус - відсутність дублювання інструкції українською мовою, що створює незручності перед початком застосування (
По консистенції сироватка доволі рідка , гелеподібна, має липкість. При нанесенні на шкіру обличчя відчувається легке пощипування, яке скоро проходить. Спочатку шкіра липка, але доволі швидко впитується.У мене комбінований тип шкіри, яка схильна до сухості у холодний період року, тож зараз все чудово, можливо влітку, коли шкіра більш схильна до жирності сироватка не підійде для денного використання.
Після використання відчуття свіжості і зволоження.
Спочатку використовувала зранку і ввечері, тепер ввечері через день( бо користують паралельно кислотною сироваткою) і зранку після очищення перед денним кремом. Після нанесення ввечері - зранку шкіра напитана,зволожена, нема відчуття стягнутості.
З плюсів - жодних алергічних реакцій чи висипів ( а мій організм досить часто так реагує на нові засоби)
З мінусів виділила те, що
- між нанесенням сироватки і крему ( користуюсь бб) має пройти достатньо часу, інакше він скатується
- запах дуже гарний на початку, але занадто сильний і стійкий
У відгука 3 коментарі
kateryna7
Щодо пощипування, можливо у Вас більш чутлива шкіра. В себе помітила, що пощипування є в тих місцях де є якісь пошкодження шкіри. Нещодавно перестаралась зі скрабом, обличча дуже пекло, навіть після змивання. А так то пощипування відсутні
O'Lena
kateryna7, у мене після кількох днів перестало поліпшувати. Може спирт у складі на подразнення так діє
kateryna7
O'Lena, напевно так, але все одно після жорстких процедур або на дуже подразнену шкіру я б не радила..
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Тетяна Савік

Фінальний відгук #naprobuavon

Знайшла тільки один мінус в користуванні продукцією яка випала мені для тестування, а саме - в сироватці не було інструкції зрозумілою мовою. Довелося шукати на сайті #Avon. Ніби і не велика проблема, але займає час, а із нинішніми перебоями світла та зв'язку достатньо не зручно. Загалом враження від неї: візуально тон обличчя став більш рівномірний. Наносила сироватку на ніч, тому що на моєму обличчі вона вбиралася десь 20-40 хвилин. Не дуже зручно для ранку, тому що не дуже хочеться іти на вулицю із липким обличчям (а саме таким воно стає після нанесення), але це дуже зручно для пальчикового масажу (шкіра обличчя трішки прилипає до пальців та допомагає в самомасажі).
Стосовно крем-гелю: як я вже писала раніше - аромат просто фантастичний. Мій маленький синок сказав що пахне печивом та цукерками. Дійсно, запах дуже гарний, особливо вдало підібрано до Різдва та Нового року. Шкіра після нього має гарний аромат, та достатньо зволожена (для мене це було особливо актуальним, так як в мене сухий тип шкіри, і доводиться зволожувати додатково).
Загалом тестування для мене пройшло на позитивні ноті (в такий нелегкий для України час - це дуже важливо для особистісної психічної рівноваги). Дякую організаторам та комісії, що обрали мене однією із учасників даного тестування!
У відгука 3 коментарі
O'Lena
Приємно, коди тестування в радість
Yuliya_Golovnya
O'Lena, так я від цього тестування отримала чистий кайф
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
alen4uk

Перші враження про продукцію Avon

Завдяки програмі тестування naprobu.ua отримала можливість спробувати продукцію ТМ Avon, а саме Систему 2 в 1 для шкіри навколо очей: крем і гель з ліфтинг-ефектом та Крем для рук з маслом какао. Перші враження від продукції досить позитивні. Крем-гель для шкіри навколо очей має дуже приємну текстуру, легко наноситься, на проміжній кришечці є підказка, що гель наносити на верхню повіку, а крем - на нижню і сама форма добре продумана. Крем для рук поміститься у будь-якій жіночій сумочці завдяки своєму розміру, має приємний не нав"язливий аромат, потрібно наносити невелику кількість, швидко вбирається у шкіру рук, не залишає жирних слідів, не робить ефекту плівки, робить руки ніжними і оксамитними. Продовжую тестування...
У відгука 5 коментарів
O'Lena
А на скільки зручно двома кремами користуватись?
alen4uk
O'Lena, трішки незвично і спочатку постійно дивишся куди який наносити, за декілька днів звикаєш)
O'Lena
alen4uk, а я лінтяйка, мені б один доя всього))))
alen4uk
O'Lena, то якраз для лінтяйок, 2 в 1 баночці)
O'Lena
alen4uk, ну може так і є)))
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
natusona

AVON: система 2в1 для шкіри навколо очей «Ліфтинг-ефект» (крем і гель)

Лаконічний дизайн, нічого зайвого. Приємно тримати баночку у руках. Під кришечкою одразу бачимо, що даний засіб поділено на дві сторони, кожна з яких закривається окремо маленькою «кришечкою». На таких «кришечках» зображено зону, куди який засіб потрібно наносити: на повіки або під очі. Для мене це було відкриттям, ніколи раніше не зустрічала засоби для повік. Отже, після нанесення відчула холодок та легеньке пощипування. Скоріш за все нанесла занадто багато. Тому рекомендую наносити зовсім трішки. Аромат крему та гелю для мене нейтральний, не заважає. Баночка маленька та легенька, зручно брати з собою, засіб економний у використанні. З результатів помітила, що шкіра стала більш зволоженою, і тому зморшки стали трохи менше помітні. Цікавий засіб. Спробувати варто, але завжди пам’ятати, що косметичні доглядові засоби індивідуальні, що підійшло одному може не підійти іншому.



Моя оцінка: 8/10
У відгука 4 коментарів
O'Lena
А воно під декоративну косметику чи на ніч?
ANYUTA_ANYUTA
O'Lena, а інструкції написано, що потрібно наносити на очищену шкіру двічі на день.
O'Lena
ANYUTA_ANYUTA, гмм, не дуже зрозуміло, значить можна на нього макіяж
natusona
O'Lena, останнім часом взагалі не користуюсь декоративною косметикою, трохи не до того зараз. Але, гадаю, що після того як засіб повністю вбереться то можна наносити декоративну.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися