Яся_sky
Яся_sky
Знавець
Відгуки Яся_sky
Коментарі Яся_sky
Отримано лайків
18 Like
Utah88

Розумні олівчики

З невеличким запізненням отримали розумні олівчики, тож наше тестування триває лише третій день. Ну, як тестування. Скоріше, краш-тест ) Тому що донька вже вигадала 1000 й 1 застосування ігращці. Й найчастіше - це дуже екстримальні застосування. Але олівці проходять випробування дуже достойно ) Перше враження Дуже й дуже приємне. Жодних неприємних запахів, все приєно профарбовано, кольори яскраві, але все ж не "вирвиочі". Конструкція основи міцна, олівчики досить великі, їх зручно брати в будь-якому віці. Тому припущу, що іграшка підійде діткам від 1 року - їх легко брати в руки навіть коли мілка моторика ще дуже недосконала. ОКРЕМИЙ ВЕЛИЧЕЗНИЙ УКЛІН ВИРОБНИКУ за те, що немає світлових елементів. Світло + звук одночасно гіперстимулюють нервову систему, що для маленьких дітей небажано. НАШІ ІГРИ Донька відразу зацінила іграшку й доволі швидко зрозуміла суть гри. Тепер часом бере іграшку сама й починає перекладати олівчики з місця на місце й спостерігає, що відбувається. А крім того: - топить олівці у банці з водою (вони ж так чудово плавають й не полиняли ); - у отвори основи засуває тісто для ліплення й дістає потім (пластик не фарбується, тісто з отворів дістається легко); - олівчиками розчавлює тісто для ліплення й таким чином готує "ням-ням". - робить вигляд, що малює олівчиками. Для кожного застосунку в мене є докази - світлини) Для всіх, хто вже переживає за долю наших Розумних Олівчиків, пізніше напишу розгорнутий відгук ) Правда, жовтий олівчик вже десь переховується. Сподіваюсь, серед іграшок, а не в шлунку нашого пса. Краш-тест триває!
У відгука 16 коментарів
Enigmasin
Чому Ви вважаєте що світло і звук гіперстимулюють нервову систему?) У щенятка розумного саме так звук +світло)) І він з 6 місяців? Це лише ще більше концентрує увагу, це не страшно, тут мабуть про індивідуально до кожного, і в олівчиках впринципі світло нікуди ставити, якщо його помістити в самі олівці, то тоді втратимо можливість використовувати їх у воді, тісті, плейдо і т. ін. А так зараз вони і справді універсальні, успіхів Вам у Вашому краш тесті?? Сподіваюся песик не з'їв жовтий олівчик?
Яся_sky
Добре, що олівці пройдуть краш-тест, будемо знати на що вони здатні ?
Utah88
Enigmasin, це не я так вважаю, а сучасні психологи, неврологи та педіатри ) За бажання можу знайти для вас посилання на дослідження та висновки, в яких йдеться про те, що подібна гіперстимуляція підвищує ризики розвитку СДВГ. Тобто, якщо у дитини вже є схильність до цього синдрому, іграшки теж можуть зіграти певну роль. Не думаю, що наявність поєднання світло+звук іграшки, яка може використовуватись з 6 місяців, можна вважати аргументом) Попри всю повагу до Фішер Прайс та визнання високої якості іграшок, в першу чергу - це комерційна компанія, яка має на меті заробити, запропонувавши максимально універсальні іграшки, тому там й світло, й звік. Хоча особисто я б не стала давати розумне цуценя своїй дитині в 6 місяців. Про відсутність світла у олівчиків написала тому, що десь в коментарях побачила що мама радить його додати. Й вирішила закцентувати на цьому увагу.
Utah88
Яся_sky, дякую за підтримку, наші олівчики вельми вдячні )))
Enigmasin
Utah88, в супереч тому що я все ж таки психолог інформацію таку не чула, було б цікаво почитати, дякую за відгук, ззацікавили?
Utah88
Enigmasin, думаю, якщо ви не клінічний психолог чи дефектолог, то вам й не потрібно подібного знати. Моя сестра - магістр психології, їм про СДВГ ви викладали. Точно пам"ятаю, що читала статтю на НЄН (такий сайт, ви, певно знаєте) про небажані іграшки для дитини. Здається, вона перекладна, написана іноземним психологом. Саме там було посилання на нове дослідження щодо
Utah88
сорі, продовжую ) щодо зв"язку різних життєвих факторів та можливістю появи клінічних симптомів СДВГ. Тільки-но чесно спробувала знайти цю статтю, але на НЄН настільки паршиво влаштований пошук, що я знайшла будь-що, крім потрібного. Тому буквально зараз спробувала знайти іншу інфу щодо шкоди звуку та світла для дітей. На сайті ВООЗ йдеться про те, що шум й сильний звук можуть шкодити когнітивному розвитку дитини http://www.euro.who.int/en/health-topics/environment-and-health/noise/data-and-statistics. Тут без цифр, тому що все дуже індивідуально для кожної дитини. Але це вже є приводом якомога довше уникати будь-чого, що потенційно може давати сильний звук. Ось тут https://www.the-village.ru/village/children/children-guide/340895-igrushki-do-goda інтерв"ю з двома педіатрами, які стверджують про те, що інтерактивні іграшки до року шкодять розумовому розвитку, соціальній взаємодії, затримують розвиток мови.
Utah88
Ось тут https://www.the-village.ru/village/children/children-guide/301763-deti?from=readmore в кінці сторінки ще одна думка педіатра щодо негативного впливу багатофункціональних іграшок в ранньому віці. Подібну точку зору зустічала в книзі "Федіатрія" Федора Катасонова. Нажаль, не можу швидко знайти в ній потрібну інформацію, як й саму книгу у фільному доступі (читала за підпискою в Літрес). Це не зовсім те, що хотіла б вам показати, але хоч щось )
Utah88
Ще ось тут https://psychologyjournal.ru/stories/sdvg/prichiny-sdvg/ в кінці йдеться мова про те, що непрямими причинами СДВГ можуть бути зовнішні фактори. Словом, я не проти інтерактивних іграшок, але давати такі з 6 місяців, на мою думку - не найкраще рішення. Наскільки я розумію, мета роботи цього порталу - отримати різні, а не лише позитивні відгуки.
Enigmasin
Utah88, скачуть коментарі) Як багато Ви виконали роботи щодо пошуку інформації? Я прочитала, дійсно я не дефектолог, але я дуже люблю діхнаватися щось новеньке, дякую є що прочитати. Я теж закінчила магістратуру, з Вашою сестрою ми колеги виходить) Та до дефектології моя спеціальнісьь не відноситься)) я перечитала Ваші статті, там не все так лякаюче написано і фактів на які опирались теж немає, та я Вам вірю що можливо, підкреслюю МОЖЛИВО, що на синдром дефіциту уваги і гвіперактивності дійсно можуть якимось чином подіяти інтерактивні іграшки до року. Та все таки це не є головною причиною, це одне з припущень, я не думаю що інтерактивна іграшка сама по собі така страшна))) ?? Хоча до року в нас їх і не було, я просто не бачу сенсу в них до року. Це інше питання. І якщо повернутися до тематики тестування, то світлоефект мами запропонували у іграшки яка від 18 міс))) та як бачите виробник же цього не зробив, бо Fisher Price перевіряються багатьма стандартами, виготавлюють не будь де, мають норми і обов'язки, батьки не просто так купують їх по такій ціні. І компанія себе вже зарекомендувала, скільки років тримає лідерство. Батьки їм довіряють.
Enigmasin
Utah88, використовувати інтерактивні іграшки в поєднанні світла і звуку власний вибір батьків, не на одній іграшці не написано обережно не використовувати до року, тому що не має чітких обмежень, бо не має точних доказів, тому чи використовувати чи ні батьки вирішують самі, це індивідуально, на мою думку. Звісно доречне Ваше зауваження, а чи потрібно?! Але це вже не тематика тестування, це широке питання і довге обговерення. Дякую що витратили час, поважаю Вашу думку, звичайно комент
Enigmasin
Коментарі можуть бути не лише позитивні, погоджуюсь на те ми і на тестуванні, думаю Ви зможете свої побажання обґрунтовано донести до виробника в фінальній анкеті?Приємно було дізнатися Вашу думку, адже Ви її доводите опираючись на аргументи, а це чудово! ? Завжди приємно мати справу з розсудливими батьками?
Enigmasin
Utah88, доречі як Ваш краш тест проходить?
Utah88
Enigmasin, Ви що, моя думка не є ультимативною, особливо що стосується СДВГ - діагнозу, щодо якого зовсім небагато консенсусних висновків серед спеціалістів. Я вперше зустічала таку думку, тому й запам"ятала. .Думаю, вам доводилось читати Петрановську, Гіппенрейтер й ви знаєте, що вони теж рекомендують з обережністю підходити до вибору іграшок й не обирати надто яскраві, великі, гамірні. Думаю, позиція цих Авторитетів часом гідна більшої довіри, аніж будь-які цифри. Ще думаю, що саме заради таких полемік й створюються такі незалежні портали, як цей ) Про краш-тест напишу сьогодні остаточний розгорнутий відгук )
Enigmasin
Utah88, так звісно! вибір іграшки дійсно ніколи не був простий, підходити до нього треба дуже обачно і свідомо, тут я з Вами погоджуюсь на всі 100% Скільки вчених стільки і думок, батькам які вивчають питання відбору безпечних розваг приходиться не легко? Та на то і інформативні портали, Ви праві, тут можна підчерпнути Важливу інформацію і розсудливо приймати остаточне рішення, хто як не батьки можуть взяти на себе відповідальність перед дітками?
Надія Закревська
Мені ще до вас далеко.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Яся_sky

Лактазік

Нам уже 2 місяці , коліки це жах для усіх малюків та їх батьків. Лактазік нам сподобався він насправді допомагає зменшити вздуття . У нас ще була проблема із зригуванням , мені здалось, що лактазік трохи зменшив їх кількість . Рекомендую Лактазік!
У відгука 8 коментарів
go1989
Чи зручний для Вас крапельний механізм бутилочки. Бо здається, що коли такі засоби з піпеткою, то їх легше дозувати.
Moderator Alena
Яся_sky, гарні результати! А як приймали Лактазік? Додавали при кожному годуванні?
Yana90
Ооо, це добре, що навіть від зригування допомогло, бо в нас їх також було багатенько(
Kseniia.mon
Как часто принимать ?
Яся_sky
Ми приймали 3 рази на день по 10 крапель .
Яся_sky
Yana90 копи приймали, то зригування стало меньше і не було такого знаете маслянистого запаху.
Moni4ka
Дякую за коментарі. Зригування - це і наша проблема теж.
Надія Закревська
Мені ще до вас далеко.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Яся_sky

Лактазік

Нам уже 2 місяці , коліки це жах для усіх малюків та їх батьків. Лактазік нам сподобався він насправді допомагає зменшити вздуття . У нас ще була проблема із зригуванням , мені здалось, що лактазік трохи зменшив їх кількість . Рекомендую Лактазік!
У відгука 8 коментарів
go1989
Чи зручний для Вас крапельний механізм бутилочки. Бо здається, що коли такі засоби з піпеткою, то їх легше дозувати.
Moderator Alena
Яся_sky, гарні результати! А як приймали Лактазік? Додавали при кожному годуванні?
Yana90
Ооо, це добре, що навіть від зригування допомогло, бо в нас їх також було багатенько(
Kseniia.mon
Как часто принимать ?
Яся_sky
Ми приймали 3 рази на день по 10 крапель .
Яся_sky
Yana90 копи приймали, то зригування стало меньше і не було такого знаете маслянистого запаху.
Moni4ka
Дякую за коментарі. Зригування - це і наша проблема теж.
Надія Закревська
Мені ще до вас далеко.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Яся_sky

Лактазік

Ми приймаємо Лактазік вже 7 днів, нам через 2 дні буде 2 місяці . Можу сказати що поведінка дитини стала спокійнішою . Хоча чесно кажучи дивлюсь, що багато хто пише, що після першого прийому дитина довго проспала . У нас так само я вперше дала Лактазік і мій син заснув на 4 години (вдень) . Так довго він не спить зазвичай. Таке відчуття що туди додають снодійне . Я даю дитині по 8-9 крапель 3 рази на день . Тестуємо далі .
У відгука 6 коментарів
zorkazorr
А який ви здаєте аналіз? Цікаво
Moderator Alena
Яся_sky, снодійного у складі точно немає) Лактазік полегшує вздуття та зменшує болісні відчуття від кольок, тим самим заспокоює організм малюка. Саме це сприяє здоровому здоровому сну дитини. Адже коли тебе нічого не турбує сон виявляється тривалим та таким солодким..)
Landar
Так шкода,що я незнала про цей припарат,коли у малого були кодіки(
Яся_sky
zorkazorr який аналіз ?
Яся_sky
Moderator Alena Так, насправді дитина весела і спокійна коли животик у порядку і це дуже класно!
Надія Закревська
Мені ще до вас далеко.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Яся_sky

Лактазік

Ми приймаємо Лактазік вже 7 днів, нам через 2 дні буде 2 місяці . Можу сказати що поведінка дитини стала спокійнішою . Хоча чесно кажучи дивлюсь, що багато хто пише, що після першого прийому дитина довго проспала . У нас так само я вперше дала Лактазік і мій син заснув на 4 години (вдень) . Так довго він не спить зазвичай. Таке відчуття що туди додають снодійне . Я даю дитині по 8-9 крапель 3 рази на день . Тестуємо далі .
У відгука 6 коментарів
zorkazorr
А який ви здаєте аналіз? Цікаво
Moderator Alena
Яся_sky, снодійного у складі точно немає) Лактазік полегшує вздуття та зменшує болісні відчуття від кольок, тим самим заспокоює організм малюка. Саме це сприяє здоровому здоровому сну дитини. Адже коли тебе нічого не турбує сон виявляється тривалим та таким солодким..)
Landar
Так шкода,що я незнала про цей припарат,коли у малого були кодіки(
Яся_sky
zorkazorr який аналіз ?
Яся_sky
Moderator Alena Так, насправді дитина весела і спокійна коли животик у порядку і це дуже класно!
Надія Закревська
Мені ще до вас далеко.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися