annalibets
annalibets
Знавець
Відгуки annalibets
Коментарі annalibets
Отримано лайків
16 Like
annalibets

В ожидании результатов отбора

С любопытством и скрестив пальчики ? ? жду результатов отбора экспертов. Очень жаль, что отберут всего 30 человек, думаю, желающих будет очень много, так как говорят, что косметика Vichy очень хорошего качества. Очень хочется конечно же протестировать её на себе. В то же время понимаю, что скорее в отбор попадут раскрученные блогеры, так что шансов мало ?Но как говорится, надежда умирает последней ? так что, пожелаю удачи всем желающим попасть в проект ✊?
У відгука 7 коментарів
olena.romanenko
Наборів всього три по 10, але надія є, якщо ви послухаєте під парламентом. В буь-якому разі вже є нові тестування, може спробувати щастя там :) в бажаю успіхів саме у тестуванні Vichy
Bulavo4ka
Спасибо за пожелания,я тоже жду с нетерпением списка от vichy,она мне просто сейчас необходима с моей проблемой, верю и надеюсь,всем желающим так же удачи ?
Lwiwska_Pani
я наприклад геть зовсім не блогер) але все ж таки сподіваюся) блогери самі можуть купити та протестувати або і так постійно отримують бьюті-бокси. Вони б не мали сенсу тут сидіти та коментувати, вони сторінки свої розкручують та рейтинг піднімають))) так що, звичайні жінки (а особливо з віковими проблемами) удачі нам, бо якщо не тестування, то ніколи самі не купимо такої дорогої косметики для обличчя(
Bulavo4ka
Lwiwska_Pani, ми ці дні це тільки і обговорювали,тут всі не блогери,і не всі їм вірять ,може і не всі но я точно,бо знаю що в них все куплене,їм платять вони рекламують,і дійсно не всі тут можуть собі в наш час дозволити таку косметику,а є дійсні проблеми які дуже хочеться побороти,тому будемо тримати кулачки,як вже там буде йти відбір ми не знаємо,але вірю що ТМ від vichy обиратимуть по справедливості ♥️головне тут все чесно,не один рік вже с сайтом naprobu
Lwiwska_Pani
Bulavo4ka, я новенька але теж вірю у долю та справедливість Vichy та журналу-організатора)
annalibets
olena.romanenko, не совсем понятно, что вы хотели сказать. При чем тут парламент?
Анастасія Винокурова
Почитала всі відгуки, тепер куплю та теж спробую, бо вже забула що таке нормальний сон. А формат спрею мені дуже подобається бо пігулки не люблю.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
bati_shova

Трусики памперс актив беби

Очень понравились эти трусики. Очень удобные на прогулке, переодела крошку и побежали дальше. А обычный подгузник-надо положить ребенка, чтоб одеть. Не всегда есть возможность положить куда-то ребенка.
Переживала, что 5ка будет большая на наши 11.5кг, но они сели идеально. Не давили и не спадали.
Понравился дизайн трусиков-это не самое важное,но имитация карманчиков сзади-получилось прикольно.
Удобно снимать использованные трусики.
С главной задачей-сухая попочка-справились на отлично.
Для себя решила,что буду покупать такие трусики своей малышке.
Спасибо, что дали шанс узнать эти трусишки.
У відгука 2 коментарі
annalibets
Это не серия подгузников active baby, это Pampers pants. Вам повезло в тестировании попробовать разные серии трусиков с air™channels и 360°
Анастасія Винокурова
Почитала всі відгуки, тепер куплю та теж спробую, бо вже забула що таке нормальний сон. А формат спрею мені дуже подобається бо пігулки не люблю.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
VikaViktoriya

Відгук для сайту rozetka

Підгузники-трусики Pampers дуже сподобалися, я щаслива, що ми з синочком стали експертами і тепер у нас є новий фаворит, який забезпечує сухістю наші активні дні і спокійні ночі.
Та відгук стосується не продукції. За час тестування, я на сайті rozetka 3 рази розміщувала позитивні відгуки з фото. Я адекватний експерт, якому дійсно сподобалася продукція, тому відгуки були хороші. Жодного мого відгуку не опублікували ні через день, ні через два... Це вже не вперше з таким зіштовхуюся на цьому сайті, модератори на rozetka працюють дуже недобромовісно. Велике прохання до модераторов naprobuua врахувати це і по можливості якось на це вплинути. Дякую за увагу!
У відгука 10 коментарів
Yulia.gurt
Мій відгук на сайті розетки розмістили тільки з другої спроби ?
annalibets
Тоже трижды писала отзыв на розетке, так и не нашла своего опубликованного отзыва, отправляла скрин на почту
Apublear
А я свой еле нашла
Модератор Ольга
VikaViktoriya, ми Вам віримо - модерація на Розетуі триває до 14 днів. Тому якщо відгуки там не публікують чи блокують, ми не караємо за це. Просто вкажіть у анкеті посилання на продукцію та Ваші дані на тому сайті у підсумковій анкеті.
Anhelina 03
Мій відгук на сайті розетка розмістили лише сьогодні ( а відгук писала 01.08.)
VikaViktoriya
Модератор Ольга, дякую.
Зоя Бурчик
annalibets, та же проблема.сначала опубликовали,а потом удалили.хорошо,что скрин сделала.
VikaViktoriya
Зоя Бурчик, а я скрін не зробила(
Алина Середа
Аналогічна ситуація!!!! Але заради еесперименту я залишила відгук після дати, зазначеної в умовах проекту Pampers paints - і "Очудо!!!"- відгук з'явився дуже швидко на сайті!!!))) Збіг? Не думаю!!))
Анастасія Винокурова
Почитала всі відгуки, тепер куплю та теж спробую, бо вже забула що таке нормальний сон. А формат спрею мені дуже подобається бо пігулки не люблю.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Katrya

Закінчення тестування

Доброго вечора! Ось і закінчилося наше тестування. Дуже вдячна порталу та компанії Памперс за можливість тестувати якісну продукцію. Поділилися подарунковим набором з хрещеником. Трусики на нього ще великі (залишили на виріст), а серветки дуже сподобалися. Ми також задоволені трусиками та серветками. Будемо купувати й надалі.
Вже заповнила анкету. Нажаль виникли проблеми з публікацією відгуку на Розетці. Скріни надіслала на вказану електронну адресу.
Бажаю всім учасникам вдалого завершення тестування.
У відгука 5 коментарів
misstress452
Тестування було просто супер) і трусики більшості експертам підійшли
Yaroslava Garaschenko
Мені також сподобались салфетки .Особливо те ,що відсутній запах )) алергії не викликали .якість чудова!
Katrya
Мені сподобалась продукція Памперс. Якість дійсно на високому рівні. Рекомендую друзям та користуватимемося самі.
annalibets
Тоже с отзывами на розетке возникли проблемы, 3 раза писала, так и не опубликовали, в итоге отправляла тоже скрины на почту
Анастасія Винокурова
Почитала всі відгуки, тепер куплю та теж спробую, бо вже забула що таке нормальний сон. А формат спрею мені дуже подобається бо пігулки не люблю.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Natali27

Фінішна пряма від Eveline Cosmetics

Ну ось, любі друзі, і фінішна пряма від Eveline Cosmetics. Вже завтра буде опублікований список учасників-експертів.
Кожен має надію потрапити до нього і стати експертом в тестуванні пробукції від Eveline Cosmetics.
Я теж не виключення?
Але разом з тим, хочу побажати успіхів у відборі й решті дівчаткам, адже ми тут не конкуренти, а рівноправні учасники-експерти.
Беручи участь вже в третьому проекті (на порталі я зовсім недавно), я зрозуміла, що у випадку, якщо ви не потрапили в один проект - не біда, значить ваші проекти ще попереду.
А от можливість протестувати продукцію (але вже за власний кошт) у кожного буде. Адже на полицях магазинів, в інтернет-магазинах товари від Eveline Cosmetics є в достатній кількості.
Всім удачі (і мені теж?) у відборі і гарного, сонячного дня!!!
У відгука 39 коментарів
annalibets
Да, тоже очень жду результатов отбора экспертов. Удачи нам! ?
1586189281
Дуже хотіла б взяти участь у тестуванні новинок! Користуюся косметикою бренду. Дуже подобається! Ціна-якість на рівні!
.Olga.
Позитивный комментарий. Действительно, опускать руки в случае, если не выберут, не нужно. Иногда годами ждешь. Тем приятнее,когда попадаешь в участники.
Natali27
1586189281, маю надію, що вам пощастить. У будь-якому випадку, якщо й не пощастить, то наступного разу - обов'язково. Я на порталі теж не так давно. Це мій 3 проект, у який я подала заявку. До перших 2 не потрапила, спочатку засмутилася, а потім посміхнулася, купила одну продукцію в супермаркеті і протестувала? Продукцію Eveline Cosmetics хотілося б протестувати, але розумію, що учасників тільки 100 оберуть (а з моїм типом шкіри тільки 50), а заявок дуже багато. Але... Надія помирає останньою? Зачекаємо на результати відбору?
Natali27
annalibets, щиро дякую! Вам теж удачки у відборі. Будемо мати надію, що потрапимо у 100 експертів?
Марина Володимирівна
Чудовий бренд??? чекаю також на тестування ,тому всім бажаю успіху адже це справді якість тут на вищому рівні ⭐??
Natali27
Olga81, это точно!!! Всегда нужно верить в победу, но и проигрывать тоже нужно уметь. А пока у нас всех равные шансы попасть в проект. Будем верить в позитивный результат? Удачки в отборе!
Natali27
Марина Володимирівна, і я Вам бажаю успіхів у відборі! Якість дійсно хороша і ціна "не кусається"
Модератор Ірина
1586189281, бажаю Вам успіху у відборі! А також, раджу Вам змінити цифровий нікнейм на більш зручний. Дякую! :)
Марина Володимирівна
Natali27, так це точно ціна просто ? та і якість ??? давно переконалися що не все те дороге найкраще. Ось саме даний бренд мене дуже вражає❤? І Вам успіхів?
Natali27
Марина Володимирівна, дякую!!!
Natali27
Nassof15, і Вам успіхів? З нетерпінням всі чекаємо на результати?
olena.romanenko
Olga81, дуже позитивно, згідна) і теж роками чекаю на свій проєкт. Завжди думаю - якщо зараз не отримала, мабуть комусь саме зараз так погано, і цей подарунок саме йому був потрібний. І тій людині стане краще і щось в житті зміниться.
Natali27
olena.romanenko, все, що не робиться - то на краще!!! Якщо це Ваш проект - Ви обов'язково туди потрапите. А якщо не потрапите - значить ваш проект ще попереду. Можливо великий, грандіозний проект! Удачки Вам!!!
lebed_sa
Да, тоже держу кулачки, а вдруг, всем удачи!
olena.romanenko
Natali27, ДЯкую! Вам також) Подумала про грандіозне тестування дач або квартир)))) ПС: Було б чудова влаштувати посиденькі в реалі, всіх з ким тут познайомилася) Може, НАПробу щось таке організує?
Natali27
lebed_sa, и Вам удачки!!!???
Bulavo4ka
Абсолютно согласна со всем выше сказанным,не нужно отчаиваться,хоть и очень хочется попробовать и протестировать новинку,тем более когда это касается косметики да ещё и от eveline, поэтому всем удачи большой прибольшой?
.Olga.
Natali27, я просто не понимаю людей,подчас довольно взрослых,которые в разных конкурсах\тестированиях пишут: "Ах,меня не выбрали?.. Да вы мошенники. Не выиграл ( с 1-ого раза почему-то у многих) - не верю." Не веришь - не участвуй. Это типа давление на слабо. Или: "Ой,у меня ( сына, собаки, двоюродной внучатой тетушки моего кузена...) как раз ДР, мне бы подарочек!". Это вообще детство в одном месте.
.Olga.
olena.romanenko, не получить подарок - погано? Я не соглашусь ни за что. Это вы, видимо, не знаете,что такое,когда в семье болезни и горе. Когда сам умираешь, а твоя мама рядом держится изо дня в день. А ты еще психуешь,что она тебе не улыбнется. Не...у меня другие приоритеты,нежели подарки на первом месте.
Natali27
Olga81, ну я б не сказала, що продукт, який дають на пробу - подарунок. Це скоріше шанс протестувати продукт, поділитися своїми враженнями від процесу тестування. На порталі я приблизно з травня місяця. До цього проекту подавала заявку ще в 2 проекти. В ті проекти потрапити не змогла, хоч і дуже хотілося протестувати ті продукти. Але потім пішла і купила Желфікс і приготувала джем. Нам сподобалося. Відгук лишила. Те саме й трусиками Памперс. Хотілося дуже їх протестувати, але в проект не потрапила. Спочатку засмутилася, але потім заспокоїлася і чекаю, коли випустять невеликі пачки, щоб можна було купити на пробу. Те саме і з Евелін. Так, дуже хочеться спробувати Суперфуди. Але реально розумію, що можу й не потрапити в 100 експертів. Потраплю - чудово! З великим задоволенням протестую продукти і поділюся своїми враженнями. Якщо ме попаду в проект - чекатиму на відгуки інших експертів.
Bulavo4ka
Natali27, так все вірно ,це не подарунок ,це проект де тестують новинки і діляться відгуками,тому будемо чекати,не попадемо сюди ,попадемо в інший проект,я подаю заявки тільки туди де мені дійсно потрібно а не просто щоб було, чекаємо списків?
.Olga.
Natali27, под "подарком" я имею ввиду общее участие человека в конкурсах. Как-то так. Сомневаюсь,что те,кто пытают счастья в регистрации на тестирование, не участвуют в других проектах\конкурсах.
Natali27
Bulavo4ka, я теж так реєструюся. Щоб мати змогу протестувати продукт і потім реально могла його купити і користуватися. Для мене були цікаві проекти Желфікс, Памперс і Евелін, бо розумію, що коли протестую продукт і він мені сподобається, то матиму змогу й надалі купити і користуватися ним. А от в проект від Vichy навіть не реєструвалася, бо в нас дана продукцію не так легко знайти в продажу, та й ціни там "кусаються". То якщо я й потрапила б в той проект - далі тестування діло не зайшло, бо можливості придбати дану лінійку косметики в мене немає.
Natali27
Olga81, конечно участвуют. Может не все, но большинство. Я пока работала, то времени особо не было заниматься проектами, тестированием продуктов, участием в акциях. Сейчас я в декрете и у меня на это есть немного свободного времени. Часто участвую в розыграшах от Rozetka. За все время выиграла 1 раз, но выиграла. В свою очередь была благодарна магазину за розыграш, оставила отзыв с фото (хоть это и не требовалось). А кто-то и бытовую технику выиграл (мне пока так не повезло, но ничего, я не отчаиваюсь?). Хоть не раз читала негативние отзывы по типу "Это лохотрон", "Призы только подставным людям дают" и т.д. Это не правильно. Им ведь никто ничего не обешал!!!
Natali27
Olga81, а вот о портале "Напробу", я узнала из рекламы на ФБ. Меня заинтересовал этот портал и я решила зарегистрироватся и попробовать себя в роли експерта. Пока я ничего не тестировала, но на портале мне интересно. Делюсь своим опытом, т.к. многие продукты успела лично протестировать, читаю отзывы других участников проектов и просто общаюсь с интересными людми. И регистрируюсь я не во все подряд проекты, а только в те, которые мне интересны.
olena.romanenko
Olga81, Ольго, не знаю, чому модератори не видалили ваш коментар як той, що ображає гідність іншої особи... чи ви читати не вмієте, я писала про те, що тестування доля дає тому, кому потрібніше... думала не реагувати, але напишу - ви про мене нічого не знаєте, я не мушу перед вами розповідати хто в мене коли помер і як нещодавно у найближчих людей був інсульт чи інфаркт. Але напробу не те місце, де варто про це писати і цим стимулювати дискусію. Ви ,м'яко кажучи, дивна людина. Можливо варто виливати негатив у іншому місці?
annalibets
Olga81, честно говоря, это уже похоже на флуд, что запрещено правилами этого сайта ☝️ к обсуждению тестируемых товаров Ваши комментарии не имеют никакого отношения
.Olga.
olena.romanenko, я никого не хотела обидеть и ущемления достоинства не вижу. Как смогла,так поняла. Вы "мягко" не говорите, что уж там...А я сама перенесла инсульт. Потому и говорю,что заиметь что-то - для меня не первоцель.
Модератор Ірина
Девочки, давайте не нервничать, и не переходить на оскорбления. Прежде чем отвечать, внимательно читайте комментарий, чтобы не было недопонимания. Иначе будем вынуждены отклонять все ваши комментарии.
.Olga.
Модератор Ирина, я не хотела никого обидеть. Я просто так пояснила, в чем мои приоритеты. Если участники оскорбились, что ж... Это издержки общения через комп.Мы не можем передать интонацию, настроения. Выразилась в своей манере. Но без желания кого-то унизить или оскорбить. И я не возражаю,если такие комментарии вы поудаляете, раз они вызывают негатив. За баллами в рейтинге тут я тоже не гонюсь.
Natali27
Модератор Ирина, я не думаю, что девочки хотели кого-то обидеть или унизить. Просто не совсем поняли друг друга. Такое бывает.
.Olga.
Natali27, вот Ваши комменты такие же светлые,как отзыв. :-) Спасибо. Я реально нихотела переходить на личности или чтобы кто-то подумал,что я свысока общаюсь, или уничижительно. Здоровье для меня - больная тема. И вот так вот я высказалась по поводу того,что призы - не главное в жизни. Я не думала,что мой коммент вызовет такой резонанс. Аж сама расстроилась. Не хватало тут еще на ком-то срываться.
Natali27
Olga81, не волнуйтеся. Самое главное в жизни - здоровье. Его не купишь не за какие деньги и в качестве подарка/приза не получишь. Моя колега по работе уже пятый год борется за здоровье своего сынульки, неудачные роды были. А вместе с ней - весь наш коллектив. Она бы все отдала за здоровье сына, но его не купишь. Будьте здоровы, берегите себя и все будет хорошо! Приятного вечера!
lebed_sa
Девочки согласна с вами, самое главное это здоровье, а всё остальное зависит от нас самих, всем хорошего вечера ??
Natali27
lebed_sa, сппсибо большое! И вам хорошего внчера?
Rivnianka Panianka
olena.romanenko, да, правильно мыслите. Возможно вам просто приятно было бы, а для другого человека это важный знак или стимул жить лучше. Иногда чужая улыбка спасает, а тут целый набор косметики. Ничего страшного, если в этот раз вас не выберут
Rivnianka Panianka
Да приоритеты у всех одинаковые: Здоровье. И счастье близких) как то так, не ругайтесь.
Анастасія Винокурова
Почитала всі відгуки, тепер куплю та теж спробую, бо вже забула що таке нормальний сон. А формат спрею мені дуже подобається бо пігулки не люблю.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися