Вівсяне печиво з гарбузом, горіхами та родзинками

Вівсяне печиво з гарбузом, горіхами та родзинками

Спокійні та лагідні осінні дні золотої осені створені для того, щоб піти з друзями на пікнік, прихопивши з собою термос з гарячою кавою чи глінтвейном, і яскраве, ароматне печиво. А прохолодні осінні вечори - чудова нагода зібратися усією сім’єю за чашечкою ароматного чаю. А можна запросити гостей і влаштувати справжнісіньку веселу вечірку. Найкращим доповненням у такий час до кави, чаю чи глінтвейну буде душевна ароматна домашня випічка, адже саме вона зможе підняти настрій і подарувати незабутні емоції. Приготуємо сьогодні смачне і водночас корисне вівсяне печиво з гарбузом, горіхами, родзинками та насінням, яке сподобається як дорослим, так і маленьким дегустаторам. А допоможе нам створите цю казкову випічку якісна продукція від Dr.Oetker. 
Для приготування вівсяного печива з гарбузом, горіхами та родзинками нам знадобиться:
1 яйце
250 г вівсяних пластівців
160 г борошна
100 г цукру
80 г вершкового масла
20 мл оливкової олії
15 г насіння соняшника
50 г темних родзинок
120 г волоських горіхів
150 г сирого гарбуза мускатних сортів
1\2 пачечки розпушувача для тіста Dr.Oetker
1 пачечка ванільного цукру Dr.Oetker
1 пачечка цукру з корицею Dr.Oetker

Гарбуз почистити від шкірки, видалити насіння, а м’якоть натерти на крупній тертці. Родзинки ретельно промити, залити невеликою кількістю кип’ятку на 5 хвилин, відцідити та просушити на паперових серветках. 12-15 половинок горіхів відкласти для оформлення печива, а решту крупно посікти. Яйце сполучити з цукром, ванільним цукром Dr.Oetker, цукром з корицею Dr.Oetker та збити до пухкої маси. Докласти до яєчної маси гарбуз, просіяне борошно, розпушувач Dr.Oetker, родзинки, горіхи, соняшникове насіння, оливкову олію. Перемішати. Вмішати м’яке вершкове масло, і замісити тісто. Воно буде трішки рідкуватим. Деко застелити пергаментом. Набирати масу столовою ложкою чи ложкою для формування кульок морозива і викладати на пергамент у вигляді круглого печива. Згори на кожне печиво викласти половинки горіха. Випікати при 180*С до золотистого кольору приблизно 18-20 хвилин.

1 Коментар
Обожаю овсяное печенье, особенно печь когда осень - зима)))
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися