InnaZ
InnaZ
Знавець
Відгуки InnaZ
Коментарі InnaZ
Отримано лайків
9 Like
InnaZ

Желфікс

Нарешті назбирала достатньо малини, щоб мати можливість протестувати "Желфікс" при консервації. Була приємно вражена результатом. Варення вийшло не таким рідким як завжди, що зазвичай мені і не подобалося, тому останнім часом перейшла просто на заморозку..Ніжна зажелована текстура , при цьому чистий смак і запах малини, а для мене важливо ,не відчувати сторонніх домішків!!!Використовувала з яблучним пектином. Тепер цікаво чи з цитрусовим буде так само, чи дасть легкий смак лимончика чи апельсини.Чекаю урожаю ожини і буду експериментувати далі.
Дякую за надану можливість спробувати!!!
У відгука 0 коментарів
InnaZ

Нове тестування

Огого!!!!Два нових тестування за такий короткий період!!! Супер!Naproby.ua радує своїх користувачів. Почитавши рекомендації та опис препарату, залишилася заінтригованою....Було б просо чудово знайти такий засіб,щоб справді був дієвим та допомагав у таких специфічних ситуаціях як заявлено в інструкції!!!
У відгука 1 коментар
InnaZ

Нове тестування підгузків

Pampers знову вирішив нас порадувати новеньким тестуванням!!!Зареєструвалася та тепер з нетерпінням буду чекати оголошення списків. Продукція завжди на дуже достойному рівні.Користувалася , коли моя сташенька була меньшенькою , але замінити звичний памперс на трусики тоді вагалася .Зараз ,було б цікаво спробувати із своїм карапузом.
У відгука 6 коментарів
InnaZ

Посилка

На днях отримала свою посилочку з продуктами для тестування і була вражена кількістю та якістю упаковки,з якою підійшли до цього. Приємно здивували додатковим набіром для декорування баночок з консервуванням, а це принтований папір , наклейки та клубочок шпагату . Буде дуже миленько та стильно ,по закінченню, виглядати. На днях планую почати поступове тестування продукції. Першою , мабуть, буде суміш для виготовлення десертів. У блозі побачила дуже швидкий та простий у приготуванні десерт. Дякую за надану можливість!!
У відгука 2 коментарі
InnaZ

Желфікс

Ура!!!Ура!!! Нарешті дочекалася нового
тестування!!!! Маю надію,що цього разу таки , потраплю у заповітний список тестувальників!!! Дуже хотілося б спробувати цю продукцію!!! Адже ванільний цукор та розпушувач у них мені дуже подобається,!!! А зараз,якраз, розпочнеться і сезон консервації. Тому буде дуже доречним!
У відгука 3 коментарі