Masechka
Masechka
Експерт
Відгуки Masechka
Коментарі Masechka
Отримано лайків
62 Like
KrisArnika

Перше враження

Сьогодні забрала посилку і одразу ж розпакувала, дуже хотілось відчути аромат. Перше враження чудове. Парфуми дуже квіткові і вміру солодкі, як раз ідеально на весну. Туш і крем буду тестувати, поки тільки пробу на алергію зробила. Єдине, що кинулось в очі, це оформлення упаковки крему на російській!
У відгука 2 коментарі
Masechka
От теж російська в очі одразу кинулась, якби стояв на поличці магазину - не купила б
Модератор Ірина
Добрий день. Продукція виготовляється та доставляється в Україну з Польщі, над зміненням мови на упакуванні компанія працює. Це тривалий на непростий процес, тому просимо розуміння.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Бактобліс
18:24 17.07.2021
Cофія Ломанська

Пробіотик

Дуже хочемо з сином попасти у це тестування. Якщо почали ходити у садок весною, то без кінця хворіємо. Постійно горло, соплі. За 5 місяців, у садочку були 30 днів в загальному. Так втомились, від цих хвороб.
У відгука 1 коментар
Masechka
Ми за рік відходили близько 50 днів. 4 днів йде, два хворіє... Біда з цими хворобами(((
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Бактобліс
18:41 18.07.2021
odarkamama

Ещё рано

Положительно отношусь к подобным добавкам, но сынок ещё маленький. Буду следить за отзывами, может возьму на заметку на будущее
У відгука 1 коментар
Masechka
Ми також будемо слідкувати, можливо спробуємо у формі саше (вони з 6 місяців)
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
@maryna_maevskaya

Сырок Простоквашино

Моя доця кушает творожки каждый день после сна, как перекус. Обычно брали творожки ТМ Агуша, Простоквашино или Яготинское, без добавок и сахара. Нам 1,8 и я всегда перед покупкой ознакамливаюсь с составом продукта и всегда обращаю внимание на наличие не нужных добавок, растительного масла, консервантов и сахара, так как ребенку такое не даю. Благодаря участию в проекте мы попробовали новые вкусы сырка Простоквашино с яблоком и мультифрукт. И тот и тот вкус нам очень понравился, съели до конца и просили добавку. Обязательно будем покупать ещё! Однозначно рекомендую всем этот продукт, можно кушать как и каждый день, так и чередовать вкусы и между собой и с обычным творожком без наполнителя. Ребенок доволен и мама счастлива!
Плюсы: однозначно состав; яркая упаковка с котиком, можно рассматривать во время поедания сырка;
Удобно хранить в холодильнике и брать с собой на прогулку или поездки;
Наличие разных вкусов, отлично когда у ребенка есть выбор;
Минусы: 90 грамм маловато, ребенок не наедается таким количеством, хотелось бы все таки немного больше;
Не во всех маркетах можно купить; с 6/8 месяцев давать такой продукт рановато, с точки зрения способности переварить ребенку кисломолочный продукт, мы начали давать после года.
У відгука 2 коментарі
Masechka
Мне кажется, что размер порции 90-100 гр рассчитан согласно разрешенной суточной норме потребления (так как после открытия его хранить нельзя).
@maryna_maevskaya
Masechka, возможно, но мы привыкли уже к 100 граммовым сыркам, а тут получается меньше, за 5 ложек можно скушать, а привыкли за 6, это к примеру. Просто упаковка такая же, а наполнен стаканчик не до конца, надо будет ещё кбжу посмотреть, сравнить)
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Катерина Старчик

Сирочок "Простоквашино" без цукру

2+
Доню було вибрано протестувати і оцінити сирок "Простоквашино для малят".
Будучи відповідальною мамою я перечитала безліч літератури, і була чітко налаштована не додавати цукор і сіль, а також продукти наповнені підсилювачами смаку і ароматизаторами в раціон дитини до двох років.
Тому на сирочки зі смаками не дивилась в загалі.

Перш ніж дати на пробу доці, я прочитала склад: молоко, біфідобактерії та фруктовий наповнювач (яблуко, мультифрукт), склад мене влаштував.

Ярослава, розпакувавши подарункову коробку і побачивши сирочки, часу не гаяла та з ентузіазмом почала куштувати. Їй особливо припав до душі смак мультифрукту.
Сирочок мене, як маму приємно порадував: будучи без доданого цукру мав приємний смак і густу консистенцію,а це важливо-дитина може спокійно їсти його сама, він не розтікається, навіть якщо баночка перевернеться.

Доця з задоволенням з'їла два сирочки, при тому, що вона в нас дуже перебірлива в їжі. Плануємо і надалі купувати продукти цієї фірми без доданого цукру, а також пробувати нові смаки.
У відгука 6 коментарів
Masechka
А мені здалася консистенція рідкувата, зі стаканчика витекло б...
Катерина Старчик
Masechka, Доня їла виделкою (на відео видно) у нас нічого не розтікалось. Можливо через те, що сирочок був витягнутий з холодильника. Доня не їсть теплу молоку, а любить холодненьке.
Ольга С
Який чудовий відгук і просто чарівна маленька тестувальниця!
Олена Мацюк
Masechka, коли з холодильника давала, то густий, а коли брала з собою на прогулянку, то через 1,5 год вже був досить рідкий, реально витікав зі стаканчика
МаринаБейдик
Катерина Старчик, яка чудова консистенція,о можна й виделкою їсти 🙂
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися