ashekera
ashekera
Знавець
Відгуки ashekera
Коментарі ashekera
Отримано лайків
14 Like
ashekera

Шарлотка з Dr. Oetker

Взагалі можу сказати, що продукти Dr. Oetker - це безпрограшний варіант, якщо Ви хочете, щоб випічка була не «так собі», а дійсно смачною. Готувала Шарлотку з ромовою есенцією - дуже❤️ Також використала сюди ж використала розпушувач, ванільний цукор, зверху цукрова пудра з ваніллю Dr. Oetker. Вдома пахло неймовірно приємно?
У відгука 1 коментар
ashekera

Дуже смачно;)

Спочатку принюхувалась, оскільки звикла до Роял Канін, який є троха жирним і після нього не хотіла їсти натуральну їжу. Спробувала Purina mini і поступово почала бігати до місця де стоїть пакет;))) Натуральна їжа по графіку. Доречі налагодився стул, до того деяки прогулянки були не результативними:)))
У відгука 0 коментарів
ashekera

Гав-гав

Мішель передає всім «вітання»:) Тільки сіла на дієту, а тут стільки смаколиків хозяйка принесла)
У відгука 1 коментар
ashekera

InfiniteZone

Дуже круто, що функція InfiniteZone контролює нагрів і не дозволяє поверхні нагріватися за межами посуду, але якщо Ви навіть забрали посуд, то потрібно пробувати рукою чи поверхня гаряча. Для цього збоку в куті(див. фото)є індикатор, якій по мірі вистигання гасне і можете спокійно торкатися поверхі. Як на мене, це дуже передбачливо з боку виробника.
У відгука 2 коментарі
ashekera

PowerBoost

Отже, якщо Ви постійно спішите, як я і немаєте часу і бажання чекати поки закипить страва, чи хочете пришвидшити закипання, на допомогу прийде функція PowerBoost. Ви вручну обираєте потужніть і навіть не встигаєте перегялнути всі новини в Facebook, як вода закипіла. Регулювання потужності дуже допомагає зранку, як Ви дійсно спішите. Швидкість закипання на відео, в мене склянка води закипіла менше, ніж за хвилину:) це прекрасно)
У відгука 5 коментарів