Ірина Феденько
Ірина Феденько
Знавець
Відгуки Ірина Феденько
Коментарі Ірина Феденько
Отримано лайків
7 Like
Ірина Феденько

Легкий ремонт з Alpina Expert

Чудове тестування. Незнаю як у кого, але у мене "косметичний" ремонт у домі відбувається кожні пів року (думаю зрозуміють мене ті, у кого є малі діти 😅). Завжди користувалися "Snіezka", дуже хотіла б і протестувати і"Аlpina". Всім бажаю удачі і побачити своє ім'я в списку учасників УЖЕ завтра
У відгука 1 коментар
Ірина Феденько

Мої вітанння

Вітаю усіх щасливчиків, які потрапили до списку експертів!
У відгука 0 коментарів
Ірина Феденько

Закінчення тестування

От і я уже протестували Альфлорекс.Приймала капсулу щоранку у один і той же час не пропускаючи жодного прийому. Капсули маленькі легко ковтати баночка зручна. Але нажаль препарат мені не допоміг, дальше спостерігається взуття, біль та дискомфорт. На початку тестування відчувалися болі у шлунку, але через 2 дні минули. В цілому нажаль мені Альфлорекс не допоміг, сподіваюся що іншим експертам тестування препарат допоміг більше ніж мені.
У відгука 0 коментарів
Ірина Феденько

Хочеться уже приступити до тестування, але...

Доброго дня усім. Знайшла своє прізвище серед експертів, але посилки немає(( це у мене тільки так чи ще у когось? Хотілось уже поскоріш приступити до тестування, адже є проблеми з кишечником, сподіваюся, що скоро отримаю довгоочікувану посилочку), а експерта бажаю вдалого тестування.
У відгука 2 коментарі
Ірина Феденько

PAMPERS PANTS

Усім привіт. Не вірю очам знову тестування від Pampers! Минулого разу попала в список експертів,протестувавши їх перейшла на памперс і дуже задоволена. Жодних попрілостей і алергічних реакцій. Так як зараз літо, то вдіваємо підгузки тільки на ніч. Сподіваємося, що і цього разу попадемо в список експертів і протестуємо не тільки підгузки, але і трусики Pampers Pantsн(донечці 8місяців,і досить складно надіти підгузок)) . Всім удачі!!!
У відгука 0 коментарів