Nataliia@
Nataliia@
Новачок
Відгуки Nataliia@
Коментарі Nataliia@
Отримано лайків
6 Like
Taisiia88

Завершення тестування молочних каш, мої враження!!!!

Підходить до завершення наше тестування готових молочних каш від торгової марки Яготинське для дітей. Ми тестували три смаки - це гречана, рисова та пшенична молочні каші. Дитині дуже сподобався смак - природний, натуральний смак молока та круп, без ароматичних добавок, без надлишку цукру. Ці каші корисні для організму дитини, містять багато поживних речовин. Невеликий формат упаковки дає змогу одразу спожити усю суміш. Каші легко брати з собою в подорож, на прогулянку, так як вони не потребують зберігання в холодильнику. Дитина споживала каші в якості перекусу, особливо полюбляла їх перед сном. Ми задоволен
ні цієї продукцію, відкрили для себе її вперше. Що важливо-не було побочних ефектів, висипань чи алергій. Чудові каші для наших дітей!!!!
У відгука 2 коментарі
Nataliia@
Хоча ми не брали участь у цьому тестуванні, але нам теж подобаються ці каші. Ми їх брали у дорогу. Тетра-пак дозволяє зберігати продукцію без холодильника. Для поїздки довжиною в день це дуже важливо. А ще каші дуже смачні.
Надія Закревська
Мені ще до вас далеко.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Nataliia@

Dr. Oetker

Мені подобається продукція Dr. Oetker. На постійній основі користуюсь розпушувачем та ванільним десертом. Вже пробувала желефікс та желатин для десертів. Супер! Хочу спробувати нову продукцію!!!!!!
У відгука 4 коментарів
Юлия Борисюк
Я також дуже задоволена, тестувала і уже постійний клієнт продукції яка сподобалось
Moni4ka
yulya_bos, а у вас які фаворити?
Nataliia@
yulya_bos, мене цікавить Творопиш. В продажу ще не бачила. А запіканки для нас постійна страва)))) І 10-річний і 2-річний захваті від неї
Надія Закревська
Мені ще до вас далеко.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Nataliia@

Варення з Желіфікс

Над нам в цьому році газова служба вирішила провести експеримент. Виключила на 6 вулицях газ на цілий місяць. А консервування ніхто не відміняв))) ось тут на допомогу мені і прийшов Желіфікс. Так швидко варення я ще не консервувала. Для Варення використовувала різні ягоди.
Варення з малини готувала з Желіфікс 2:1. Воно вийшло густим, схоже на джем. Приємного кисло-солодкого смаку. З 2кг ягід вийшло 2.5 л варення.
А вишневе варення приготувала, використавши Желіфікс 1:1. Раніше використовувала рецепт п'ятихилинка. Вишня завжди плавала в рідкому сиропі. Зараз це вишня в желе. Ну дуже смачно.
І наостанок залишила Желіфікс 3:1. Варення зі смородини. Об'єднала рецепти. Відварила червону смородину з віточками, перетерла через сито, а далі її треба було варити поки стане густою. Я вирішила скористатися Желіфікс. Джем просто супер!!!!!!!!!
Желіфікс завоював мою любов.
У відгука 3 коментарі
vika7sta
Люблю вишневе варення! Дійсно Желфікс став Вам у пригоді
Nataliia@
vika7sta, вчора готувала ще й повидло з груш та лимонів)))) якраз остання пачка Желіфіксу знадобилася. Треба буде ще купити))))
Надія Закревська
Мені ще до вас далеко.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися