Гарбузовий латте

Гарбузовий латте

Осінь - неймовірна пора року, яка зачаровує нас золотим і багряним листям дерев, червоними кетягами горобини і калини та дивовижним "бабиним літом". Сонце уже не таке яскраве, а дні коротші і значно прохолодніші. Але така зміна погоди не повинна нас розчаровувати, адже прийшов чудовий час готувати ароматні гарячі напої. І дуже приємно, коли такі напої будуть не лише смачні, але і корисні. Приготуємо сьогодні яскравий та ароматний напій гарбузовий латте.

Для приготування напою нам будуть потрібні такі продукти: 
180 мл кави еспресо, 
220 мл молока, 
35 г гарбузового пюре,
1 пачка ванільного цукру Dr.Oetker,
1 пачка цукру з корицею Dr.Oetker,
1 щіпка мускатного горіха,
1 щіпка меленого імбиру. 

Гарбузове пюре краще приготувати заздалегідь і використовувати в міру потреби. Для цього слід яскравий гарбуз мускатних сортів почистити від шкірки та насіння, нарізати середніми шматками, викласти у жаротривку форму, запекти у духовці при 180*С до м'якості (приблизно 35 хвилин), а далі здрібнити блендером, перекласти у баночку і відправити у холодильник. Таке пюре може зберігатися у холодильнику 3-4 дні. 

Для приготування нашого напою слід у товстостінному сотейнику  сполучити молоко, гарбузове пюре, ванільний цукор від Dr.Oetker, цукор з корицею від Dr.Oetker, мускатний горіх та імбир. Довести, помішуючи, до кипіння. Заварити каву еспресо і змішати її з вмістом сотейника. Перемішати, розлити у горнятка та відразу подавати з улюбленим печивом. Прохолодного осіннього вечора чи ранку також дуже смачно поласувати  смачним напоєм - гарячим шоколадом від Dr.Oetker. Для того, щоб такий напій був по-справжньому особливим та неповторним, дуже важливо дотриматися інструкції, яка є надрукована на пакуночку напою. Тобто, для отримання чудового напою не достатньо просто сполучити вміст пакуночка з гарячим молоком і перемішати. Потрібно змішати вміст пакету з 150 мілілітрів молока, ретельно перемішати суміш, закип'ятити і проварити напій, постійно помішуючи,  буквально 30 секунд. І ви побачити, як на ваших очах напій зміниться. 

Він стане просто неймовірним: густим та шовковистим. І тоді наливайте напій в улюблену чашку, замружуйте очі і нехай увесь світ зачекає!

Коментарів
Вот вкуснотища, обязательно сделаю и попробую.
Цікаве поєднання
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися