Іннка
Іннка
Знавець
Відгуки Іннка
Коментарі Іннка
Отримано лайків
0 Like
Іннка
Доброго вечора! Продовжу писати відгук, про наш досвід з використання гель-змазки. Хоч гель і рідковатий, проте за кілька разів звикаєш до консистенції і можна точно видавити з тюбика стільки-скільки потрібно. Дуже швидко висихає, але якщо ви сильно збуджені і у вас немає явної проблеми із сухістю, то не буде потрібно відволікатись,щоб знову нанести гель. Після використання не було ні в мене, ні в чоловіка ніяких подразнень, молочниці чи інших неприємних відчуттів. Тож, дякую організаторам тестування за змогу протестувати нову продукцію! Нам з чоловіком двом сподобалось таке тестування))будемо користуватись і надалі,а також хочемо спробувати щось новеньке із продукції Durex.
У відгука 1 коментар
Іннка
Забула добавити,що спочатку було ніяково писати відгук в інстаграмі (не всі можуть зрозуміти правильно, та й часто люди про інтимні речі не звикли говорити і відкрито обговорювати), проте я попередила маму (щоб її не шокував мій пост) і все в мене вийшло) навіть подруги запитували про гель-змазку і після мого відгуку вирішили й самі спробувати).
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Alina22
Всем добрый вечер! После нескольких дней использования подытожу: -смазка по своему качеству очень классная! легкая и не вызывающая неприятных побочек -экономно расходуется за счет своей текстуры, во время процесса не нужно домазывать, так как своей смазки мне после родов не хватает, гель Дюрекс эту проблему РЕАЛЬНО решил и одного нанесения достаточно для всего акта любви, нет никакого дискомфорта, только приятные ощущения -хочется сказать немного о стоимости геля. Цена на разных торговых площадках очень колеблется~250-300грн(обращала внимание на гель в супермаркетах, в 2х аптеках и в интернете). Считаю эту цену очень приемлемой для продукта с таким неплохим составом и качеством, который полностью оправдывает заявленные характеристики( сравнивая со смазкой, которой ранее доводилось пользоваться, тоже органическая, натуральная, но цена была 180грн за 30мл и откровенно говоря по качеству на мой взгляд уступала) В окончании скажу спасибо порталу за предоставленную возможность быть экспертом в этом увлекательном тестировании. Для себя открыла продукт, который на 100% подошёл, который точно будет использоваться нашей семьей и в будущем, и как говорится "не стыдно показать", однозначно смогу порекомендовать его другим!
У відгука 3 коментарі
Moderator Alena
Alina22, действительно, после родов большинство женщин страдает проблемой сухости. И данный гель максимально комфортно помогает решить эту проблему. Приятно слышать, что Вам он тоже помог!)
Іннка
Доброго вечора. Побачила у вас на фото, гель-змазку Біокон. Цілком згодна з вашою думкою, нам теж він не сподобався (((
yuli4ka_litvinenko
Круто. Теперь буду знать,что эта продукция действительно помогает. Думаю в таких "делах" деньги не главное,а главное - удовольствие ??
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Іннка
Я вже уявляю, які будуть відгуки про це тестування! напевне кожна господиня буде вихвалятись фото страв та десертів, які вона приготує із використанням желатину від Dr.Oetker)) ням-ням, аж слина побігла))) всім успіху у відборі!
У відгука 2 коментарі
Модератор Ольга
Іннка, зазирніть у наш блог - там на наших читачів уже чекають рецепти смаколиків ;)
Іннка
Дякую, обов'язково))) як раз підшукаю для себе нові рецепти)
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Іннка
Доброго вечора! І так, перше тестування гель-змазка пройшов)) нам з чоловіком сподобались відчуття після його використання! Трішки не зручно видавлювати з тюбика, бо гель рідковатий і відразу не вгадаєш скільки його витече. Але це не критично. Також гель швидко впитується. З плюсів: немає явно вираженого запаху- і для мене це великий плюс, бо як показав минулий досвід, гель іншої марки мав неприємний запах (резини) і не було бажання його використовувати. Гель Durex не липкий, і дійсно з ним відчуття яскравіші та комфортні, свої головні функції зволоження і ковзання виконує 100%. Як на мене, ще головним критерієм оцінки продукту є те,чи не викликає він подразнення! Гель-змазка Naturals від Dureх на водній основі, не містить барвників та ароматизаторів, потрапляючи на шкіру не викликає ніякого почервоніння, подразнення, алергії чи інших неприємних відчутів!) Оцінка за перше враження 5-. Всім яскравого та приємного тестування!
У відгука 2 коментарі
Модератор Ольга
Іннка, відсутність запаху, як на мене, значна перевага. У більшості дійсно присутній аромат латексу, який дещо відволікає.
Іннка
Згодна з вами! А ще відволікає від процесу і отримання приємних відчуттів-липкість гелю! А з Durex цього немає і це просто супер))
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
mallimari
Всем привет! Я получила свой набор для тестирования:) Как только я открыла картонную посылку, то сразу увидела герметичный конверт на зип лок застежке. Сомнений больше не оставалось, прибыл долгожданный гель:)Итак, набор включает: гель-лубрикант Дюрекс, а также полезный информационный буклет (с описанием продукта и напоминанием о сроках написания отзывов,за это отдельное спасибо) По консистенции в тубе гель кажется водянистым, но посмотрим каким он окажется в действии...Чуть позже более подробно поделюсь отзывами. Кстати, а Вы знали, что название бренда Durex происходит от 3х английских слов Durability, Reliability and Excellence — «прочность, надёжность и превосходство», я так понимаю это 3 золотых правила, которых придерживается производитель:)
У відгука 4 коментарів
Moderator Alena
mallimari, добрый вечер! Я даже не знала, что "Durex" так расшифровывается. На самом деле, очень удачное название для данного бренда. Ведь эти три слова полностью соответствуют качеству продукции Durex!
mallimari
Да, я тоже недавно узнала( интересовалась историей названия брендов) и соглашусь, название получилось звучное, запоминающееся.
Іннка
Доброго вечора, яку цікаву інформацію про бренд ви написали)! Я теж не знала,як розшифровується назва.
yu_novitska
ух ты! я тоже не знала о расшифровке названия бренда) Интересно))
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися