AnnaTkachenko
AnnaTkachenko
Експерт
Відгуки AnnaTkachenko
Коментарі AnnaTkachenko
Отримано лайків
31 Like
AnnaTkachenko

Веко форевер

Чекаємо з нетерпінням списку учасників, сподіваємося, що нам пощастить, бо наша духова шафа якраз прийшла в неробочий стан!!!
У відгука 0 коментарів
AnnaTkachenko

Dentalife - це дуже смачно та корисно

Ось і підійшли останні дні нашого тестквання DentaLifa від Purina. За цей невеликий термін ми з впевненістю можемо сказати, що "Dentalife - це дуже смачно та корисно". З першого ж дня прийому цей смаколик дуже сподобався нашій собачці Масі. Ми не бігали за Масянею по всій квартирі із зубною щіткою, як це було до Dentalife і не змушували нашу улюбленицю до неприємної їй процедури, а просто кожного дня давали по 1-й паличці і насолоджувалися "щенячим" щастям нашої собаки! Майже через пару днів замітили, що у собаки пропав запах з ротової порожнини та побілішали зубки. Адже не завжди щіткою можна почистити всі зуби, а тут палички чистять навіть у важкодоступних місцях. Дякуємо сайту Naprobu за можливість протестувати такий чудовий засіб, який полегшив гігієнічні процедури для нашої улюблениці!!!
#naprobuua #naprobuua_DentaLife #DentaLife #naprobuua_відгуки #Purina_Ukraine
У відгука 0 коментарів
AnnaTkachenko

Набір для тестування DentaLife

В наш тестувальний набір входило 4 пакети дой-паки із zip-застібкою, в кожному пакеті було по 7 зерново-м"ясних паличок пористої структури. До скаду цього собачого смаколика входять зернові, м"ясо та субпродукти тваринного походження, дріжджі, мінеральні речовини, олія, жири та антиоксиданти. Має приємний хлібний запах. Цей сухий корм використовую для підтримки здоров"я порожнини рота дорослих собак. Клінічно доведено: знижує утворення зубного каменю та зубного нульоту.
Саму першу паличку-смаколик наша собачка Мася з"їла із превеликим задоволенням!!!
#naprobuua #naprobuua_DentaLife #DentaLife #naprobuua_відгуки #Purina_Ukraine
У відгука 0 коментарів
AnnaTkachenko

Нове тестування для маленьких поціновувачів

Дуже полюбляємо торгову марку "Растішка", завжди купуємо нашій маленькій принцесі йогурти та сирки! А також подобається збирати колекції магнітиків, не можу навіть сказати кому більше це подобається мамі чи доці))) Так що з нетерпінням будемо чекати на список експертів та будемо сподіватися побачити себе у цьому списку!!! Бажамо усім успіху!!
У відгука 2 коментарі
AnnaTkachenko

Очень интересное тестирование

Если я стану экспертом в этом тестировании, то это будет самым крутым подарком на мое день рождение! Очень очень хочется быть в списке счастливчиков!!! Naprobu, вы как всегда супер, спасибо вам огромное!!!
У відгука 3 коментарі