Іnnans
Іnnans
Новачок
Відгуки Іnnans
Коментарі Іnnans
Отримано лайків
6 Like
Іnnans

Бекутан Мультиімуно – мультифакторний помічник дитячого імунітету. Наші враження!))))

Всім привіт🤗. Ось і закінчилось тестування вітамінів. Ми з Полінчиком пропили цей 14 денний курс.
І наші враження ось такі:
⭐ упаковка класна, яскрава, інформативна а ось саше (мені легше дитині споїти вітаміни з ложки сиропом, чим випросити випити її цілу кружечку).
⭐в перші дні донечка пила з радістю, через декілька днів, потрібно було випрошувати випити (напевно приївся різкий запах і смак "Апельсину").
⭐алергії не було
⭐Ефект:
_відновився чудово стул, ходить на горщик без проблем;
_апетит став кращим, від чого я щаслива;
_а ось на рахунок імунітету сказати нічого не можу, тому що не помітила явних змін.
Взагалі вітаміни хороші і треба буде їх спробувати ще, але десь на осінь.
Виробники молодці, крута ідея поєднувати пробіотики і вітаміни, для зміцнення імунітету.
У відгука 0 коментарів
Іnnans

Бекутан Мультиімуно – мультифакторний помічник дитячого імунітету...

Всім привіт. Отримали посилочку від #Becutan. Дякую @naproby, ми з донечкою стали експертами вперше.
Ми розпочали тестування поступово. В перший день скуштувала я, а на другий день спробувала Поліна ( їй 2р10міс.). У неї з імунітетом біда, хворіє щомісяця, так щей зараз останні зуби лізуть (да так пізно)але лізуть, тому хапає хвороби вона дуже швидко а тут ще й тестування вітамінів але не просто вітамінів а вітамінів з пребіотиком, який їй так зараз необхідний. Бо їй з ходінням на горщик проблема як не закреп то пронос(вибачте за подробиці). Отже, перше що нам з Полінчиком сподобалось - це яскрава і змістовна упаковка, класний чувачок зображений, дітки таке полюбляють. В середині упаковки 14 саше. Якщо чесно, думала що це не зручно, але нічо вміст пакета розводиться швидко і легко. В середині саше 2 відділення з вітамінами і з пребіотиком. Запах вмісту саше , мені нагадав аромат жовтих кругленьких вітамінок, що колись нам у дитинстві давали. А донька сказало що пахне "Апісін"і на смак "Апісін", ну думаю харашо, а ось чи ти його пити будем?. І мені на диво, вона випила до останньої краплі, і сказала: "вкусноо а".
Склад хороший, головне щоб виконував своє призначення. Будем далі тестувати, нехай щастить😄
У відгука 0 коментарів
Іnnans

Засоби для випічки і декорування Dr. Oetker)))

Часом хочеться чогось святкового та інакшого, ніж завжди. Що можна придумати на свята?
Гості точно будуть потішені надзвичайно смачним кулінарним витвором, тому що він буде приготований з додаванням засобів для випічки та декорування Dr. Oetker. Тому, дуже хочеться отримати на пробу ці засоби і поділитись відгуком))) особливо перед Паскою)))Нехай всім щастить)))
У відгука 0 коментарів
Іnnans

ПреМама Дуо – вітамінний комплекс для вагітних та мам, які годують грудьми

Після пологів в час годування груддю організм отримує колосальний стрес, в результаті чого страшенно випадає волосся, псуються нігті, відчувається втома і т.д. Це і мене зачепило нажаль, в організмі страшенно не вистачає вітамінів...тому мені хотілося спробувати цей вітамінний комплекс і покращити свій стан...))
У відгука 6 коментарів
Іnnans

Pampers Active Baby – ще кращий захист від протікань

Pampers Active Baby мені здається це найкращий варіант для матусь і їх малечі. Особливо коли моя малеча дуже полюбляє пити воду вночі. Так як, від цього можуть статися невеличкі конфузи( тобто протікання). А з покращеною формулою Pampers кожна дитинка буде спати всю ніч без дискомфорту і разом з нею мама, так як виспана мама і малеча то буде щастя в сім'ї...Тому дуже хотілося б отримати підгузки на пробу і з радістю поділитись враженнями)))
У відгука 1 коментар