YaninaК
YaninaК
Експерт
Відгуки YaninaК
Коментарі YaninaК
Отримано лайків
71 Like
YaninaК

Киселі Dr.Oetker

Хочу поділитися враженнями від тестування киселів цієї ТМ у більших упаковках. Спочатку, глянувши на малюнок, я чомусь подумала, що велике пакування буде розраховане на каструлю, та і слоган "Звари класичний кисіль для великої компанії" в описі проекту теж на це натякав. Але ж ні. Вміст великої упаковки розрахований всього на півлітра, тобто на 2 порції. Для великої компанії треба брати точно декілька пачок.
З великих пачок вибрала вишневий смак (бо такого не куштувала ще - серед маленьких порцій цього смаку нема). Зварила, але на смак прям вишню не відчула. Зауважу, що принаймні в вишневому немає ніяких шматочків фруктів. А прочитавши склад вмісту пакетику, зрозуміла, що і натяку на вишню немає, може лише ароматизатор. Там суто крохмаль, мальтодекстрин, екстракт чорної моркви, гібіскусу, концентрований лимонний сік, цікор та лимонна кислота.Те саме і в полуничному. Тому чесно кажучи, ніякої користі в такому складі я не бачу. З домашнім киселем зі справжніх ягід чи фруктів, хоч і заморожених, це не порівняти.
Щодо смаку - не дуже зрозуміла. Порційні з часточками ягід хоча б здавалися натуральними. Вишневий просто солодкий, без яскраво вираженого вишневого смаку. Син сказав, що він занадто густий, але от це, якраз, можна регулювати, додаючи більше води. Можливо, журавлиновий буде смачнішим.
З тестування зрозуміла, що концентрати це точно не моє, а лише варіант на крайній випадок. І в такому разі я скоріше за все оберу з асортименту киселів Dr.Oetker ті, які порційні на 1 чашку.
У відгука 1 коментар
YaninaК

Ентерол Імуно

2 тижні вживала пробіотик Ентерол Імуно. Перед тим тривалий час приймала антибіотики.
Можу відзначити дуже позитивний ефект - відчується легкість в шлунку, ніяких закрепів, навіть покращився апетит.
Зазвичай раніше я не приймала пробіотики після лікування антибіотиками, а для відновлення кишкової мікрофлори просто збільшувала споживання кисломолочних продуктів. Однак відновлення в такому випадку в мене було тривалішим. До того ж, в складі пігулок, крім пробіотиків, також вітаміни С, D і цинк. І я думаю, вони теж сприяють відновленню імунітету після хвороб.
Я буду використовувати цей пробіток і для себе, і для дітей (від 15 років вже можна давати, як зазначено на пакуванні) для зміцнення імунітету. Звичайно, треба зважати на індивідуальну чутливість. Тому раджу поприймати пігулки 1-2 дні та оцінити ефект. А також порадитися із лікарем.
У відгука 0 коментарів
YaninaК

Дуже смачні киселі від Dr.Oetker

Із задоволенням отримала посилку від проекту На_пробу із смачними киселями. Запропоновано багато різних смаків і 2 види пакування - що кому прийдеться до душі. Пригостила смачними пакетиками батьків - їм теж припали до душі, особливо ягідні та більші пакування, на 2 літрову каструлю.
А мені і сину дуже сполобалися смак полуниці та малини. І дуже зручне пакування із розрахунку на 1 чашку. Навіть лінивий підліток зможе заварити окропом вміст пакунка і отримати смачний поживний десерт на сніданок чи вечерю.
У відгука 0 коментарів
YaninaК

Тестування пробіотика Ентерол Імуно

Багато чула раніше про необхідність вживання пробіотиків після лікування антибіотиками, але завжди ставилася скептично до цього. Вважала зайвою витратою грошей. Навіть якщо лікар призначав, не завжди споживала. Але в цей раз після перенесеної операції довелося приймати три курси антибіотиків, різних, і звичайно, це відбилося на імунітеті, на травлення і взагалі на самопочутті. Тому коли прийшла звістка про тестування пробіотика, то я сприйняла це як шанс позбутися своїх проблем і покращити самопочуття.

Ззовні пігулки звичайного розміру, ковтаються нормально, приймала їх звичайно після сніданку та вечері, двічі на день по 1 капсулі. Якраз 30 капсул розраховано на двотижневий курс прийому.

Після першого тижня прийому можу сказати, що в мене пропала важкість в кишківнику і шлунку, не відчула якихось розладів , не кріпить і не послаблює, навпаки, сприяє тому, щоб кишківник працював регулярно.
У відгука 1 коментар
Бактобліс
01:34 28.12.2021
YaninaК

Бактобліс - зимове тестування

Відразу зауважу, що в мене в цілому склалося непогане враження про препарат.
Цей раз син (10 років) приймав десь 3 тижні, кожного вечора, але з перервами, бо захворів на ротовірус і ми вирішили на час, поки не одужає, припинити прийом Бактоблісу. За цей період - 1 місяць - син жодного разу не хворів ні на ГРВІ, ні на інші хвороби горла чи носа. При тому, що він активно займається спортом (футболом) на відкритому повітрі - і тренування тривалі, по 2 години, і через день. Погода зовсім була холодна, і я очікувала, що син, бігаючи на футболі, ну точно застудить горло. Але цього не сталося - думаю, Бактобліс також якось посприяв здоровому горлу. В останній тиждень син скаржився на закладеність носа, і ми знову повернулися до Бактоблісу, і вже за день все минуло. Не можу точно сказати, що всі ці позитивні ефекти виключно через Бактобліс, бо син і так не надто хворобливий. Але навіть і одної застуди за цей сезон поки що не було, при тому, що додалися тренування на вулиці.
Якось я і сама випробувала Бактобліс - відчула, що трохи першить у горлі, мабуть замерзла трохи і випила щось холодне, і спробувала одну таблеточку на ніч. На ранок ще трохи відчувалося, але вже увечері в горлі було все ОК, і я не захворіла. Хоча на смак мені пігулки не сподобалися, щось нагадують неприємне))
Не можу з упевненістю сказати, що Бактобліс самотужки, як єдиний препарат, впорається із серйозною застудою. Але думаю, що на самому ранньому етапі та як профілактика він є досить ефективний.
У відгука 2 коментарі