Ольга Игоревна Собецкая
Ольга Игоревна Собецкая
Знавець
Відгуки Ольга Игоревна Собецкая
Коментарі Ольга Игоревна Собецкая
Отримано лайків
5 Like
Ольга Игоревна Собецкая

Topicream помог от шелушения. Рекомендую

Протестировали мы всей семьёй #Topicream. Кожа стала более мягкой, ушли шелушение. У моего ребёнка атопический дерматит,переодически проявляються шелушение на коже. Чем мы только не мазали, эффекта небыло. А с топи крем после 2 применение, пятно стало меньше, а с 7 и изчезло совсем. Хороший крем с нежной текстурой. Нет яркого запаха, поэтому не надоедает и не вызывает неприятных ощущений. Консистенция приятная, не очень плотная, больше подойдёт в холодное время года. Идеален для нормальной и сухой кожи, помог избавиться от шелушений. Во время использования не возникало ощущения сухости и стянутости. Будем покупать и рекомендовать. Спасибо #naprobu_ua что выбрали нас.
У відгука 4 коментарів
eNata
Згодна, покращення стану шкіри помірне, це дуже радує!
Вікторія Кихтенко
Вау, шикарный результат, надеюсь моему сыну тоже поможет справиться с атопическим дерматитом
Ольга Игоревна Собецкая
Сама очень удивилась, что так быстро все прошло. Нужно ещё на муже протестировать у него логти сухие. Может поможет.
Надія Закревська
Мені ще до вас далеко.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
bysinkayaLarisa

Препарат краси, молодості та здоров"я

Привіт усім учасникам та експертам тестування продукції "Альфлорекс". Мені також пощастило відчути роль експерта та розповісти про свої враження. І як мене здивувало те, що, дізнавшись від свого чоловіка про пооблеми з кишечником, які він списував на "Це я мабудь з'їв щось не те", на насткрний день я отримую повідомлення про посилку. Прочитавши отриманий буклет, я точно змогла переконатись, що це - синдром подразненого кишечника. Усі ознаки підтвердилися, навіть сам чоловік у цьому переконався. До речі, те, що усім експертам поклали такі буклетики та карти експертів тестування - спрааді полегшило роботу з "навігацією" під час проведення тестування. Поки що чоловік лише на першому етапі тестування цього пробіотику. До цього в нього тривалий час, десь із тиждент, були проблеми, з якими інші препарати, котрі ми купляли в аптеках, не допомагали, а деякі лише на певний час приховували та полегшували симптоми. Наразі поки що значного покращення немає. Тому будемо продовжувати проходити курс. Але вже можна відмітити значне покращення емоційного стану та зменшення болі і дискомфорту у животі. Через певний час знову відпишу про результат.
У відгука 5 коментарів
Lena Mezhevskaya
Альфлорекс тоже советуют пить курсами, так как он не имеет постоянного эффекта если его перестать пить как и многие другие пробиотики. Желаю удачи, надеюсь вам поможет справиться с вашей проблемой)
Ольга Игоревна Собецкая
Жаль мне буклетик не попался. И что там пишут?
Bulavo4ka
1587475040, много чего конечно что есть в интернете,про срок какие симптомы,а есть табл что вызывает а точнее какие продукты и чем заменить если есть вздутия и ТД, зайдите ко мне и в отзывах найдете,я выставляла эту табл там
Модератор Ольга
1587475040, напишем менеджеру, чтобы выслали буклет на Вашу почту.
Надія Закревська
Мені ще до вас далеко.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися