Олександр Конюхов
Олександр Конюхов
Новачок
Відгуки Олександр Конюхов
Коментарі Олександр Конюхов
Отримано лайків
1 Like
Олександр Конюхов

Purina ONE®. Мікс, вартий довіри

Приблизно 1,5 тижні тому писав про те, що почали тестити і задоволені, що кіт здається активнішим, а ще вирішив заінтригувати чи схудла наша кішка чи ні))) Так от схудла на 300 гр ( якщо бути точним десь 280-290, виріши заокруглити) . Незнаю чи це повязано з літом тому вона схудла, але я всетаки звязую цей факт з поживністю і корисністю корму як сухого так і вологого, а ще звернули увагу на шерсть стала помітно якравіша і насичиніша, ніби покупали кішку=) так тепер про не дуже застільні теми, стосовно випорожнень кішки - запах не такий неприємний ( не те, щоб я там кожного разу принюхувався до і після і збирав друзів і казав кішка сходила в туалет оцініть купаж))), але до користування корму PURINA бувало іноді жахливо пахло, а зараз запах справжньої леді=))) ми задоволені!Дякуємо!
У відгука 0 коментарів
Олександр Конюхов

Purina ONE®. Мікс, вартий довіри

Раніше користувались кормом іншої марки і були цілком задоволені, але наша кішка серйозно прибавила в масі! Навіть животик почав звисати так, що в мене іноді складалось враження, що пузо волочиться по підлозі і з часом вона почне зашпортуватись за нього=)
Вирішили простестувати Purina ONE, вже майже 2 тижні харчуємось згідно грамовки! По-перше ради, що кішка одразу звикла, а вона у нас дуже вибаглива, а по-друге, вона справді стала більш енергійніша, а на мою думку це дуже важливо для кішки, що постійно знаходить в приміщенні!
Тому підсумовуючи, наразі ми задоволені, через тиждень буде повторне зважування ( на початку зважили, поки не буду писати скільки, бо не гарно про вагу жінки говорити))) , якщо схудне будемо щасливі!
У відгука 4 коментарів