ludo4ka2309
ludo4ka2309
Новачок
Відгуки ludo4ka2309
Коментарі ludo4ka2309
Отримано лайків
0 Like
ludo4ka2309
Добрий вечір. Так приємно коли можна поділитися з кимось приємними емоціями. Ми продовжуємо тестування LIBERO UP&GO. Спимо по-різному, але трусики тримають удар постійно і навідмінно. Ще ні разу ми не протекли, постіль суха, дитина в надійних "руках", а це не мало важить. Тому, що заміна підгузника вночі-для нас це прощавай сон, привіт гульки на пів ночі то це 100%. Сьогодні ми пізнавали світ, точніше пральну машину. Не знаю чим вона малявку зацікавила, але я вже не можу на неі дивитися, ох це вічне прання. Дитина гуляла в підгузниках-трусиках, як у звичайних трусілях, тільки + в тому, що дитина суха в них. Бачу, що малій зручно в них, вони не обвисають. Інколи навіть заправляю футболку в трусики (зі звичайними підгузниками так не зробиш) і мені здається, що дитині так тепліше. Ще я замітила, що коли підгузник вже повний, то дитина цього не відчуває. При використанні звичайних підгузок, при наповненні дитина наче іх тягала за собою. Інколи аж смішно, повзе і підгузник волочить за собою. В LIBERO UP&GO такого немає, і це приємно. І знову не можу не відмітити легке одягання, для нас, непоседючок, це вкрай важливо. Щиро дякую LIBERO UP&GO за таке диво. І подяка НаПробу, що подарували нам можливість цим дивом скористатися.
У відгука 3 коментарі
ludo4ka2309
Добрий вечір. Продовжуємо приємне тестування підгузників-трусиків Libero UP&GO. Хочу трішки відійти від тестування, не можу не написати. Я заповнила анкету на тестування трусиків (вказавши адресу фактичного проживання) і забула про нашу участь в ньому, з моєю "мега вдачею" я просто не надіялася, що нас оберуть. Потім подруга сказала, що ми є в списку учасників тестування, ми були дуже задоволені такою приємною новиною, але на той момент ми поіхали в інше місто до бабусі. Я написала на сайт НаПробу з проханням зміни адреси перед відправленням посилки. Зі мною відразу зв'язалася модератор, приємна людина, вислухала мене, ввічливо відповідала. Допомогла перехватити посилку і відправити на іншу адресу. Дуже вдячна ій. На сайті НаПробу працюють дуже хороші і відзивчеві професіонали. До чого ж я вела. Ми отримали посилку коли були у бабусі. Принцесі 11 місяців і вдягти ій звичайний підгузник ну просто не реально, при тому, що у бабусі хворі і слабкі руки. В перший же ж день тестування наша бабуля відразу відмітила легкість одягання трусиків на дитину у стоячому положенні, при тому, що звичайний підгузник вона вже давно не могла на малявку одягти. Я вже напевно писала про легке одягання і знімання трусиків, але забула вказати, що тепер це під силу людям зі слабкими, хворими руками. Дякую LIBERO UP&GO за ідею створення підгузників-трусиків і полегшення життя дітям, мамам і мамам мам. Велика подяка.
У відгука 4 коментарів
ludo4ka2309
Доброго ранку всім, пишу відгук поки ще всі сплять. Поки мені все подобається в трусиках Libero UP&GO, в них є все, що й повинен мати підгузник: зручність одягання, легке знімання, комфортне сидіння на малюкові, не промокання. Як сидить підгузник на дитині мені теж подобається, на яке місце вдягла-з того і зняла, не висить, не сповзає, а так ще як вгадаєш розмір-то й не давить поясок і не натирає. Дуже нам піхдодить, що наша тендітна шкіра між ніжками прийняла цю фірму і цю модель: покраснінь і попрілостей немає, а це і показує екологічність і високу якість підгузників Libero UP&GO. Це все таке загальне, але не маловажливе. Вчора сиділи, наряжалися, фотографувалися, балувалися, розкидали памперси і я замітила що дитина іх щупає і роздивляться. Малюнки для нас виявилися не просто красою, а міні розвивайкою. І ми почали роздивлятися іх разом. По них я розповіла дитині про лисичку, дерева, жучки, квіточки(одуванчики), мене аж саму це заікавило. Виявляється малюнки- це мега користь, навіть на підгузниках, і дитина сама вибирала трусики з тим малюнком який ій на даний момент найбільше сподобався (не у всі підгузниках є така розкіш-малюнки, і у дитини зникає бажання іх одягати, а тут навпаки, і це мене дуже щасливить). Дякую НаПробу за надану можливість протестувати даний товар, а Libero UP&GO велика вдячність за створення такого дива.
У відгука 5 коментарів
ludo4ka2309
Всім привіт. Хочу написати відгук за минувшу ніч. Вперше ми переночували в підгузниках-трусиках LIBERO UP&GO. Очікування були різними, боялася щоб не надавило, щоб не було попрілостей, щоб не протекли. Ще й цілу ніч не могли наістися. Але зранку була приємно здивована. Трусики не протекли, важкі, вологуваті але дитина суха. Покраснінь і попрілостей не було виявлено, а це значить що LIBERO використовує тільки екологічні матеріали для виготовлення підгузників. Дуже задоволена. А фото зроблені вчора, коли ми розкрили нашу посилочку. Це вперше коли наша принцеса стала одним з учасників тестування і отримала пачку памперсів у подарунок. Ура, наша перша маленька перемога. Дякую за таку можливість#NaProby_Libero Up&Go.
У відгука 7 коментарів
ludo4ka2309
Доброго вечора. Щиро дякую Na-Proby, що дали нам можливість взяти участь у такій прекрасній, а головне дуже корисній акції. Сьогодні отримали посилочку з памперсами #NaProby_Libero Up&Go і вже почали тестувати. Найперше сподобалося те, що памперси оригінальні, цікаві, кольорові. Відразу відзначили легкість одягання тому, що наш малюк дуже активний і не любить лежати на спині і вдягти звичайний памперс просто не реально. Памперси-трусики Libero одягаються дуже швидко і легко.
У відгука 7 коментарів