cassidony
cassidony
Новачок
Відгуки cassidony
Коментарі cassidony
Отримано лайків
0 Like
tatka29

Желфікс 3:1

Доброго дня! Залишився у мене один пакетик Желфікса 3:1, дуже довго думала, що зробити з нього, так як варення не хотілося уже варити, знайшла у блозі рецепт мармеладу! Хоча теж сумнівалася чи варто робити, переживала що не застигне і буде розтікатися. Але мармелад вийшов супер, не розтікається і рецепт простий. У мене було трішки малини осінньої, і в морозиловці думала що теж малина заморожена була, але після розморозки виявилася що це клубніка. Тому взяла я приблизно 150 гр малинового п‘юре і 350 грн п‘юре з клубніки (загалом 500 гр), додала 300 гр цукру і поставила на вогонь до розчинення цукру, коли цукор весь розчинився виключила газ і залишила остигати приблизно до 40 градусів. Пакетик Желфікс 3:1 змішала з 2 ст ложками цукру, додала до п‘юре і ретельно перемішала! І далі поставила варити, пвсля закипання вартла 10 хв. В кінці додала 1 ст ложку лимонного соку і розлила по формах! У мене буда одна силіконова кругла форма! З желфіксом мармелад готується швидко та без проблем
У відгука 9 коментарів
devilmouse
Как вкусно выглядит. Надо и себе такое сделать)
cassidony
Хорошая идея! Я тоже попробую, спасибо :)))
tatka29
Єдине що потрібно як мінімум сутки посох мармелад
devilmouse
Tatka29, а у Вас нет рецепта мармелада для желфикса 1:1??
Gordita
Візьму Ваш рецепт на замітку, бо в мене мармелад таки не вийшов. Хоч і робила з Желфіксом 1:1. Дякую!)
tatka29
devilmouse, нажаль немає, цей рецепт знайшла у блозі на порталі на пробу.....я думаю якщо використовувати желфікс 1:1, то потрібно цукру більше, як мінімум 500 гр (але це тільки моє припущення)
devilmouse
Спасибо. Попробую поискать, а если нет, буду эксперементировать?
Новиченко Анна Володимирівна
Заскринила, очень красиво и аппетитно выглядит
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
cassidony
Я вот недавно пекла тортик на свой ДР - использовала для украшения золотой декор от Dr.Oetker ) получилось и вкусно и красиво ))).
У відгука 3 коментарі
Moderator Alena
cassidony, очень красиво! Мой любимый инжир ммм) Действительно, ассортимент декора у Dr.Oetker очень радует!) Кстати, с прошедшим ДР Вас!;)
Модератор Ольга
cassidony, и я влюбилась в декор ;) Особенно за то, что он не твердый и в нем минимум красителей.
cassidony
Спасибо большое, девочки!!! Очень приятно!
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися