Як подружити шапку й волосся?

Як подружити шапку й волосся?

Не так давно питання «шапка або зачіска» було дуже актуальним. Відповідь на нього була однозначною: або мерзни, але будь красунею з нежиттю, або будь здоровою, але без сліз на тебе не поглянеш, тому шапку не знімати. Хто взагалі міг любити зиму, коли через неї неможливо було мати гарний вигляд?

Сезон особливої ​​уваги

Навіть якщо у тебе немає якоїсь особливої ​​складної вечірньої зачіски, а просто чисте волосся, трохи мусу або лаку, або пінки, або гелю – але додай до них головний убір, і все пропало! Якщо не наелектризоване, то лягло не в ту сторону. Якщо не лягло не в ту сторону, то безнадійно втратило об’єм ... Насправді, проблема шапка & волосся поступово перестає бути проблемою. Тепер нам, дівчаткам, вже не треба робити вибір між нежиттю й соломою на голові, але – тільки якщо діяти правильно.

Зачіска і зима – хто кого?

Сухий шампунь – порятунок для укладки. Якщо вранці, перед тим, як почати укладати волосся, нанести на його коріння сухий шампунь, то він допоможе зберегти зачіску протягом дня. Під шапкою від тепла сальні залози починають працювати активніше, а рисова пудра з сухого шампуню вбере зайвий жир – і таким чином збереже прикореневій об’єм.

Шапка: склад і модель.

Головний убір або хоча б його підкладка повинні бути з натуральних матеріалів. Акрил і поліестер – справжні вороги зачісок. Вибирай мохер, кашемір, альпака, мериноса. Віддавай перевагу тим моделям, які облягають голову щільно, - вільний простір дасть зачісці шанс.

Руйнівник зачісок – статична електрика.

Чим сухіше повітря в приміщенні, чим холодніше на вулиці, чим частіше ти користуєшся плойкою або феном, тим сильніше електризується твоє волосся. Що робити?

• Зміни свій догляд за волоссям: зроби акцент на зволоження і живлення (засоби з гіалуроновою кислотою, рослинними екстрактами і маслами). Якщо в складі продуктів є легкі силікони – це плюс. Вони утворюють на поверхні волосся тонку плівку, що захищає від втрати вологи.

• Фен і плойку використовуй якомога рідше. Не забувай про термозахист, користуйся гребінцем з натуральною щетиною – вона не електризує.

• Віддавай перевагу стайлінг-засобам без спиртів – вони теж сушать.

• Користуйся антистатиками для волосся.

Чим простіше – тим красивіше.

Відклади до теплих часів складні зачіски з високим прикореневим обємом і різноманітними композиціями з волосся. Бути причесаною по сезону – це особливий шик. Взимку не варто захоплюватися екзотикою, а ось класика якраз до речі: низькі хвости, коси, укладки за формою голови – те, що зараз потрібно.

Коментарів
Дякую, взимку менше потрібно користуватися феном
Дякую за поради)Раніше ніколи не ходила в шапці взимку, навіть коли ще в школу ходила, вдома одягала, а тільки виходила, то одразу знімала. Не через те, що "я вже не маленька", а тому, що псувала зачіску :) Тепер ходжу в шапці, як тільки стане холодно. Ваші поради дуже корисні))
Дійсно це проблема, взимку волосся під шапкою( Знімаєш шапку і таке відчуття, що наче тільки проснувся)
Тепер треба підбирати натуральну шапку, ніколи на це не звертала увагу
Спасибо за советы! У меня вечная проблема была електризовались волосы, теперь знаю что делать!
Сухой шампунь очень спасает. Так как из за шапки голова грязнится быстрее и так часто мыть и вредно и не успеваешь нормально просушить перед выходом на мороз
С укладкой никак - всёравно примнется, а вот у кого волосы крутятся от природы - тем и шапка ничего не портит))
Дякую, в зимку волосся потребує особливого догляду
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися