Max_val
Max_val
Новачок
Відгуки Max_val
Коментарі Max_val
Отримано лайків
10 Like
Max_val

Ура) новое тестирование

Ура, новое тестирование) Безумно хочется попасть в число экспертов. Еще беременной часто смотрела на эти витамины, но так и не купила, пила другой фирмы)
Сейчас моей малышке 8 месяцев и мы на грудном вскармливании) после родов я так и не начала принимать витамины, но уже наверное пора)
Надеюсь нам с моей малышкой выпадет возможность протестировать витамины Премама дуо, очень много положительных отзывов слышала о них)
У відгука 4 коментарів
Юлия13life
Удачи вам. Тоже на ГВ и я вас очень хорошо понимаю, что витамины ой как нам необходимы для нормального поддержания организма
mostexpensive
Теж пила під час вагітності інші вітаміни,синочку теж 8 і ми на гв?
Moni4ka
Я тоже после родов интересовалась витаминами, а потом как-то закрутилась и забыла о них... а зря!
Max_val
Юлия13life, да) малыши забирают все самое лучшее себе, но мамочкам еще нужно много сил
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Alen.ka

При надії: вітамінний комплекс ПреМама Дуо для майбутніх мам та мам, що годують

Очень обрадовалась новому тестированию на сайте на пробу. Хотелось бы попасть в число счастливчиков. Так как наступила осень, сезон свежих домашних овощей и фруктов заканчивается, а помочь и поддержать организм хочется. Нам 7 месяцев хоть и едим уже "человеческую" пищу, но мамино молочко в приоритете ????
У відгука 10 коментарів
Moni4ka
Мамино молочко - это самая вкусняшка!
Лилия91
Да,"мама - самая вкусная" и полезная? Пусть Вам повезёт ??
Юлия13life
Тоже на ГВ. Нам 10 месяцев. Молоко мамы - лучшее питание для ребенка. Но витамины мамам очень нужны. Тоже рассчитываю попасть в число 100 везунчиков
Alen.ka
Moni4ka, 100%))
Alen.ka
Лилия91, спасибо?
Alen.ka
Юлия13life, очень нужны! Спасибо) вам тоже удачи ?
Jullsie Julls
да, для иммунитета, да еще и в такое время, — молоко самая крутая вакцина от всего на свете ?
Max_val
А нам уже 8 месяцев) и чувствую за это время уже из меня все высосала малышка? так что витамины нам с вами будут как раз кстати?
Alen.ka
Max_val, нам через недельку 8)все лучшее детям ??я тоже замечаю, что помощь в виде витаминов не помешает)
Alen.ka
Jullsie Julls, это точно)
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
lesya_le

Відгук про серветки Pampers

Забула написати в попередньому відгуку окреме дякую за серветки. Вони чудові. Немає почуття мильної піни на руках, достатньо товсті, добре прибирають бруд з тіла ??? після них руки не залишаються липкими.
Алергічні висипання на тілі у малюка не викликали , що теж дуже радує.
Також приїхала до нас сумка.
Доволі велика, така собі еко-сумка? можно скласти іграшки на прогулянку, або сходити до магазину. Такий собі приємний бонус?
Взагалі я задоволена всім: і трусиками, і серветками, і сумкою ?
Дякую вам величезне?
У відгука 3 коментарі
Max_val
Салфетки тоже понравились? а то от большинства действительно руки как будто в свое и пена)
Любовь Павловна Федорюк
Спробували серветки pampers. Дуже сподобалось, зручна упаковка дуже легко защіпаються та й самі серветки не пересихають. Витирають добре. Реакції на шкірі немає. Запах хороший. На прогулку саме те?
vika_kvitka
Серветки памперс найкращі з тих які ми пробували ,і що важливо не викликають алергії)
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Valentina

Pampers pants трусики

Ось і ми отримали чудову посилочку #naprobu і стали експертами з тестування Pampers pants трусики. Перше враження: відчутна турбота про маленького користувача та його маму, в коробочці є серветки високої якості, памперс трусики м'які, ніжні до шкіри малюка, зручно сидять, легко одягать та знімать. Давідушка дуже активний :) і тому підгузки інколи підводять... А от щодо спостережень за Pampers pants трусики... дуже задоволена і я і синочок, йому зручно, комфортно, сухенько, і я щаслива, адже мені менше клопоту, підгузки #Pampers pants трусики зовсім не протікають та не сковують рухів мого енерджайзера, особливо подобається дихаюча поверхня, так як зараз літня пора, то це важливо для чутливої дитячої шкіри. Дякуємо за можливість бути серед експертів #Pampers pants трусики.
У відгука 4 коментарів
Модератор Ольга
Valentina, так, це найтонші трусики серед усіх, з якими я з донями була знайома. Чудові в спеку, не парять, і не товтезні.
Max_val
Очень нравится, что на животике совсем не остается следов от резиночки) от других фирм остается? а с трусиками памперс все отлично))
MataBanata
Дійсно, вони такі тоненькі і зручні! М'які резиночки на животику і по боках. Чудові підгузки-трусики.
Valentina
Модератор Ольга, що правда те правда ;)
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
AnnaY

Продукція Pampers

Сьогодні отримали посилочку. Будемо тестити. Думаю, що нам вистачить пару днів і ми зможемо більш детально оцінити всі переваги та недоліки (якщо вони є) цих підгузків. На дотик дуже приємні) сподіваюсь, що нашій принцесі підійдуть. Вже можу сказати, що вдягати їх дуже легко, навіть на дитинку, яка постійно крутиться і кудись повзе ?
Серветки вже спробували, вони супер! Дуже відрізняються від тих, якими ми зазвичай користуємось.
Обов’язково скористаємось промо кодом і придбаємо такі ж підгузки більші за розміром, щоб спробувати і для старшої донечки.
У відгука 4 коментарів
AnnaY
Ой, забула написати, що подарункову пачку віддамо нашому маленькому френду Михайлику, який народився рівно на тиждень раніше ???
Max_val
AnnaY, правильно) мы тоже поделились пачечкой с нашим другом. Он на месяц младше нас, но зато размер трусиков одинаковый у деток?
MataBanata
AnnaY, а який вік Вашої дитинки і вага? Ми отримали трійку, дуже цікаво, коли переходити на четвірку
AnnaY
MataBanata, нам 8 місяців і вага 8,5кг. Вже десь 3 тижні користуємось 4кою. Переходимо на наступний розмір тоді, коли починають протікати або залишаються вдавлені червоні сліди. Із старшою донечкою так само робила. Навіть коли вага менше за вказану на упаковці
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися