bilokin.m
bilokin.m
Новачок
Відгуки bilokin.m
Коментарі bilokin.m
Отримано лайків
0 Like
bilokin.m

Сніданок на будь-який смак

Яке різноманіття... Ніколи й не здогадувалась що в АХА стільки різноманітних каш на вибір для швидкого сніданку. Деякі пробувала сама, але точно не всі. Неймовірно зручно взяти собі такий пакетик на роботу, якщо проспав (сама не один раз так робила). Але найчастіше даю такі пакетики хлопцеві з собою, бо ж такий перекус набагато корисніший і ситніший за бутерброди чаєм. А процес приготування цих каш такий, що справиться навіть п'ятирічна дитина (або 24-річний хлопчик;)
У відгука 4 коментарів
bilokin.m

Ситний горіх

Ніколи раніше не куштувала гранолу з горішками, це був мій перший досвід. І от що я вам скажу: це не тільки дуже смачно а ще й ситно! Всі знають що горішки це корисний і здоровий перекус, але в поєднанні з гранолою це ж просто хелсі бомба наповнена вітамінами та мікроелементами. Горіхову гранолу я полюбила заливати гарячим молочком і їсти швиденько поки вона ще хрумкотить. Рекомендую всім!
У відгука 3 коментарі
bilokin.m

Ягідна насолода

Ну ви тільки подивіться на цю кількість ягідок у гранолі від АХА! Це ж просто неймовірно! Одразу видно що виробник піклується про споживача і зробив продукцію на совість, про свідчить також натуральний склад. Люблю хрумтіти цією смакотою зранку (та й не тільки зранку, якщо чесно:) з натуральним йогуртом. Ягідки кисленькі тому солодкість ідеально балансується.
У відгука 3 коментарі
bilokin.m

Приємний смачненький сюрприз)

Неймовірно приємно було отримати такий солоденький подаруночок поштою. А якщо врахувати мою любов до солодких сніданків, то можна бути впевненим що наступні два тижні я прокидатимусь з величезним бажанням)
У відгука 1 коментар
bilokin.m
Сьогодні вирішили нарешті скуштувати і порівнювняти какао від Dr.Oetker та суміш для приготування гарячого шоколаду з двома смаками: лісовий горіх та ром. В приготуванні обидва продукти дуже прості, напої виходять ароматні та зовсім не поступаються один одному. Єдине що раджу, додавати більше молока в гарячий шоколад, бо смак дійсно дуже насичений. Також варто зауважити що какао виходить менш калорійним ніж гарячий шоколад і самому можна регулювати кількість цукру, або ж і взагалі його не кидати, але це вже справа смаку) Як для різноманіття, то суміш для гарячого шоколаду дуже гарна альтернатива іншим напрямом)
У відгука 0 коментарів