Закінчилося!

Закінчилося!

Перші 2 місяці я відчувала себе неповноцінною, відчувала себе поганою мамою, плакала.
Але потім подивилася, з якою охотою Ваня їсть суміш, згадала, як він плакав голодний, а мені не було що йому дати.

Накрутила себе: «Діти на сумішах часто хворіють», а от і дурня це повна!!!
Ваня (тьху-тьху) має дуже хороший імунітет і хворів лише один раз за 1,5 роки.
Згадала, що я теж виросла на суміші. І хворію дуже рідко!

Чому я пишу цей пост?
Тому що у мене багато вагітних, багато мам, які теж накручують себе через те, що дітки перейшли на суміш, або що мамі лікування потрібне, або ще щось таке.
ГВ без проблем – це ідеально. Але пам’ятайте: якщо все ж таки виникла потреба, як у мене, то ми живемо в той час, коли можна знайти справді якісну суміш, що вироблена з якісної молочної сировини та максимально наближена до маминого молока! У таких брендів, як HIPP, наприклад, є навіть рідке молочко в баночках для найменьшеньких. І в ньому, як і в сухих сумішах HiPP COMBIOTIC, є і пребіотики, і пробіотики, омега-3 та омега-6 жирні кислоти, нуклеотиди, оптимальна для кожного віку кількість жирів, білків та вуглеводів. Ще однією перевагою HiPP є використання органічного сертифікованого молока ??

І краще хай малюк насититься сумішшю, ніж плаче від голоду.

Пам’ятайте, що дитині потрібне для життя і щастя не тільки харчування, а й любов, турбота батьків, а також щаслива мама.
 

Автор: Альбіна Поліщук

Коментарів
Дуже часто трапляється біда з ГВ,але добре, що ми живемо в такий час, коли в доступі такі якісні продукту та суміші для дітей.
Это после родов часто такое у мам. Я примерно пол года ревела и винила себя что было КС,что не сама родила. Все тараканы у нас в голове,хорошо что детки подрастают и вытравливают их.
Це все гормони
Да сейчас выбор большой. Это не так, как было у наших мам(все в дефиците даже если оно есть). Главное не впадать в депрессию. Для этого и существуют смеси.
Как по мне то смесь это чудо, сама лежала в роддоме, мучали грудь и накладами, и врач приходила сцеживала(15 мл с обеих грудей) ребёнку насильно врач пихала он кричал, в итоге психанули и начали прям с роддома давать смесь, это чудо, ребёнок очень хорошо спал, и наедался, и все были счастливы) Нам уже 1,4 и Слава Богу мы ни разу не болели, на смеси ни проблем с животиком ничего не было)
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися