Nadin_k
Nadin_k
Експерт
Відгуки Nadin_k
Коментарі Nadin_k
Отримано лайків
27 Like
Nadin_k

Кит вит

Диетические добавки кит вит. Получили наши витаминки, очень интересно было попробовать. На вкус очень приятные и вкусные. Что подкупило, так то что нет в составе сахара, глютена и лактозы. И используются только натуральные красители. Пока только начинаем пробовать и понравился кальций и витамин д со вкусом малины 😍
У відгука 9 коментарів
Moni4ka
Якщо чесно, то читаючи відгуки, я трохи заплуталась. Цукру нема, але є підсолоджувачі. Причому багатьом тестувальникам смак здається хімозним. Може, краще вже з цукром, ніж з такими дивними підсолоджувачами?
Модератор Ольга
Moni4ka, підсолоджувачі надають солодкість, вони не мають інших смакових властивостей, тож і хімозний присмак не мають надавати продукції. Та й барвники використовуються натуральні. Можливо, присмак хімічності - це особисте враження кожного. Наприклад я не відчуваю нічого такого, мені дуже сподобався смак вітамінних трубочок.
Nadin_k
Moni4ka, мне очень даже понравился вкус немного напоминает шипучку. Да и сейчас ребёнку категорически нельзя сладкое, и эти витамины отлично подошли
Moni4ka
Модератор Ольга, можливо. Я так зрозуміла, що саме смак апельсину багатьом здався трохи дивним... Як він вам?
1568089637
Moni4ka, У кожного свій смак, ми втрьох пробували, дочці сподобавсся смак яблука, сину вишні, а мені лісові ягоди.
Модератор Ольга
Moni4ka, якщо чесно, я в захваті. Сьогодні спробувала саме апельсин, після усіх відгуків - мені він здався приємним на смак, трошки кислуватим, але не дуже. Як апельсиновий сік, тільки шипучий) Це моє особисте враження, ще спитаю дітей - вони ще цей смак не куштували.
Moni4ka
Модератор Ольга, думаю, діти точно будуть в захваті)) це наші дорослі рецептори, мабуть, вже зіпсовані різноманіттям їжі)
Moni4ka
1568089637, Я розумію, що смаки у всіх різні. Просто одна справа, коли у відгуці говориться: "Мені сподобалося, дитині - ні", а інша коли: "Спочатку було солодко, а в кінці - присмак риби". Просто так співпало, що мені про апельсиновий смак відгуки в одному потоці попалися, майже один за одним. Тому я й здивувалася 🤔
Модератор Ольга
Moni4ka, моїм донькам зайшли на ура усі смаки. І апельсиновий в тому числі - щойно смакували.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Andronika2007

Безлактозный и без сахара Растишка

Закончили мы дегустацию йогурта Растишка еще на второй день, как получили посылочку. Выводы однозначно положительные. Йогурт помимо того что очень вкусный, так он еще и не содержит сахара. А еще, огромный плюс для нас, то что он безлактозный ( у моей дочки частичная непереносимость лактозы). По-этому для нас это идеальный вариант .
Каждый день дочка просит на ужин по 2 пачки йогурта Растишка. А любимый вкус у нас Персик-Яблоко и Клубничка.
Вот так теперь у нас проходит учеба по вечерам ( на фото))))))
У відгука 2 коментарі
lil4enok
И у нас также☺️, как поедят Растишку, так и уроки веселей выполняются.?
Nadin_k
Моей тоже понравился вкус с клубникой. Йогурты действительно очень хорошие и вкусные
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Марія Олександрівна Ремська

Аудіоказки українською.

Додаток шикарний,усе подобається і озвучка,і казки ,і зручність у використанні. Не було проблем із реєстрацією,все просто та зрозуміло. Великий вибір казок,як народних так
І авторських. Озвучка бездоганна, чудова ,інтригуюча,іноді де було страшніше(голосніше) в сюжеті, скручувала сам звук,тому не вважаю це недоліком. Дитина слухала щовечора із задоволенням, просила навіть одразу дві послухати. Один нюанс таки був ,хотілось би короткого опису на ту чи іншу казку . Було б взагалі супер. Мало казок ,таких,що вивчають у садочку авторів: Лесі Українки, Сухомлинського та ін.,хотілось б поповнити ними галерею. Дякую за можливість протестувати. Я порадила цей додотак усім своїм знайомим "мамочкам". Пізнавально,захоплюче,повчально, діти вчаться за допомогою казки добру та пробуджується уважність та співчутливість. А це головне!
У відгука 1 коментар
Nadin_k
Приложение действительно отличное ?
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Nadin_k

Сказки

Моя дочь любитель сказок. А особенно на ночь . Но, так как я поздно прихожу с работы и не всегда есть возможность читать. То действительно спасают аудио сказки Очень удобное приложение, и хорошая озвучка ☺ огромный выбор сказок, которые можно слушать и слушать. Вообщем Я очень довольна и дочке нравиться ☺
У відгука 5 коментарів
Модератор Ірина
Доброго вечора! Рекомендуємо змінити цифровий нікнейм на більш зручний для спілкування. Це можна легко та швидко зробити в особистому кабінеті. Дякуємо :)
Svetik16
А скажите пожалуйста на каких языках сказки?...и можно ли изменить язык ?
olyalyolya
Програма називається Аудіоказки Українською, думаю саме українською казки і мову змінити не можливо!
Nadin_k
Модератор Ірина, подскажите как скопировать отзыв?
Модератор Ірина
Nadin_k, напишіть нам у Телеграм @naprobuua, або у соцмережі з темою про посилання на відгуки, і ми відправимо Вам у приватні повідомлення.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Інна Білань

Продовжуємо тестування!!

Відгук буде душевним і довгим!!
По перше , щиро дякую сайту Напробу за настільше вдале тестування!!! Ми оптом в захваті! Я від уваги малих, малі від казок!
Раніше читала кожного вечора, потім читали разом. Я більше, мала менше, першокласник сторінку-дві. Зараз і читаємо і слухаємо))). Але... В мене ж можливість відійти, щось зробити як мама в цій хаті і по господарству). За що велике дякую!!!
Гарна озвучка, приємні голоса дикторів, чітка мова і вимова. Важливо, що то українською і якісно. Важливо для моїх україномовних , і , вважаю що корисно буде і дітям, яким українська дається важко. Зрештою садочки, школи, навчання далі таки буде українською. І той додаток зробить всім гарну послугу!
Ми переслухали багато казок. І сподобались всі. І авторські і народні. І ті, які читали, і ті які чули уперше.
Додаток однозначно вартий уваги!!
ПС: на фото наші сусліки при прослуховуванні))), слухають разом, потім розходяться по кімнатах спати. А нині заснули під казку!
У відгука 9 коментарів
Модератор Ірина
Дякуємо Вам за такий щирий відгук. Приємно, що Вашим діткам казки однаково сподобались. Цікаво дізнатись, а під яку саме казочку дітки заснули? :)
Інна Білань
Модератор Ірина, вчора під Свинопаса), але то була не перша казка, до того ще Дикі лебеді. В нас зараз ритуал перед сном зі всім тримає годину))))(
Модератор Ірина
incya, дякую за відповідь) Чудовий ритуал ☺️??
Nadin_k
Я тоже всегда читала, но сейчас это приложение очень спасает, так как не всегда есть возможность читатьс
Інна Білань
1567059026, теж на те мала велику надію))). А виходить, що приходиться поєднувати)))
Svetik16
Спасибо за ваш подробный отзыв...Вот скажите пожалуйста можно изменить госол и язык или нет ?
Інна Білань
Svetik16, ні, мова лише українська. І озвучка кожної казки іншим диктором.
Світлана Рахматська
incya, хорошо когда много сказок, есть с чего выбрать и главное что на украинском языке. Мы тоже быстро засыпаем благодаря сказкам. По больше бы таких приложений на украинском языке.
Інна Білань
СветланаРахматская, додаток правда дуже вартий уваги!
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися