Ksytka
Ksytka
Знавець
Відгуки Ksytka
Коментарі Ksytka
Отримано лайків
2 Like
Ksytka

Трусики Pampers Pants надійний захист від протікань

М'які трусики від Pampers Pants , в яких комфортно малюкові. Навколо ніжки обрамляють м'які бортики, які не дозволяють рідині витікати. Рідина за лічені секунди вбирається і не доставляє дискомфорт. У нас не було протікання за весь час тестування. Мяка резиночка не здавлює животик навіть після ситного прийому їжі. На спинці присутня прозора наклейка, яка допомагає згорнути використаний підгузник. По боках на резинці є шов, за допомогою якого трусики легко змінити навіть коли малюк спить. Вміст підгузок не комкається, у малюка не виникає величезна куля між ніжок, яка так і тягне донизу . У мене хлопчики погодки, і бувало дуже важко і довго збиралися на прогулку. З трусиками від Pampers Pants цей процес пришвидшився, що мене безумовно радує. Нам вони підійшли ідеально, тому однозначно буду їх ще купляти.
У відгука 1 коментар
Ksytka

Трусики Pampers Pants надійний захист від протікань.

Уже декілька днів тестуємо підгузки трусики від Pampers Pants. Дана модель трусиків має дуже еластичний, але міцний поясок, який дозволяє дитині знімати і одягати їх навіть самостійно. Поясок дуже м'який, не тисне животик. Обхват ніжок (бар'єр) не дозволяє трусикам протікати, даного факту у нас не було. Бар'єри дуже м'яко, але надійно облягають маленькі ніжки. Ні разу підгузки не протекли. Це незважаючи на те, що всмоктуючий шар тонкий і легкий - рідину дані трусики вбирають добре. Ніч витримують на відмінно. Ми прокидаємося з важкеньким підгузником, але з сухою попою. Вміст підгузок не комкається і не висить грудкою, а рівномірно розподіляється по всій поверхні. Липка стрічка дозволяє закріпити згорнутий підгузник після використання. Однозначно рекомендую підгузки Pampers Pants.
У відгука 1 коментар
Ksytka

Розумні олівчики

Олівчики виконані дуже якісно, ​​яскраві чим привернули одразу до себе увагу синочків. Музика грає приємно,українською, не дуже голосно, що скоріше плюс чим мінус. За розміром невеликі, зручно брати з собою в дорогу. Олівчики допомагають вивчити цифри, кольори, емоції, послідовності, що важливо для розвитку маленької дитини. Вони не малюють, в нашому віці це є великим плюсом, а то б ми стіни не відмили і не тільки стіни)) Олівчики співають пісні, говорять які вони по порядку, назву свого числа, свій колір та емоцію. У кожного олівця своя основа, тому ставити олівчик треба на своє місце, в іншому випадку музика грати не буде, це скоріше навчить малечу. За ці пару днів які ми бавимося олівчиками старший уже їх ставить по своїм місцям, починає рахувати по порядку і молодший теж намагається від нього не відставати пробує поставити олівчик в ячейку. А сама улюблена ігра з олівчиками називається, знайди олівець, в яку іграє вся сім'я))) Випробовування на міцність ми пройшли одразу наступного дня після їх отримання.Чи порекомендували б ми олівчики, однозначно так))
У відгука 1 коментар
Ksytka

Залишила відгук

https://bi.ua/rus/product/umnye-karandashiki-ukr-fisher-price-fln98.html
У відгука 1 коментар
Ksytka

Розумні олівці

Уже декілька днів тестуємо олівчики від fisher price. Нам вони зайшли одразу. Яскраві, цікаві, говорять українською, що для мене важливо. По якості ми вже їх випробували. Ми пробували жувати їх, і брали з собою у ванну, і їздили по них машинками, і навіть попробували в ячейки налити компоту; після чого я думала що ігрушка працювати не буде. Але все добре, витягнули батарейки висушили, і вона як нова працює. Молодший намагається собі забрати хоча б один олівчик поки цього не бачить старший. Мені подобаються ще тим, що вони повчають. Старший дуже не посидючий, незатримується довго на одному місці, а з цими олівчикми він і бавиться і навчається одразу. Щоб олівчики розмовляли потрібно їх правильно поставити в ячейку відповідно їхнього кольору, червоний до червоного; синій до синього і тоді вони розмовляють при нажиманні. Якщо не правильно поставити не буде ніяких звуків при натисканні. При нажиманні на олівчик він розказує свій колір, цифру по порядку, якщо один, то говорить один; два він говорить два, два йде після одного, і так рахує до п'яти ; а також він співає свою емоцію. Музика приємна, я перший раз коли нажала подумала що тихо, але протягом кількох днів ігрів, я зрозуміла що це не тихо, це якраз так як потрібно маючи двох погодків, які цілий день кричать шумлять. Наразі ніяких недолік ми не побачили.
У відгука 8 коментарів