Osipova Marina
Osipova Marina
Новачок
Відгуки Osipova Marina
Коментарі Osipova Marina
Отримано лайків
9 Like
Osipova Marina

Eveline Cosmetics – суперфуди для твоєї шкіри

Шкода, що не потрапила до списку учасникі даного тестування. Цікаво буде почитати відгуки експертів, тому що подобається даний бренд, особисто користуюся продукцією, надіюся, що "суперфуди для шкіри" будуть дуже хорошими. Гарного всім тестування та приємних вражень, чудових ефектів від користування.
У відгука 4 коментарів
Osipova Marina

Трусики Pampers Pants – зручна посадка та захист вiд протiкань

Доброго дня. Зареєструвалася в даному проєкті, тому що дуже подобаються товари Pampers, постійно користуюся підгузниками, серветками. Так, як дитинка дуже активна, мають трусики ідеально підходити для прогулянок.
Надіюся, нам пощастить потрапити до списку учасників даного тестування і випробувати їх.
У відгука 2 коментарі
Osipova Marina

Pampers Active Baby – ще кращий захист від протікань

Вже писала відгук, але хотілося б додати, що ще натестували. Так, як моя малишка, мегаактивна і самостійна в свої 1р3міс, постійно відклеює липучки, а потім знову застібає, і так безкінечно???, вони все таки витримують.
Так, як зараз прогулянки на свіжому повітрі стали рідко, тому вони проходять ще активніше, але все рівно підгузники не протікають, одяг сухий.

Нарешті з'явилися відгуки на Пампік і Розетка?
У відгука 3 коментарі
Osipova Marina

Pampers Active Baby – ще кращий захист від протікань

Написала відгуки на сайті Розетка та Пампик, але чомусь вони так і не з'явилися
У відгука 6 коментарів
Osipova Marina

Pampers

Отримали посилочку від Pampers. З цією продукцією давно знайомі, маю 2 дітей, тому користуємося постійно. Коли народилась старша дитина, експрементувала з різними підгузниками, часто алергія і попрілості були, тому вибір зупинився на Рampers, тому для меншої дочки купуємо лише цю продукцію.
Стати експертом у даному випадку - ще раз переконатися в якості і зручності.

Коли відкривається упаковка, запах приємний, незначний. М'які, тоненькі підгузники, зручні липучки та резиночки, які не травмують шкіру, не натирають. Так, як дитина мегаактивна, при носінні не збивається " в комок" внутрішній вміст підгузника, а м'який і приємний на дотик. Дуже зручно в нічний час використовувати, дитина спить спокійно і сухо.
Серветками користуюся лише на вулиці і при необхідності, коли не вдома. Упаковка зручна, займає мало місця. Помірно зволожені, запах приємний, на шкірі не виникає почервонінь, що головне.
Особливе дякую за сумочку, ніколи не буде зайвою для мами.
У відгука 8 коментарів