Юлі Ана
Юлі Ана
Новачок
Відгуки Юлі Ана
Коментарі Юлі Ана
Отримано лайків
8 Like
Анастасія Гусар

Ура! Я эксперт 🥥 новинки!

Я невероятно рада снова стать экспертом! Каждый раз радуюсь как ребёнок! Тем более в этот раз тестируем новинку от eveline с кокосом! Обожаю все, что связано с кокосом, запах божественный! В наборе пенка для умывания, два крема для лица, крем вокруг глаз и мицелярная вода для снятия макияжа! В общем, все что необходимо каждой красотке)
Тестируем и посмотрим на результат 😻
У відгука 5 коментарів
Зара
Які класні фото!
Юлі Ана
Я теж неймовірно раділа, коли дізналась, що потрапила в список експертів)
Наташа Король
А фото яке🥰🥰🥰🥰
Oksanita
класні фото! прям вау!
Надія Закревська
Мені ще до вас далеко.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
LK

Rich Coconut от Eveline Cosmetics - кокосовый рай для кожи

Протестировав все средства для ухода за лицом новой линейки Rich Coconut от Eveline Cosmetics хочу отметить следующие моменты:
Увлажняющая кокосовая мицеллярная вода легко справляется с обычной косметикой, а вот со стойкой - несколько хуже.
Нежная пенка для умывания имеет невероятно мягкую и нежные текстуру, прекрасно пенится и хорошо очищает кожу делая ее более мягкой и шелковистой, но есть небольшой эффект стянутости после применения.
Мультипитательный кокосовый крем для кожи вокруг глаз, мультипитательный кокосовый крем для лица и интенсивно увлажняющий кокосовый крем для лица также имеют прекрасную текстуру, легко распределяются по коже и быстро впитываются, не оставляя неприятного липкого ощущение, но вызвали у меня небольшое пощипывание при нанесении.
В целом впечатления от продукции положительное, действительно радует что производители обращают все больше внимания на состав и стараются сделать все максимально натуральным.
У відгука 14 коментарів
lisa68
Спасибо за отзыв, заинтересовала пенка для умывания и крем для кожи вокруг глаз, нужно будет попробовать
Svetik16
Спасибо за отзыв!...
LK
lisa68, пожалуйста
LK
Svetik16, пожалуйста
Зара
Дякую за відгук!
Юлі Ана
Так, ця лінійка засобів дуже класна! Мені все підійшло просто ідеально!
MataBanata
Тааак, теперь и я хочу пенку для умывания))
kviktoriyan09
Очень крутой отзыв) очень важно узнать мнение других девчонок, и в результате , с уверенностью рекомендовать данную линейку и своим подружкам)))
LK
kviktoriyan09, спасибо большое 😊
LK
MataBanata, 🙃
LK
Зара, всегда пожалуйста
LK
Юлі Ана, ну у каждого свои особенности кожи у меня возникли кое-какие моменты
LK
Nikita Darienko, спасибо
Надія Закревська
Мені ще до вас далеко.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
kviktoriyan09

Rich Coconut от Eveline

"⁨Rich Coconut от Eveline
naprobu.ua⁩"

Я давно знакома с брендом Eveline (не первый год делюсь опытом и рекомендациями со своими девчонками  ) Вот мне выпала роскошная возможность протестировать новую кокосоваю линейку!
Прекрасное качество состава каждого из средних, что мне удалось попробовать
( там и крем для лица, и пенка для умывания, и крем для кожи вокруг глаз)приятно удивляет своей эффективностью. Поверьте, результат не заставит вас долго ждать. Особое внимание сегодня я бы хотела уделить кокосовому крему для кожи вокруг глаз🥥
Мои близкие, безсомнено, знают мою страсть к всему кокосовому, вот и EVELINE, словно специально для меня создала этот шедевр!
Приятная текстуры и быстрое впитаваемость кожей, уже при нанисении, доставляет массу удовольствия!
Подходит для всех типов кожи, особенно для чувствительной!
Я как любитель посмеяться от души, уже столкнулись с морщинками вокруг глаз "гусиными лапками"... и долгое время ищу идеальное средство в борьбе с ними! Так вот !!!!!! Я его нашла) и вам советую скорее попробовать) лично я в восторге!!!
Делитесь своими результатами, с радостью обсудим ваши впечатления)
У відгука 3 коментарі
Юлі Ана
Мені крем для шкіри навколо очей також дуже сподобався! Прекрасно зволожує і розгладжує дрібні зморшки!
kviktoriyan09
Юлі Ана, супер) ведь нам девочкам, так сложно угодить... но Eveline всегда попадает в само сердечко ❤
Надія Закревська
Мені ще до вас далеко.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Antosik

КитВит-пополняйте запасы витаминов через соломинку

Дабы не болеть и быть постоянно бодрячком, организму требуется поддержка! Поэтому, не лишним будет побаловать себя и своих детей вкусными и полезными витаминами КитВит. Яркая упаковка содержит всю необходимую информацию: состав , вкус, дозировку. В каждой упаковке 7 трубочек наполненных гранулами с витаминами и минералами, а также шипучими таблетками для вкуса. Вкусов, кстати, 5: вишня,малина,апельсин,яблоко и лесные ягоды. Каждый найдет для себя фаворита, в нашей семье мнения разделились. Мне понравился вкус яблоко, детям- малина и вишня. По их отзывам яблоко кисловато, апельсин банален и не интересен, а вот ягодные самое то- кисло-сладкий насыщенный вкус. Сама задумка с трубочкой очень интересная. Необычна. Для небольшой магии в домашних условиях нам понадобится 200 мл воды(не кипятка!) Распаковываем трубочку , вставляем в воду и наслаждаемся. Проходя через соломинку, вода насыщается вкусом и витаминками. Весьма занятно наблюдать ,что в этот момент происходит в трубочке. К слову, 5 различных вкусов это 5 различных видов диетической добавки: витамин С и цинк; мультивитамин( тут 2 вкуса); витамин В6 и магний; кальций и витамин D. Укрепляем организм 1-2 раза в день (детям от 7 лет и взрослым). Деткам от 3 до 7 лет- 1 соломинка в день. И не забываем, что хоть это и диетическая добавка, консультация семейного врача не будет лишней! КитВит достойная диетическая добавка для защиты, поддержки и нормальной работы иммунной системы. Безопасна, не вызывает аллергии, не содержит сахар, лактозу и глютен, натуральная. Интересна для детей своим необычным видом. Пополняйте запасы витаминов через соломинку и будьте здоровы!
У відгука 2 коментарі
Юлі Ана
Цікавий формат вітамінок! Ніколи раніше такі не пробували... Зацікавили!)
Надія Закревська
Мені ще до вас далеко.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Юлі Ана

Тестування засобів із серії Rich Coconut від Eveline Cosmetics. Підсумкові враження

Термін, відведений на тестування нової лінійки засобів Rich Coconut від Eveline Cosmetics, закінчився, а отже, настав час підведення підсумків і викладення своїх вражень про засоби та їх результативність у своєму підсумковому відгуку.
У своєму першому відгуку я розповідала про зовнішній вигляд, дизайн флаконів косметичних засобів, їх запах та складники. А в сьогоднішньому відгуку хотіла б більш детально розповісти про текстури та ефективність засобів із серії Rich Coconut.
Але, перш ніж розповідати про ефективність кожного із засобів, думаю, необхідно сказати декілька слів про мою шкіру. А вона у мене дуже чутлива, комбінованого типу. Влітку більш схильна до жирності, в холодній період року – до сухості. Також наявні розширені пори. І часті мої супутники – шелушіння і подразнення, так як шкіра чутлива. Тому далеко не кожна доглядова косметика мені підходить. Але у випадку із Rich Coconut від Eveline Cosmetics – я залишилася дуже задоволеною! Дуже здивована, але кожен із засобів мені підійшов просто ідеально!
Ну що ж, тепер про кожен засіб більш детально.

Зволожувальна кокосова міцелярна вода. Консистенція засобу рідка, схожа на звичайну воду. У флаконі трошки піниться. Використовую її для зняття макіяжу. Міцелярка прекрасно розчиняє декоративну косметику, навіть доволі стійку. Терти немає необхідності – просто прикладаю змочений у міцелярці ватний диск до відповідної ділянки шкіри, витримую декілька секунд і знімаю макіяж. У випадку із суперстійкою косметикою процедуру необхідно повторити. Міцелярна вода не подразнює очі та шкіру, не викликає печіння, не залишає плівки чи липкості. Не стягує та не сушить шкіру, навпаки, залишає доволі приємні відчуття. Однак після зняття макіяжу з допомогою міцелярної води я обов’язково додатково очищаю шкіру пінкою для вмивання.

Пінка для вмивання. Вона надзвичайна! Піна дуже ніжна, наче хмаринка, пружна, м’яка, довго зберігає форму та не розтікається. Прекрасно змиває залишки косметики, шкірний жир та інші забруднення. Шкіру не сушить абсолютно, практично не стягує. Після вмивання залишає дуже комфортні відчуття на шкірі, - не хочеться зразу бігти і наносити на лице крем, як це у мене часто буває після інших засобів для вмивання. Пінка гарно розгладжує шкіру, регулює виділення себуму.

Мультиживильний кокосовий крем для шкіри навколо очей. Текстура в крема дуже ніжна, плотненька. Крем дуже легко розприділяється по шкірі, впитується буквально за руками, тому макіяж можна наносити практично одразу. Крем прекрасно зволожує шкіру, навіть живить її, розгладжує дрібні зморшки, завдяки чому рельєф шкіри виглядає рівним, а сама шкіра – доглянутою. Бувало, що я наносила крем безпосередньо перед сном (таке робити, звичайно ж, категорично не можна!), але на ранок не було ніяких ні набряків, ні припухлостей!

Мультиживильний кокосовий крем для обличчя. Крем має просто надзвичайну консистенцію, схожу на збиті вершки! Плотний, густий, але, водночас, дуже ніжний! Крем легко розприділяється по шкірі, впитується дуже швидко – буквально до п’яти хвилин. Абсолютно не залишає відчуття плівки, липкості чи жирного блиску, навпаки, матує шкіру, придаючи їй дуже красивого бархатистого вигляду. Крем прекрасно зволожує та живить шкіру, розгладжує її, якщо є подразнення – швидко регенерує шкіру. Пори не забиває. На початку тестування я боялася, що крем мені не підійде, адже він призначений для сухої/чутливої шкіри, але мої побоювання були марні – крем прекрасно підійшов і моєму комбінованому чутливому типу, абсолютно не викликавши додаткової жирності. В мене таке враження, що даний крем регулює виділення себуму, так як після початку його використання у мене шкіра виглядає значно більш матовою. Використовую даний крем, зазвичай, у вечірньому догляді за шкірою обличчя.

Інтенсивно зволожувальний кокосовий крем для обличчя. Консистенція крему практично ідентична Мультиживильному крему, однак чуть легша. Крем впитується у шкіру буквально за руками, також не залишає відчуття плівки, липкості чи жирності. Шкіра після його використання не блистить. Крем прекрасно зволожує шкіру, розгладжує та робить менш помітними зморшки. Якщо є подразнення чи почервоніння – крем дуже добре заспокоює її. Після використання крему шкіра гарно зволожена, гладенька, підтягнута та доглянута. Використовую крем, зазвичай, вранці.

Жоден із засобів не викливав у мене подразнення, висипань чи алергічних реакцій.
Аромат у всіх засобів надзвичайно приємний – молочно-кокосовий, легенький та ненав’язливий. Доволі стійкий. Наприклад, після нанесення кремів відчувається щонайменше на протязі години.

Підсумовуючи, хочеться сказати, що всі засоби із серії Rich Coconut від Eveline Cosmetics мені дуже сподобались! Кожен продукт має чудову якість та виконує ті функції, якими їх наділив виробник. Всі продукти ідеально підійшли навіть моїй чутливій шкірі, а отже, проявлять себе прекрасно на шкірі будь-якого типу. Цю серію однозначно варто спробувати!

Всім до зустрічі та до нових тестувань!
У відгука 3 коментарі
Antosik
Як гарно Ви все описали! Навіть схотілося все спробувати на собі!😉
Юлі Ана
Antosik, дякую! 🥰⚘
Надія Закревська
Мені ще до вас далеко.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися