Ifeelgood
Ifeelgood
Знавець
Відгуки Ifeelgood
Коментарі Ifeelgood
Отримано лайків
5 Like
Ifeelgood

Не могу применить промо-код на Pampik

Очень нужна помощь!
Админы, подскажите, пожалуйста, что я делаю не так? Хотела купить Pampers Pants 5 на сайте pampik.com с использованием промокода, но выдает ошибку "товары в вашей корзине не подходят под условия акции". Не могу понять почему. Кто ещё сталкивался с такой проблемой, как удалось ее решить?
У відгука 4 коментарів
Marmerlad
Здравствуйте, а сколько штучек в упаковке?
Модератор Ольга
Ifeelgood, скидка доступна только на маленькие упаковки - 3 размер (19 шт), 4 размер (16 шт), 5 размер (15 шт), 6 размер (14 шт).
Ifeelgood
Модератор Ольга, поняла, спасибо большое!
Luts
Модератор Ольга, а если я хочу купить 3 пачки - это нужно 3 разных заказа делать?
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
1585829478

PAMPERS PANTS

Тестуємо PAMPERS PANTS декілька днів і ночей.
Плюси:
1. м'якенькі
2. тоненькі
3. не мають стороннього запаху
4. мають високий поясок
5. не протікають на спинку
мінуси:
1. деколи протікають коли дитина на бочку - на ніжку та одяг
2. не витримують ніч - не протікають, але не все поглинають і на ранок шкіра під трусиками мокра(
Висновок: якщо зрівнювати з трусиками інших брендів, перевагою саме PAMPERS PANTS є те, що вони тоненькі і перші години гарно поглинають. Тож якщо братиму, то для користування вдень максимум на три години.
У відгука 16 коментарів
Valenty
Підкажіть, а чому вдень трусиками користуватися максимум на 3 години?
Bozhenitka
До мінусів додам, що не мають індикаторів вологи, тому наповненість визначається лише «на око». Хотілось би, щоб цей факт виробники врахували і змінили.
Правдочка
И мне подскажите, почему максимум 3 часа использования?
mostexpensive
Bozhenitka, я думаю якщо додати індикатор вологи то і ціна зросте..ніколи не рівнялась на нього..хіба що на перших місяцях після народження дитини..
Правдочка
oksanamelnytska, поддерживаю Вас, самый главный индикатор мамин зоркий глаз и нюх!
mostexpensive
Правдочка, я теж використовую їх не більше 3-х годин ,(по можливості робимо перерву на повітряні ванни,гарно профілактика попрілостей☝️)потім підгузок стає дуже наповнений,але в нас ні разу непротікав.
Ifeelgood
Valenty, я не автор, поэтому извините, что влажу. Однако мы тоже столкнулись с тем, что поглощающий слой трусиков не справляется с ночной "нагрузкой" и попа в них под утро была влажной. Я думаю именно поэтому автор не держит в них ребенка более 3х часов
Правдочка
oksanamelnytska, воздушные ванночки это обязательно, мы тоже голопопим, особенно сейчас в жару, но иногда есть возможность походить в трусиках более 3-х часов, а иногда меньше часа. В ночной сон трусики себя хорошо зарекомендовали, аварий ни разу не было.
Bozhenitka
oksanamelnytska, я змінювала підгузники після 1-2 ( максимум) попісів, пробачте за деталі. І за допомогою індикатора легко зрозуміти чи підгузник вже має вологу. Моя дитина дуже чутлива і з перших місяців відчувала дискомфорт, коли на ній хоч трошки вологий підгузник. І таке буває.
Valenty
Ifeelgood, може бути, але я замітила, що у синочка трусики там де попісяно за деякий час ( може бути і менше 3 годин носіння) стає тверде і холодне. Так мені цікаво у нас в одних таке чи іще якась матуся таке помічала?
1585829478
Valenty, тому що шкіра стає мокра під ними((
1585829478
Bozhenitka, для мене то не є проблемою)) відразу бачу, коли потрібно змінювати. на попі стає таким трохи жовтеньким і розбухає
1585829478
Правдочка, потому что кожа под ними мокрая становится, если дольше. пробовали два раза на ночь - так вообще жесть(
1585829478
Bozhenitka, таааак, буває. із моєю середньою дочкою було саме так - раз попісяла і валає
1585829478
Valenty, тверде начепто ні, але так, прохолодним стає. нажаль
Valenty
1585829478, у синочка шкіра під трусиками суха, тільки стає мокра коли він без дуже сильно активнічає, то тоді він весь мокрий .
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Iren_IV

Мій перший результат з Альфлорекс® – підтримка чутливого кишечника

Доброго дня.
Хочеться розповісти ? але не кожен зрозуміє. Тим у кого немає проблем з кишечником як то кажуть їм не зрозуміти.
Тому відразу пишу тут.
Маю радість??? цілий день я відчувала себе фантастично- а саме абсолютно нічого не турбувало із ЖКТ,здавалось що ж тут такого але, для мене це не типово-такого чудового стану не пам'ятаю років вже 15-ть. Моє вздуття, розлад на переміну з закрепом, тяжкість та просто вурчання мурчання та бродіння у кишечнику-усього цього вчора не було. Це дійсно для мене маленька перемога та радість-невже це той вихід що я так давно шукала для себе. Вірю у краще, усім здоров'я ❤та горного самопочуття
У відгука 7 коментарів
Ifeelgood
Спасибо за отзыв! Буду ждать окончательных результатов, хочется верить, что препарат Вас не разочарует! Я хоть и не попала в список участников тестирования, ищу средство, которое мне поможет
Iren_IV
Ifeelgood, , сама не чекала будь-яких проявів покращення приблизно до середини тестування, приємно здивована вз жодними іншими препаратами не мала вирішення своїх проблем. Сподіваюсь щиро що не розчарує. ❤ вірю в краще. Дякую за інтерес до відгука, рада бути корисною
Модератор Ольга
Iren_IV, скажіть, а скільки вже капсул Ви встигли випити до цих результатів?
Bulavo4ka
Як швидко Ви почули гарні зміни,жаль не на всіх так діє даний Бад, чекаю теж якихось змін
Iren_IV
Модератор Ольга, випила 4ри капсули
Iren_IV
Bulavo4ka, ну позитивні зміни то вже щось, проте то не є вже результатом- так як ефект не стабільний
Інна Білань
Iren_IV, тут дійсно якось все швидко
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Ifeelgood

Мы эксперты!

Ура, мы прошли отбор и уже совсем скоро будем тестировать с сыночком трусики Pampers Pants! Огромное спасибо организаторам и TM Pampers за доверие и такую предоставленную возможность! Это очень кстати, т.к. сын уже приловчился расстёгивать липучки на обычном подгузнике и в любой момент может остаться без него:) мы начали покупать трусики Joy, но надеваем их только днём, на 2-3 часа максимум. На ночь они не годятся - после сна попа у сына в них постоянно мокрая(( Очень надеюсь, что трусики Pampers оправдают наши ожидания и мы найдем для себя достойную замену!
У відгука 3 коментарі
Варвара Анисимова
Отличный отзыв, нам тоже повезло и совсем скоро мы сможем протестировать трусики Pampers, удачи Вас и будьте здоровы!
mostexpensive
Ми теж спробували трусики Joy,але синочку вони не підходять,дуже перетискають животик так як він досить "крупненький" ? надіюсь що з трусиками Pampers Pants не буде такої проблеми?
Ifeelgood
Варвара Анисимова, большое спасибо! Взаимно!!
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Ifeelgood

Всем удачи!

Мы тоже с нетерпением ждём результатов отбора и очень надеемся попасть в список тестирующих! Сыну 1.4 года, сейчас пользуемся Pampers Active Baby. Подгузниками очень довольны, особенно сейчас летом! Тоненькие, липучки тянутся, сидят хорошо. Но очень хотели бы попробовать именно трусики, т.к. сына все сложнее поймать для этого дела:)
Всем желаем удачи!
У відгука 2 коментарі
Tane4ka31
Бажаю Вам потрапити у список екпертів!
Ifeelgood
Tane4ka31, дякую!!
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися