У цьому році так склалося, що варення я готую зовсім мало, але вирішила все ж таки приготувати улюблене мого чоловіка - абрикосове з кісточкою, яке дуже смакує йому з молоком і білим хлібом. Як правило, щоб варення стало густішим, його треба довго варити і додавати багато цукру. Цього разу я вирішила поекспериментувати і додати якомога менше цукру, а тому желфікс з пектином із цитрусових був якраз до речі. Пропорції, зазначені в рецепті, я витримала, але фрукти не подрібнювала, а порізала на половинки та ще додала абрикосові кісточки, які з часом набираються сиропу з варення і стають дуже смачними. Варення від додавання желфіксу нічого не втратило, а стало ще кориснішим, так як час на виготовлення мінімальний, а, значить, і поживних речовин більше. Варення дуже ароматне і густе, саме таке, як ми любимо.