Костюк Сергій
Костюк Сергій
Новачок
Відгуки Костюк Сергій
Коментарі Костюк Сергій
Отримано лайків
2 Like
Костюк Сергій

Завжди смачно та корисно !!!

Час тестування закінчився, хоча сама гранола «АХА» закінчилася ще швидше ніж період тестування))) За період тестування та спробувавши нові смаки я не зміг стриматися та купував собі ще. Дякую як виробнику так і саму сайту naprobu.ua за таку можливість приймати участь в таких тестуваннях та можливостях для себе пізнавати щось нове! Хотілось би в майбутньому побачити щось від виробника новеньке, наприклад намазку у вигляді пасти, думаю було би зручно смачно та корисно. А так залюбки буду купувати та смакувати гранолою «АХА» Всім смачних сніданків !!!
У відгука 7 коментарів
Костюк Сергій

Вкусняшка з гранолою АХА )))

Доброго Дня всім!!! Перейшов до тестування іншої продукції компанії AXA, а саме : хрусткої гранола з ягодами, і смак не залишив мене байдужим. Як раніше я писав, що приймаю гранолу виключно з йогуртами, але все таки вирішив спробувати цього виробника скуштувати з молоком, і був шокований, це перша гранола яка на диво виявилась дуже смачна навіть з молоком особисто для мене. Можу з впевненістю сказати що гранола з ягодами поки що для мене є пріоритетом серед смаків продукції АХА. Дякую за увагу та можливість побувати експертом в тестуванні продукції АХА. Всім смачних сніданків…!!!
У відгука 2 коментарі
Костюк Сергій

Сніданок з гранолою АХА

Всім Доброго дня!!! Вперше приймаю участь в такій програмі тестування від сайту Naprobu. Але думаю не дарма! Продукція для мене частково не є новинкою, але багато чого досі не куштував. Забравши комплект продукцію компанії AXA (гранолу зі смаком Фруктів та зі смаком різних горіхів) відразу розпочав тестування згідно інструкції – граноли з горіхами. Головним раціоном дня для мене являється сніданки, які я встигаю приймати лише на роботі, тому швидке приготування для мене являється головною цінністю продукції. Перше що можу сказати про горіхову гранолу – це те що вживаю гранолу я виключно з йогуртами і смак дійсно вражає, добре відчувається присутність горіхів а саме: мигдаль та фундук. Порівнюючи з іншими виробниками навіть після певного часу сніданок залишається апетитним та хрустким. Перші враження позитивні!!! На шляху тестування інших смаків….
У відгука 6 коментарів