Відмінність граноли від мюслі полягає в способі приготування. Мюслі необхідно заварювати, гранолу ж, завдяки тому, що ці мюслі запечені, можна їсти сухою (саме це я і робила: синові заливала молоком, собі ж просто набирала ложкою).
Кожен з інгредієнтів має чітку структуру, немає каші і мішанини. Всю масу можна охарактеризувати як сипучу. Простіше кажучи, ти бачиш, що ти їси і немає ніяких сумнівів.
У неї дуже хороший склад - не надто багато цукру, багато корисних жирів і повільних вуглеводів. У міру солодко і смачно. Великий плюс - гранола досить ситна: години 3-4 після сніданку їсти не хочеться.
Цей продукт з низьким глікемічним індексом, а значить містить складні вуглеводи, які довго перетравлюються в організмі. Продукт багатий клітковиною і корисними мікроелементами і вітамінами.