greenbuterfly
greenbuterfly
Експерт
Відгуки greenbuterfly
Коментарі greenbuterfly
Отримано лайків
20 Like
greenbuterfly

Матова губна помада з гіалуроновою кислотою «Супер Зволоження»

Раніше я часто купувала помади Avon, навіть дешева молодіжна лінійка у них прийнятної якості. Упакування помади досить привабливе. Мені дістався відтінок Pink. Колір весняний, а влітку підійде до засмаглої шкіри. Приємний, невагомий запах. Завдяки формі, помаду легко нанести й без олівця. Покриття щільне, рівномірне, не потрібно нашаровувати, тому що помада пігментована. Але губи мають не бути сухими, бо такий відтінок може підкреслити лущення. Помада не скочується, непогано тримається.
Вперше користуюсь матовою помадою, яка не сушить мої губи. Думала, що матові помади не для мене. Хоча, вона має ледь помітний блиск. Не відчувається на губах.
Помада мені подобається, всім рекомендую підібрати свій колір.
У відгука 4 коментарів
Shuper Nadia
Вам попався надзвичайно ніжний відтінок помади, для весняних образвй те що потрібно.
greenbuterfly
Shuper Nadia, Ви 100 % праві!
marina__veremeenko
Я фарбувала губи цим відтінком на не ідеальні губи і не замітила , що він підчеркує недоліки.
greenbuterfly
marina__veremeenko, згодна, помада краща за деякі бальзами. В мені говорив страх матових помад
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
greenbuterfly

Парфумна вода Today

Ця водичка була у мене років 15 назад. Тоді вважала її найкращою від Avon. З віком мій смак змінився. Вода не розкривається тими нотами, які відчувала раніше. Подарувала мамі.

Відгук від мами. Фотографуватись з флаконом відмовилась. Відчувається квітковий запах бузку або жасмину, також є солодкий фруктовий фльор. Цей аромат створює настрій й нагадує жінці про її жіночність.
Шлейф наявний протягом цілого дня, стійкий й насичений. Дедалі аромат стає легшим. Досить одного пшику, бо може заболіти голова.
Аромат підійде для холодної пори року. Флакон вишуканий й прикрасить туалетний столик.
У відгука 2 коментарі
Shuper Nadia
Справді дуже ніжний солодкаво-квітковий аромат, який вражає з першого пшику.
greenbuterfly
Shuper Nadia, згодна, впізнуваний, класичний, інтелигентний
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
greenbuterfly

Матова губна помада з гіалуроновою кислотою «Супер Зволоження»

Раніше я часто купувала помади Avon, навіть дешева молодіжна лінійка у них прийнятної якості. Упакування помади досить привабливе. Мені дістався відтінок Pink. Колір весняний, а влітку підійде до засмаглої шкіри. Приємний, невагомий запах. Завдяки формі, помаду легко нанести й без олівця. Покриття щільне, рівномірне, не потрібно нашаровувати, тому що помада пігментована. Але губи мають не бути сухими, бо такий відтінок може підкреслити лущення. Помада не скочується, непогано тримається.
Вперше користуюсь матовою помадою, яка не сушить мої губи. Думала, що матові помади не для мене. Хоча, вона має ледь помітний блиск. Не відчувається на губах.
Помада мені подобається, всім рекомендую підібрати свій колір.
У відгука 4 коментарів
Shuper Nadia
Вам попався надзвичайно ніжний відтінок помади, для весняних образвй те що потрібно.
greenbuterfly
Shuper Nadia, Ви 100 % праві!
marina__veremeenko
Я фарбувала губи цим відтінком на не ідеальні губи і не замітила , що він підчеркує недоліки.
greenbuterfly
marina__veremeenko, згодна, помада краща за деякі бальзами. В мені говорив страх матових помад
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
pryanichnyiy_enot

Творопиш, цукрова пудра з вінільним смаком та желе для торта Dr.Oetker

11+
Ну дуже смачна творожна запіканка вийшла!
В мене якось з дитинства склалося що запіканка це дещо тверде суховате і навіть часто досить "резинове". Але не в цьому випадку - за вечір не залишилося ні крихти!

Спочатку хотіла два відгука зробити, але ж пиріг то один, тому одразу попереджаю, багато фото та тексту, але вони всі важливі)))

Отож, нетестовані залишились Цукрова пудра з ванільним смаком, творопиш та желе для торту.
750г творога в мене нажаль не було( виробникам порадила б передивитись основний рецепт, мало хто одразу кілограмову запіканку готує, краще взяти пропорції 400-600 грамів сиру). Отож, 520 грамів сиру, і три яєчка))) молока 150 грамів дала.
Частина пудри була взбита разом з білком, творог жовтки молоко залишок пудри та творопиш окремо теж взбила міксером. Доречі на фото з сиром сфотографований творопиш та пудра, як видно вони по вигляду майже не відрізняються- білий сипучий порошок. Після лопаткою обережно вмішана білкова в сирну, цукру та ванілі мені здалося малувато, тому додала ще грамів 30 звичайної цукрової пудри та декілька капель ванільної ессенції що йшла теж в тестовому наборі(аромат в випічці в неї надзвичайний, дуже люблю цю ессенцію). І це все відправлено в формі для випічки в розігріту до 180 градусів духовку на 60 хвилин.
Під час випічки запіканка дуже піднялась, але нажаль коли вимкнула духовку та дала хвилин 10 в ній ще вистигнути, масса опустилась приблизно до того рівня що я й в сирому вигляді насипала.
По враженнях:
Цукрова пудра з ванільним смаком
- 80 грамів - трохи малувато,
-смак не такий як просто цукрова пудра з окремо ванільним цукром, немає звичної солодості і трохи дивний запах.
- варто відмітити дрібний помол, немає крупних крупинок і напевно підходящу для роботи з мастикою.

Творопиш
- Текстура з ним м'яка і повітряна
- Легкий запах ванілі
- Як на мене, в рецепті занадно багато інгріндієнтів вказано, мало хто купуючи пакетик суміші буде докуповувати не тільки 750 г творога, а і все інше. Особисто я б бажала щоб наприклад ванілін, та хочаб грам 100 цукрової пудри вже було в складі творопиша, а може й сухе молоко по пропорції одразу. І тоді залишилось би лише творог яйця і трішки пудри для взбивання білків.

Йдемо далі, запіканка трішки вистигла після випікання, А в морозильнику пакет вишень(хоча і інші консервовані, заморожені та свіжі фрукти думаю буде смачно, обов'язково літом хочу зробити з персиками).

Отож, діємо по інструкції, 250 грамів трішки розбавленого вишньового соку довести до кипіння і хвилину проварити.
Желе для торту представляє собою білий порошок, розмочувати його як желе не потрібно. Проварила, вилила в зібрану в кільці запіканку попередньо насипавши розморожених вишень. Желе нагадує собою кисіль по мірі застигання, тільки дійсно абсолютно прозоре. Я трішки рано вилила, і частинка витікла при чому моментально застигла при кімнатній температурі. Експеримента заради, спробувала розігріти витікший шматочок в мікрохвильовці - розтопилось і застигло вже на торті так само миттєво. При кімнатній температурі не тане.

По складу, містить карагенан - загущувач виділений з червоних водоростей, та інші стабілізатори. В цілому можна використовувати тим хто не вживає желатин через етичні переконання( ні одна тваринка не постраждала).

Запіканка вийшла дуже ніжна, м'якенька та зовсім не суха.
Хочу подякувати засновників цього проекту за чудову можливість ознайомитись з продукцією. А запіканка вже записана в мій кулінарний блокнотик. і обов'язково буду готувати ще, і радити іншим.
У відгука 11 коментарів
tatakuza
Дуже гарна запіканка!!! І мабуть сама. Прийдеться і собі зробити))) А після тестувань прийдеться худати
Інна_2024
Очень аппетитная запеканка!!! Вы большая молодец!
belova
Клас!!! Тепер теж таке хочу.
greenbuterfly
Вы сделали прекрасный тортик! Отличная идея!
vikaryda
Какой же аппетитный торт с вишенками! Просто космос!))
Юлия27
Верх вообще классный, тоже хочу попробовать желе для торта.
pryanichnyiy_enot
tatakuza, обов'язково спробуйте
pryanichnyiy_enot
masja300787, благодарю
pryanichnyiy_enot
belova, все просто, але результат як в кафе))) обов'язково спробуйте
pryanichnyiy_enot
Юлия27, спасибо, да обязательно попробуйте
pryanichnyiy_enot
greenbuterfly, благодарю
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
greenbuterfly

Желе для торта, желатин, ромовая эссенция и рецепт пирожного из советского буфета "Картошка"

Желе для торта использую не первый раз. Нравится, что очень быстро застывает, уже через минут 20 можно подавать. Прозрачное, объем в пакете маленький, для торта получается тоненьким слоем, дети просто любят желе и хотят побольше. Я испекла самый обычный песочный корж, вылепила бортик. Когда остыл, выложила фрукты и замороженные ягоды и залила желе. Когда то готовила из покупного бисквитного коржа-основы для торта, выложила половинки клубники и желе, так вообще прекрасно и не опасно для фигуры.
Желатин использовала сразу две пачки для 0.5 литра холодного бульона. Застывало заливное где-то часа два или больше.
Ромовая эссенция ароматная и запах натуральный. Я в "Картошку" добавила пол пузырька на 250 г печенья, можно и всю налить, по вкусу.
Рецепт "картошка": 250г печенья "К кофе"(топленое молоко) или другого рассыпчатого, 100г орехов, 2 ст.л. сахарной пудры, 2 ст.л. какао, 1 ст.л. масла, 1/3 стакана молока, 1 ст.л. рома (у нас эссенция).
Печенье и орехи измельчить; сахар смешать с какао, развести горячим молоком, добавить масло, прогреть, затем охладить, добавить молотое печенье, орехи и ром, замесить. Сформировать круглые шарики, панировать в смеси какао и пудры.
У відгука 16 коментарів
Ольга Анатольевна Гричанюк
Очень оригинально. Нужно будет попробовать что то такое тоже. Очень аппетитно смотрится.
Moderator Alena
greenbuterfly, спасибо за Ваши рецепты и вкусные фото!) Рады, что Dr. Oetker помог создать такую вкуснятину!
Доценко
Заливное просто божественное
pryanichnyiy_enot
тоже вчера желе для торта пробовала, как оно вам по впечатлениям?
Eshli33
Ой,какая красота!!!!
Dashiki1984
Тортик вышел классным!
viruzzzka88
Нельзя было смотреть Ваш отзыв не поужинав, теперь хочется все, что на фото)) Спасибо за рецепт любимого пирожного)
Людмила Деменко123
Перше фото класне!!!!
greenbuterfly
mamasholia1982, спасибо большое!
greenbuterfly
Moderator Alena, спасибо, что создали такую возможность.
greenbuterfly
Доценко, спасибо и так просто, холодное конечно очень долго готовить, а так быстро и для гостей и для себя.
greenbuterfly
pryanichnyiy_enot, мне нравиться, у него нет вкуса, именно такое и нужно. А Вам как?
greenbuterfly
Eshli33, спасибо большое!
greenbuterfly
Dashiki1984, спасибо!
greenbuterfly
viruzzzka88, спасибо, мне очень приятно!
greenbuterfly
Людмила Деменко123, я здесь и фото научусь делать!
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися